Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 08:31)
Sustabdykit siandienos ora bent kokiai gerai savaitei  4u.gif  4u.gif  vacation1.gif

Sveikos, truputi is mano gyvenimo prasmes :DDD

Vau koks grožis.

Vakar kai išnešiau daigus kaip ir vėjo nebuvo, bet kai reikėjo parsinešt vargšus suguldė teko iešmelius kaišiot.

Mano naujo šiltnamio jau karkasas padarytas jei ryt vėjo tokio nebus tai jau langus dės
Atsakyti
jau tas vėjas niekadėjas- narvuoja juodai.
mergai, man tokia mintis toptelėjo- o baisiai durnai būtų jei į kokią dėžę prie pietinės mūro sienos suneščiau daigus, plėvelinį stogą ar stiklą uždėčiau... nu tipo kaip viščiukam gardai būna padaryt... jau kaip tingiu kokia 30m pavaikščiot doh.gif a mažu pasportuot... sako geri orai bus biski, tai gal panešiot...
nu bet kaip šiltnamyje žemė džiūsta- baisiakas. mano baleika baigia išgaruot- tikrai pusės undens nėra jau.
palikau vieną eglutę apklotuose, matysim kas bus.
Atsakyti
Labas miargaiciai!
Savo pomidoru nemaciau nuo 7dienio. Tikiuos dbar pora dienu gave saules ryt nudziugins mano sirdi smile.gif
O sakykit baisia nesamone padaryciau jei dar sian paseciau kelis Skarius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 04 09, 19:42)
Laba
O sakykit baisia nesamone padaryciau jei dar sian paseciau kelis Skarius?  ax.gif

manau kad sėkit- užaugt tikrai spės
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 20:13)
jau tas vėjas niekadėjas- narvuoja juodai.
mergai, man tokia mintis toptelėjo- o baisiai durnai būtų jei į kokią dėžę prie pietinės mūro  sienos suneščiau daigus, plėvelinį stogą ar stiklą uždėčiau... nu tipo kaip viščiukam gardai būna padaryt... jau kaip tingiu kokia 30m pavaikščiot  doh.gif a mažu pasportuot... sako geri orai bus biski, tai gal panešiot...
nu bet kaip šiltnamyje žemė džiūsta- baisiakas. mano baleika baigia išgaruot- tikrai pusės undens nėra jau.
palikau vieną eglutę apklotuose, matysim kas bus.

tą patį mastau g.gif tingiu irgi nešiot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 04 09, 19:42)
O sakykit baisia nesamone padaryciau jei dar sian paseciau kelis Skarius?  ax.gif

nematau jokios nesąmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 20:56)
manau kad sėkit- užaugt tikrai spės

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 09, 21:01)
tą patį mastau  g.gif tingiu irgi nešiot blush2.gif

Kad nor nepatrūktai tongue.gif Nors aš jau prisinešiojau.Logistikos daigui amen.Iš vienos sėklos du išaugo,vieną nugnybau,likęs iš dėžės iššoko nešamas,a aš primyniau taip ne čiut čiut,visa pėda. Toks traiškana paliko,kad jokian vandenin kišt neapsimoka .Ai,vis tiek neskanus būtų,hibridas irnesakyk.gif Taip ir ištraiškysiu naujam šiltnamiui skirtus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 21:11)
Kad nor nepatrūktai  tongue.gif Nors aš jau prisinešiojau.Logistikos daigui amen.Iš vienos sėklos du išaugo,vieną nugnybau,likęs iš dėžės iššoko nešamas,a aš primyniau taip ne čiut čiut,visa pėda. Toks traiškana paliko,kad jokian vandenin kišt neapsimoka .Ai,vis tiek neskanus būtų,hibridas  irnesakyk.gif Taip ir ištraiškysiu naujam šiltnamiui skirtus  biggrin.gif

mano dėžės didelės-po 40 daigų ,labai nepatogu tarp durų sukiotis- o kai kurie pastypę ,baisu ševeliūras nulaužt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 09, 21:17)
mano dėžės didelės-po 40 daigų

Aaaa,nu nemažai,nemažai ...Ir visi litriniai,aišku? O visi 150 vienon dėžėn netelpa?Vienu rozu išbogintum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 balandžio 2015 - 20:39
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 09, 20:17)
mano dėžės didelės-po 40 daigų ,labai nepatogu tarp durų sukiotis- o kai kurie pastypę ,baisu ševeliūras nulaužt blush2.gif

Kai daigai va tokie, tai ir bijoti nėra ko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 21:04)
nematau jokios nesąmonės  smile.gif

Super tadu! thumbup.gif
Atsakyti