Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 14:46)
nu, mergyna, taigi paprintint gali bais gražių patiekalų, arba padėk kulinarinę knygą ir sužymėk puslapius- pusryčiams patiekalas iš- 23pslp, pietums- 98pslp ir pan.

Mano gudresnis ir nesiseilios į knygą žiūrėdamas schmoll.gif Reiktų tada kavines išsprogdint.Ale kam man tada tas šiltnamis, kai aš cypėj už terorizmą tupėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 04 09, 14:58)
Sėjau šiemet dar tokių, gal yra jau auginusių.
http://www.e-seklos....rai_green_grape
tik įdomiai gavosi 4 sėklas sėjau du normalūs vienas užskuręs neaišku ko jam reikia, o vienas tai buvo tris lapus išauginęs ir laukiau pažastėlių turim dvi. Tai šio du stiebai garantuoti  biggrin.gif.

O vyšniukus kiek stiebų auginat nes aš noriu daugiau vaisių tai palieku 3 stiebus o paskui aukštai pasidaro k.....

Nu pagal kaina turetu but superr,jei nebus kaip uriburi is jusu sodu.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 15:09)

Tai va pagal kainą tai neblogi biggrin.gif pirkau tik dėl to kad žali, nes jie man patinka. Norėjau turėti mažiukų visų spalvų. Geltona, žalia, raudona. Nes mano šeimynai maži skanūs, o man tai peniai labai patinka biggrin.gif čia rimtai man labai skanūs. Vaizdas nekoks, bet svarbu skonis geras biggrin.gif
Papildyta:
Ar ką nors girdėjot apie „Bulvidorą“. Saulėje pomidorai, žemėje bulvės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 14:09)

nu ale paAIŠkinkite, ponai,
,,nustebinkite savo artimuosius žaliu pomidorų padažu, ar vynuogių kekę primenančia šviežių pomidorų keke. Unikalios spalvos smulkiavaisiai (20 - 25 g) pomidorai saldūs ir aromatingi. Sunokusius atpažinsite iš blizgios odelės."
va man ta paraudoninta vieta užkliuvo- o tai šiaip neblizga jie? pas mane tai visi, išskyrus pūkuotus, blizga. O žali šiaip biski spalvą pakeičia kai sunoksta, o čia vat spindėt turi pradėt ar kaip?šiaip tai visai norėčiau pabandyt tokių
Atsakyti
[quote=Asta ir G,2015 04 09, 14:22]
Tai va pagal kainą tai neblogi biggrin.gif pirkau tik dėl to kad žali, nes jie man patinka. Norėjau turėti mažiukų visų spalvų. Geltona, žalia, raudona. Nes mano šeimynai maži skanūs, o man tai peniai labai patinka biggrin.gif čia rimtai man labai skanūs. Vaizdas nekoks, bet svarbu skonis geras biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju - užeina į pomidorininkių palatą kokia naujokė ir nesupranta, kur patekusi. blink.gif Pastarieji keli temos puslapiai apie vyrų ir žmonų bendravimo ypatumus pripilti, o čia iš viso toks pikantiškas prisipažinimas blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 04 09, 14:25)

lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju - užeina į pomidorininkių palatą kokia naujokė

nu kai taip pagalvoji- tai jo, biski nekaip atrodo... nu bet apie pomidorus gi čia, daugmaž, ir jų vartotojus netgi biski plačiau.

naujokėms- keistenybės- nėra blogai, pabliuznijimai- taip pat- vitaminas gaminasi gi. O jei pavadinimai verčia rausti- mes nekaltos- kokius gamintojai davė- tokius mes ir vartojam
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 15:24)
nu ale paAIŠkinkite, ponai,
,,nustebinkite savo artimuosius žaliu pomidorų padažu, ar vynuogių kekę primenančia šviežių pomidorų keke.  Unikalios  spalvos smulkiavaisiai  (20 - 25 g) pomidorai saldūs ir aromatingi. Sunokusius atpažinsite iš blizgios odelės."
va man ta paraudoninta vieta užkliuvo- o tai šiaip neblizga jie? pas mane tai visi, išskyrus pūkuotus, blizga. O žali šiaip biski spalvą pakeičia kai sunoksta, o čia vat spindėt turi pradėt ar kaip?šiaip tai visai norėčiau pabandyt tokių

šiaip jie tikrai neblizga schmoll.gif tokie matiniai.o kai prinoksta ,skaidrumas atsiranda ir vos vos gelsvai žali pasidaro.tikrai l.skanūs.krūmas ne per aukštas,bet labai kūtvėliškas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 balandžio 2015 - 14:32
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 09, 14:31)
,bet labai kūtvėliškas ax.gif

ane? g.gif reikės atkraipyti savo dėmesį į juosiuos tada, visai įdomūs, o dar jei skanūs ir daug- tikrai pakeistų kokį raudoną kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 14:09)

O kas su Uri Buri iš Jūsų sodų? Kažką praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 09, 08:56)
g.gif  Palei lankus augdami galėtų aukštesni/ilgesni užaugti nei stačiai augdami aukščiausioje šiltnamio vietoje.  Turbūt.... jei neperkeptų palei stogą  unsure.gif
Laukiu dar nuomonių.

as planuoju siemet sitaip sodint smile.gif negaliu komentuot kol kas ,rudeniop pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 04 09, 15:50)
O kas su Uri Buri iš Jūsų sodų? Kažką praleidau  g.gif

Neatitiko visai santykis lotuliukas.gif tarp kainos,skonio ir derlingumo,bent pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 15:38)
ane?  g.gif  reikės atkraipyti savo dėmesį į juosiuos tada, visai įdomūs, o dar jei skanūs ir daug- tikrai pakeistų kokį raudoną kitais metais biggrin.gif

persiprašau,žiūrėjau pagal nuorodos pavadinimą,tad maniau ,kad tai green grapeir aprašymas atitinka,bet būtent šitų neauginau blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti