Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

user posted image

Išnešiau ir aš dalį savo Pomidoru į šiltnamį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 04 09, 10:39)
Būtent, kai turi 4m aukščio nesuprasi, ką reiškia 2m. Sotus alkano, taip sakant  tongue.gif

aik jau, aik.. suprantu, užjaučiu, kaipgis.. rolleyes.gif iki šiol turiu ir senovinį šiltnamiuką 2m aukščio. Auginau ten pomidorus. Užteko to aukščio pomidorui. Nu, aišku, jei ne gobšas esi biggrin.gif Dabar jame kartais agurkus auginu.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 09, 10:00)

Išnešiau ir aš dalį savo Pomidoru į šiltnamį  smile.gif

cia dar tik dalis? biggrin.gif Geeeeras, va cia tai suprnatu, kad nesti yra ka, tokio kiekio tikrai nenesiociau, jau kamsyciau, kaip galeciau, nors ir labai spjaudyciaus
Atsakyti
labas grazus rytas
SOS-kas darosi?vakar pora lapeliu nukrito,vakar ir, siandien va kaip atrodo,yra 5 nukrite,kiti krisiantys tokie.ir dar daug tokiu lapu,bet dar nepagelte,tik matau jau juos vystancius, istiks tokia pat dalia
lieti karta nuo persodinimo su razorminu.mazdaug pries 10d,kvaile datos neuzsirasiau.as ne laistytuvu liejau,o purskiau zeme,tai tie apatiniai lapeliai tikrai gavo vandens su trasa.
bais dabar issigandusi,nes isvaziuoju savaitei,nezinau ka rasiu.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 09 balandžio 2015 - 10:17
Labas pomidorines merginos smile.gif

As taip pat lakstau su pomidorais rytas vakaras biggrin.gif
Bet dabar man klausimas iskilo,turiu keleta anksti setu daigu,grazuoliai mano,neistyse veslus,zali..bet..jiems pazastyse pradejo augt atzalos,ka su jom daryt? Ir vienas giliai giliai turi dar vos iziurimus pumpurus..ka su juo daryt,kai islys?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 09, 10:16)
labas grazus rytas
SOS-kas darosi?vakar pora lapeliu nukrito,vakar ir, siandien va kaip atrodo,yra 5 nukrite,kiti krisiantys tokie.ir dar daug tokiu lapu,bet dar nepagelte,tik matau jau juos vystancius, istiks tokia pat dalia
lieti karta nuo persodinimo su razorminu.mazdaug pries 10d,kvaile datos neuzsirasiau.as ne laistytuvu liejau,o purskiau zeme,tai tie apatiniai lapeliai tikrai gavo vandens su trasa.

Razorminu geriau purkšti, nei lieti, per lapus ir turi gauti tą trąšą. O marmalas ne per stiprus buvo padarytas? Ten reikia vos vos to razormino...
Papildyta:
QUOTE(Akela. @ 2015 04 09, 10:20)
Labas pomidorines merginos smile.gif

As taip pat lakstau su pomidorais rytas vakaras biggrin.gif
Bet dabar man klausimas iskilo,turiu keleta anksti setu daigu,grazuoliai mano,neistyse veslus,zali..bet..jiems pazastyse pradejo augt atzalos,ka su jom daryt? Ir vienas giliai giliai turi dar vos iziurimus pumpurus..ka su juo daryt,kai islys?aciu smile.gif

Jei žemaūgiai, tai pai pažastis aš palieku, saikingai taip... o pumpurais tai džiaugtis reikia, pomidorų laukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 09 balandžio 2015 - 10:32
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 09, 09:48)
Va, ka reiksia sale!

išpardavinėt pradėjai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2015 04 08, 22:45)

Upai,ar galėsiu šią jūsų nuorodą dėt į sekančių temų viršelį ?būtų labai patogu ją rast ,o ne blaškytis po visą temą ax.gif
ištysiau 3dideles lašišines dėžes laukan,pastačiau palapinę iš plėvelės ,maniškiai irgi zagarčikągaudo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 balandžio 2015 - 10:47
QUOTE(girene @ 2015 04 09, 10:16)
SOS-kas darosi?

o vandens jiems užtenka?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 10:30)
Razorminu geriau purkšti, nei lieti, per lapus ir turi gauti tą trąšą. O marmalas ne per stiprus buvo padarytas? Ten reikia vos vos to razormino...

dariau pagal instrukcija,matavau svirkstu:) jo kieki
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 09, 11:00)

Išnešiau ir aš dalį savo Pomidoru į šiltnamį  smile.gif

O geras kokie kiekiai blink.gif Cia jau pramoninis siltnamis thumbup.gif Ot moterys musu darbscios! Uzsienije siltnamyje prie tiek daigu turbut 5 zmones dirbtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 11:30)
Ten reikia vos vos to razormino...

Gal man savo eksperimentinį irgi kokiu razorminu nupurkšt g.gif Bo jis visai nesiruošia gaišt net ir baloj stovėdamas schmoll.gif Daba išnešu kartu su visais, tai atsistojo ir tie apvytę lapai.Šiąnakt paliksiu balkone ax.gif Kiek pastangų reik nudaigot pomidorą biggrin.gif
Atsakyti