Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 10:01)
Ten  lotuliukas.gif  svieziai persodintos patysusios surfinijos.. nelabai man ju reikejo lotuliukas.gif ,bet paskui pagailejau

aaa... nu, tai reiškia, kad vasarą visas gėlininkes nervinsi su savo surfinijų žydinčiom kaskadom.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 balandžio 2015 - 09:24
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 09:21)
A tau gaila, tegul bando  ax.gif Aš nelabai įsivaizduoju, kaip ten aukštaūgius išraitys , ale aš be fantazijos .A gal kas nors išeis.Bet kokią pažangesnę mintį iš karto sudirbat  unsure.gif

nugis jau bandėm raityti lotuliukas.gif pirmais metais Toro palubės akrobatas buvo, aišku, nenumirė, bei ir nesidžiaugė tais pratimais
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 10:18)
Pasitikėk pačia pirma nuomone - aukščiausius daigus sodink ties aukščiausia šiltnamio vieta. Tikrai nei viena nepasakys kitaip schmoll.gif
Bet gali ir neklausyti, o mokytis iš savo klaidų biggrin.gif

Nesąmonė ir visai ne jokia klaida, o sveikas, matematiškas protas. Stačiai augantis bus trumpesnis nei lanku augantis, o dar geriau spirale vis paleidžiant žemyn.

Auginau, tik ne palei kraštą tvirtinau, o sodinant šiltnamio krašte prie šiltnamio centrinės ašies ištempto troso pritvirtinto šniūro sukau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 balandžio 2015 - 09:27
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 10:23)
aaa... nu, tai reiškia, kad vasarą visas gėlininkes nervinsi su savo surfinijų žydinčiom kaskadom.. cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 04 09, 10:27)
Nesąmonė ir visai ne jokia klaida, o sveikas, matematiškas protas.

Nu vo, prašau cool.gif A tai visos be logikos jokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 10:23)

lotuliukas.gif(netycia gavosi antra karta lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 balandžio 2015 - 09:34
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 04 09, 10:27)
Nesąmonė ir visai ne jokia klaida, o sveikas, matematiškas protas. Stačiai augantis bus trumpesnis nei lanku augantis,

Mano protas labiau literatūrinis. Tik kažkodėl nemanau, kad pas ją šiltnamis 1.5 metro aukščio.. Jei siekia 2 metrus aukščio, tada kažin ar verta vyniot tuos daigus.
Ai.. man kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 10:35)
Ai.. man kas biggrin.gif

Būtent, kai turi 4m aukščio nesuprasi, ką reiškia 2m. Sotus alkano, taip sakant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 04 09, 09:39)
Būtent, kai turi 4m aukščio nesuprasi, ką reiškia 2m. Sotus alkano, taip sakant  tongue.gif

Bet taip vyniojant tuos daigus, labai sunku praeiti, vos ne keturiom reikia ropot... Lapų kušiai per galvą braukiasi doh.gif
Atsakyti
pafotkinau deze biggrin.gif Cia gal graziausi, kitur arba mazesni, arba labiau issitempe, tie per viduriuka, bet visumoj, nebe tokie baisus man jie, kaip pries gera sav. Va, ka reiksia sale!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 10:46)
Bet taip vyniojant tuos daigus, labai sunku praeiti, vos ne keturiom reikia ropot... Lapų kušiai per galvą braukiasi  doh.gif

Ai, gi laužant taisykles reikia gerai jas žinot. Jei mokės ir turės laiko suvaldyt genėjimą, viskas bus tvarkoj. Pabandys savo kailiu ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 10:46)
Bet taip vyniojant tuos daigus, labai sunku praeiti, vos ne keturiom reikia ropot...

Šneki, kaip kokia tinginė rolleyes.gif
Atsakyti