Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 14:02)
reikia gal pasakyt, kad jei nepastatys, tai nusipirksiu. Apmokėdama iš jo sąskaitos  biggrin.gif

Vo, vėl vienodai mąstom biggrin.gif Tik aš jo sąskaitos kodą vis užmirštu, ale jo mašina tai mano vardu .Išeis ir šiltnamis,ir dar ant lūpdažių liks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 14:05)
Tokiu atveju aš ir pietus (cepelinus, kugelį, keptą kalakutą ir pan.) tik ant popieriaus labai gražiai pieščiau visus metus..

Aš piešt moku tik batoną.Nelabai pagąsdysiu tuo kepalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 12:26)
Neveikia pas mumis trepsėjimai  schmoll.gif 
Nu,man pažadėjo ,kad iki gegužės pirmos jau stovės.

aš tai netrepsiu. Ant šaldytuvo pakabinu raštą su didelėm raidėm užrašu:
iki ...data.... reikia padaryti:
....
....
....
....
....

pabaigoje:
...arba pati pasidarysiu kreivai, baisiai ir labai akis badys tau, ir visiems sakysiu kad vyro darbas

nu kartais padeda. vis žiūriu, kad išsibraukia po kokį punktą, vadinasi atkreipia dėmesį bent kartais. Jei nepadeda- pradedu daryt aš,o jau tada kantrybė jam trūksta- duok čia, negadinus- padarysiu biggrin.gif
bet jau su sodinimais ir pan. tai jau nidraugauja jis, ui nea...tik bonsai savo pasižiūri kartais, pakraipo kad aš nagų neprikiščiau ir visks.

...o kas tenais jajam turi stovėt ir dar iki gegužio? ale tai moterie- taip ilgai su stovinčiu nuprotės žmogus- pagailėk g.gif
Atsakyti
Kaži ką jie vyrai apie jus parašytų kokioj jų megztamoj temoj biggrin.gif . Vistiek mergos suvedat į vieną galą, pasirodo jūs be jų vistiek gyventi negalit.
O mano tai geras, kad nepastatė antro šiltnamio, žino, kad tuo nesibaigs biggrin.gif tai visai nedaro. Bet va pomidorus ryte neša vakare neša šaunuolis pažiūrėsiu ar ilgai nešios tylėdamas aišku aš irgi tempiu iš paskos.
Kuri laikis per naktį pomidorus...
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 04 09, 13:38)
Kaži ką jie vyrai apie jus parašytų kokioj jų megztamoj temoj  biggrin.gif .

maniškio mėgztama tema pakabinta ant šaldytuvo- neturi laiko kitur skaitinėt - ten tiek informacijos, kad tik spėk daryt ir diskutuot vien su manim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 13:23)
Tik aš jo sąskaitos kodą vis užmirštu, ale jo mašina tai mano vardu .Išeis ir šiltnamis,ir dar ant lūpdažių liks  biggrin.gif
Papildyta:

Aš piešt moku tik batoną.Nelabai pagąsdysiu tuo kepalu  biggrin.gif

ale tai kaip man nepasisekė...nei kodo nežinau, mašinos abi ant jo...nu nė akių pieštukui, ką jau čia apie lūpdažį....plėvukę iš mano ogorodo ir tai patylom nukirto ( nale baika- garsiai prie kitų užklauisau ar nieko man nenori papasakot apie mano statinį naują- vakar jau plėvelė, tiesa- vienguba, jau užtiesta lotuliukas.gif

nu, mergyna, taigi paprintint gali bais gražių patiekalų, arba padėk kulinarinę knygą ir sužymėk puslapius- pusryčiams patiekalas iš- 23pslp, pietums- 98pslp ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 14:41)
maniškio mėgstama tema pakabinta ant šaldytuvo- neturi laiko kitur skaitinėt - ten tiek informacijos,  kad tik spėk daryt ir diskutuot vien su manim biggrin.gif

mėgstama ar privaloma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 04 09, 14:38)
Kaži ką jie vyrai apie jus parašytų kokioj jų megztamoj temoj  biggrin.gif .  Vistiek mergos suvedat į vieną galą, pasirodo jūs be jų vistiek gyventi negalit.
O mano tai geras, kad nepastatė antro šiltnamio, žino, kad tuo nesibaigs  biggrin.gif  tai visai nedaro. Bet va pomidorus ryte neša vakare neša šaunuolis pažiūrėsiu ar ilgai nešios tylėdamas aišku aš irgi tempiu iš paskos.
Kuri laikis per naktį pomidorus...

mano jau senokai didesne dalis nakvoja siltnami,is visu 130 ,parsinesu 1 dezike kartais 2.Siaip kloju dviem sluoksniais agro ir dar senom naktinem uzuolaidom.Neatrodo ,kad ko truktu ,nemelynuoja.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 14:46)

nu, mergyna, taigi paprintint gali bais gražių patiekalų, arba padėk kulinarinę knygą ir sužymėk puslapius- pusryčiams patiekalas iš- 23pslp, pietums- 98pslp ir pan.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Marmaledas,2015 04 09, 14:46]
maniškio mėgztama tema pakabinta ant šaldytuvo- neturi laiko kitur skaitinėt - ten tiek informacijos, kad tik spėk daryt ir diskutuot vien su manim biggrin.gif
Papildyta:

Nu idomiai cia jus su saviskiais lotuliukas.gif bendraujat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 balandžio 2015 - 13:51
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 13:50)

Nu idomiai cia jus  su saviskiais  lotuliukas.gif  bendraujat  thumbup.gif

tai aš tai daugiau telefonu diskutuoju, bo kai jis skaito aš jau dažniausiai darbe būnu. Kartais aš jamelektroninį parašau, jei jis parą darbe būna, o jei namie- šaldytuvas labai naudojamas, tai vietoj pašto balandžio tarnauja. Rašteliai prie patiekalų- pusryčiams, pietums, neliesti, šuniui, vaikams ir pan. nu nesiskundžia kolkas...va skundėsi kai sniego liepiai prikast šiltnamį. o va apie durų įstatymą raštu parašiau- išsibraukė net nepasigyręs kad jau padarė.
muštruotas pareigūnas jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Sėjau šiemet dar tokių, gal yra jau auginusių.
http://www.e-seklos....rai_green_grape
tik įdomiai gavosi 4 sėklas sėjau du normalūs vienas užskuręs neaišku ko jam reikia, o vienas tai buvo tris lapus išauginęs ir laukiau pažastėlių turim dvi. Tai šio du stiebai garantuoti biggrin.gif.

O vyšniukus kiek stiebų auginat nes aš noriu daugiau vaisių tai palieku 3 stiebus o paskui aukštai pasidaro k.....
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 09, 13:46)
mėgstama ar privaloma? biggrin.gif

du viename- su malonumu lenda į šaldytuvą, tai priverstas ir paskaityt kas ant durų, o tada- kur jau dingsi- kol tepasi sumuštinuką- paskaitinėja laisvalaikiu... ( pas jį navigacija lygiai 22 val visad atveda prie šaldytuvo, tad man belieka iki tada viską surašyt, jei nespėju- ryte palieku gromatą su šypsena nupiešta)

vyšniukus- 3-4 stiebais auginau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 09 balandžio 2015 - 14:01
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 14:57)
tai aš tai daugiau telefonu diskutuoju, bo kai jis skaito aš jau dažniausiai darbe būnu. Kartais aš jamelektroninį parašau, jei jis parą darbe būna, o jei namie- šaldytuvas labai naudojamas, tai vietoj pašto balandžio tarnauja. Rašteliai prie patiekalų- pusryčiams, pietums, neliesti, šuniui, vaikams ir pan.  nu nesiskundžia kolkas...va skundėsi kai sniego liepiai prikast šiltnamį. o va apie durų įstatymą raštu parašiau- išsibraukė net nepasigyręs kad jau padarė.
muštruotas pareigūnas jis pas mane  biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti