Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Montera @ 2015 04 09, 11:47)
O geras kokie kiekiai blink.gif  Cia jau pramoninis siltnamis thumbup.gif  Ot moterys musu darbscios! Uzsienije siltnamyje prie tiek daigu turbut 5 zmones dirbtu 4u.gif

tai kam ,galvoji ,kelios kiniečius siuntėsi?dėl grožio? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 10:43)
o vandens jiems užtenka?

saules nebuvo,nedziuvo zeme.pavirsiuj kaip ir sausa,o ikisus pirsta dregmes jauciu pakankamai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 09, 10:49)
saules nebuvo,nedziuvo zeme.pavirsiuj kaip ir sausa,o ikisus pirsta dregmes jauciu pakankamai

nelabai supratau iš posto - jie su razorminu lieti prieš dešimt dienų ar aplamai prieš dešimt dienų laistyti?
Man tai atrodo, kad jiems drėgmės trūksta.
Kita vertus, ir šlapiai stovėdami gali taip atrodyti. Bet man kažkaip neatrodo, kad pas Jus jiems ten pernelyg šlapia būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2015 - 11:00
Mano šiltnamis ant palanges smile.gif
user posted image

Kai pirmus pasėjau ir visi daigai išdyge pradejo ruduoti ir visi užsilenke tai žemė pas mane kalta buvo , taip nusprendžiau nes maiše žemės Nuo praeitu metu buvo likę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 09 balandžio 2015 - 11:10
su tais lapuku dziuvimu pas mane irgi dar nevisai baiges ir tik pirmoji partija seti sausio gale. Ypatingai Vilma ir siek tiek Venusiukam. Velesniem nera tokios bedos. Atrodo viska kaip visada darau, bet va kazkas nepatinka. Nu bet tikiuos kai persodinsiu i pastovius vazonus gaus saulutes gal baigsis sita beda.

user posted imageuser posted image

Ir dar klausimelis. Vaikai nulauze vienam pomidoriukui pacia virsunele. Jis dar nedidukas, bet toliau zalias stovi. Ar is jo bus naudos ar mest lauk?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 11:30)
Razorminu geriau purkšti, nei lieti, per lapus ir turi gauti tą trąšą. O marmalas ne per stiprus buvo padarytas? Ten reikia vos vos to razormino...
Papildyta:
Jei žemaūgiai, tai pai pažastis aš palieku, saikingai taip... o pumpurais tai džiaugtis reikia, pomidorų laukti  biggrin.gif

Aukstaugiai ir dar jie indeliuose,ne zemej.tai ir susimeciau..o nieko blogo,kad suzydes dar pries issodinant i siltnami?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 04 09, 12:12)
Aukstaugiai ir dar jie indeliuose,ne zemej.tai ir susimeciau..o nieko blogo,kad suzydes dar pries issodinant i siltnami?

išsodinkit į kuo didesnį vazoną ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2015 04 09, 12:11)
s
Ir dar klausimelis. Vaikai nulauze vienam pomidoriukui pacia virsunele. Jis dar nedidukas, bet toliau zalias stovi. Ar is jo bus naudos ar mest lauk?

ataugs kita
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 04 09, 11:11)
su tais lapuku dziuvimu pas mane irgi dar nevisai baiges ir tik pirmoji partija seti sausio gale

pas mane su tais anksčiausiai sėtais irgi taip buvo. Nuskabiau tuos negražius lapus, suvyniojau stiebus vazonuose, užpyliau žemėm, ir išleidau į šiltnamį. Neatpažįstami pomidorai tapo smile.gif
Dėl nulaužtos viršūnės tikrai nepergyvenk - augs tas pomidoras toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2015 - 11:20
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 10:35)
išpardavinėt pradėjai?  biggrin.gif

va ,ka reiskia, neperskaityti, ka rasai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 12:19)
ir išleidau į šiltnamį. Neatpažįstami pomidorai tapo  smile.gif

Pala,iš naujo.Jau netampai,suvisam?Buržuikę kūreni?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 10:51)
nelabai supratau iš posto - jie su razorminu lieti prieš dešimt dienų ar aplamai prieš dešimt dienų laistyti?
Man tai atrodo, kad jiems drėgmės trūksta.
Kita vertus, ir šlapiai stovėdami gali taip atrodyti. Bet man kažkaip neatrodo, kad pas Jus jiems ten pernelyg šlapia būtų  g.gif

lieti persodinant.gausiai.kambary vesu,saules ner,na tikrai dregna zeme viduje.sau sauksciuku net pakasiau.(sodinau i slapia zeme,ir papildomai paliejau pasodintu razorminu)

gal nieko tokio,jei tie pirmi lapeliai nukris.ne visu pomidoru.kiti atrodo nesiruosia gelsti,vysti
gal sodindama galejau pazeist lapelius?
labai viliuos,kad atsigaus
Atsakyti
ale mergai, dabar taip pagalvojau paskaičius apie kiniečius- nepasėjo kiba mama jų doh.gif doh.gif nu ir ką- skambija uošvienė- mažu kokių norėsi,klausia...o aš- violetinių yr?- aiškei!!! thumbup.gif nu tai turėsiu kiniečių ir aš, kad ie ne darbininkų ( mažu anie naudingesni būtų g.gif ). užsikabliavus jau ji už jų- mirtinai reik kelinti metai- jai patys skaniausi jie ir gonziko dryžiai ( šių irgi siūlė lotuliukas.gif )
Išnešiau egles į šiltnamį- ką jos vargsta ant stalo kambary šaltai- tegu pležinasi. pirmas kartas bus. Tingiu išvežt pas kitus- baisiai nepakeliui atseit ax.gif tai vargsta keli vargšiukai namie, na gal nepatingėsiu panešiot dieną kitą g.gif
Atsakyti