Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

[quote=snaige123,2015 04 09, 11:59]
Mano šiltnamis ant palanges smile.gif
user posted image

Nu grazus vaizdelis , o jau agurkai kaip aukstai palipe lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 11:22)
Pala,iš naujo.Jau netampai,suvisam?Buržuikę kūreni?

ne, nu kurgi suvisam. Mama vakarais parneša, kai šalnas praneša. Tiesiog kiti vis dar pas mane bute ant palangės, o anie jau senokai šiltnamio terapiją gauna. Buržuikė dar net nenutarabanyta kaiman.. nors jau klibinsiu diedą - pats laikas jau. Aš jau sodint norėčiau.. Tik iš trijų planuotų šiltnamių vienas telikęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 12:47)
Tik iš trijų planuotų šiltnamių vienas telikęs  lotuliukas.gif

Mdas g.gif Pas mani irgi dar tik ant popiero naujas .Lankai pernai supirkti,bet pernai...nespėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 09, 11:24)
lieti persodinant.gausiai.kambary vesu,saules ner,na tikrai dregna zeme viduje.sau sauksciuku net pakasiau.(sodinau i slapia zeme,ir papildomai paliejau pasodintu razorminu)

gal nieko tokio,jei tie pirmi lapeliai nukris.ne visu pomidoru.kiti atrodo nesiruosia gelsti,vysti
gal sodindama galejau pazeist lapelius?
labai viliuos,kad atsigaus

tai gal šlapiai užsistovėjo tada, jei labai šlapiai sodinot.. papurenkit su dantų krapštuku, kad šaknys oro daugiau gautų.
Šitie lapukai kad nukris, nieko tokio, svarbu kad toliau negelstų.
Ne, jei būtumėt ir užkasus ar nuskynus kokį lapelį, tai tikrai nebūtų priežastis augalui gelsti.
Manau, kad tikrai atsigaus jūsiškiai pomidorai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 11:52)
Mdas  g.gif Pas mani irgi dar tik ant popiero naujas .Lankai pernai supirkti,bet pernai...nespėjo  biggrin.gif

pas mane naujam pernai net metalas supirktas ir suvirinti ir statramsčiai, ir stogo konstrukcija. Ir viskas guli prie garažo biggrin.gif
O vienam iš senųjų suplyšusi plėvelė buvo, tai praėjusį savaitgalį išvis išardė - nes ir medinė dalis jau papuvusi pasirodė. Daba tik juodos žemės lopinėlis ir lankai ant jos suguldyti liko biggrin.gif
Atsakyti
treptelk kojele ir greitai greitai naujas atsiras lotuliukas.gif
mes tada irgi planavom nauja siltnami tik per vasara susiruost, letai palengva... o kai ziema lankinis neatlaike sniego kupetos ir iluzo. teko labai greitai suktis ir nauja gargara statyt. ir spejo siaip taip iki geguzes 11 d biggrin.gif nors as jau trepsejau su daigais balkone biggrin.gif
Atsakyti
merginos,kai pabaigsit šitą,vyniokitės kiton trobon bigsmile.gif sukūriau anksčiau,kad neliktumėt be stogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 09, 13:07)
treptelk kojele ir greitai greitai naujas atsiras  lotuliukas.gif

Neveikia pas mumis trepsėjimai schmoll.gif Lygiai taip pat anas gali trepent,kad aš pietus padaryčiau.A aš vat nenoriu virtuvėj tupėt pvz.šiandien ar visą savaitę ir gali ,kad ir ant galvos atsistot,a nedarysiu ax.gif Demokratija pas mumis biggrin.gif
Nu,man pažadėjo ,kad iki gegužės pirmos jau stovės.Tik daba nepamenu,ar minėjo kuriais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 12:26)
Neveikia pas mumis trepsėjimai  schmoll.gif Lygiai taip pat anas gali trepent,kad aš pietus padaryčiau.A aš vat nenoriu virtuvėj tupėt pvz.šiandien ar visą savaitę ir gali ,kad ir ant galvos atsistot,a nedarysiu ax.gif Demokratija pas mumis  biggrin.gif
Nu,man pažadėjo ,kad iki gegužės pirmos jau stovės.Tik daba nepamenu,ar minėjo kuriais metais  biggrin.gif

O raštiškai pažadą įforminot? lotuliukas.gif Mano tai šiltnamiui stogo plėvelę reikia pakeisti – MB pasistengė, žiemą sniegą valydamas praplėšė, tai irgi trepsėjimai mažai padeda, reiks kokį embargą skelbti ar ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 12:26)
Neveikia pas mumis trepsėjimai  schmoll.gif

reikia gal pasakyt, kad jei nepastatys, tai nusipirksiu. Apmokėdama iš jo sąskaitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 12:52)
Mdas  g.gif Pas mani irgi dar tik ant popiero naujas .Lankai pernai supirkti,bet pernai...nespėjo  biggrin.gif

Tokiu atveju aš ir pietus (cepelinus, kugelį, keptą kalakutą ir pan.) tik ant popieriaus labai gražiai pieščiau visus metus..
Atsakyti
nu jei zmona ( be siltnamio ) nelaiminga su savo augintiniais , tai ir vyrui bliogai biggrin.gif o kai anas statybininkas , namus stato, tai siltnami pastatyt grynas malionumas buvo biggrin.gif o ir isileidziu as i ta siltnami ji su didziausiu malonumu. ir zeme sukasa, ir duobes sodinimui iskasa ir zolytes mulciui prinesa ir paskirsto, ir slanga palaiko , prilaisto . tai ir jam reikalingas daiktas .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 09, 14:06)
nu jei zmona ( be siltnamio ) nelaiminga su savo augintiniais , tai ir vyrui  bliogai  biggrin.gif o kai anas statybininkas , namus stato, tai siltnami pastatyt  grynas malionumas buvo  biggrin.gif  o ir isileidziu as i ta siltnami ji su didziausiu malonumu. ir zeme sukasa, ir duobes sodinimui iskasa ir zolytes mulciui prinesa ir paskirsto, ir slanga palaiko , prilaisto . tai ir jam reikalingas daiktas .

čia tavo vyras ar kinietis taip dirba? bigsmile.gif maniškis pernai pastatė,dirvoną sukultivavo ir pamiršo ax.gif ai ,tiesa-vasarį dar durpių 2traktorines priekabas atvežė ir psio unsure.gif
Atsakyti