Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 22:16)

Gal yra koks marmalas be kanapių,kad jie taip nesistiebtų  g.gif ?

Šiaip tai aš tikrai nenusistačius prieš tas visokias užpiltines.Nu,bet ,kad ten labai sunku susigaudyt .Pvz.matau,kad mano pomidorams trūksta kalio ar kalcio,tai kurį marmalą pilt?Gal jame tik azotas ir koks manganas yra,a maniškiams jo ir taip per daug.Mažai man informacijos apie jų sudėtį .

drinks_cheers.gif man tas pats, niekaip iki siol nesusigaudau del visokiu marmalu ir ne tik, ziuriu as i juos ir nezinau, ko papilti, persudyti nenoriu, gavo viena karta razormino, bet jau senai, jau reiktu gal kuom palieti, nu nepatinka siu metu daigai unsure.gif
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 01, 23:19)

Mano triufeliai yra triufeliai.  mirksiukas.gif  Tik neaišku kuriuos sėjaisi? Juodus ar rausvus? Kiek pamenu, siunčiau tau tik rausvus. Ar bent kiek pamenu rausvuosius sėti žadėjai. Tai jie ne bulvialapiai. O juodi, bulviniais, pas tany puslapy mano juodo triufelio nuotrauka wink.gif Rausvieji žymaii skanesni, derlingesni ir visokie esni man. Juodi tik saldūs ir derlingi. Sultims man daugiau, nes skonio man tai jokio, tas pats kaip visi tie baltieji.
thumbup.gif

Tiksliai, parasyta, japoninis triufelis, a kodel pasisviete, kad juodas lotuliukas.gif Gal turi tu roziniu kokia fotke?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 23:22)
Išvažiuodama primažinu.Užtat grįžus ,kai atsuku  biggrin.gif Tai tik lipa  viršun kaip pupos dangun .

Man rodos jie iš vis pabėgt šiais metais ketina nuo mūsų. Mano tai dar ir linguoja į visas puses, paramstyti jau doh.gif Keli jau ir per naujo surangyti ir sukišti ligi ausų, apstos augimas, bet gal taip nesistiebs g.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 02, 09:17)
drinks_cheers.gif man tas pats, niekaip iki siol nesusigaudau del visokiu marmalu ir ne tik, ziuriu as i juos ir nezinau, ko papilti, persudyti nenoriu, gavo viena karta razormino, bet jau senai, jau reiktu gal kuom palieti, nu nepatinka siu metu daigai  unsure.gif

Maniškiai pamylėti jau marmalais, persodinus liejau seasoliu, po kokios savaitės razorminu, o prieš porą dienų powerfeed'o gavo. Realiai jokio poveikio net nematyt schmoll.gif Matyt sąlygos netinkamos šiuo metu ir tiek.
Pas mane kiekvienais metais būna toks jų augimo tarpsnis iki išnešant nakvot į šiltnamį, kai jau jie mane užknisa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 02, 09:17)
drinks_cheers.gif man tas pats, niekaip iki siol nesusigaudau del visokiu marmalu ir ne tik, ziuriu as i juos ir nezinau, ko papilti, persudyti nenoriu, gavo viena karta razormino, bet jau senai, jau reiktu gal kuom palieti, nu nepatinka siu metu daigai  unsure.gif

Ziuriu daugumai daigai siais metais nepatinka. doh.gif Pas mane irgi pomidoru daigai tysta, paprikos nesveikai sunkiai dygo. Kazkokia sunki pradzia, o dar ir oru prognozes kol kas nedziugina...
Pabandziau isjungt sildyma tai suledejom tai ijungiau atgal...
Labiausiai nervina Vilma daigai, kaip ir dideli bet vistiek tie lapukai apatiniai raitos ir dziuna.

Jau itariu teks kaikuriuos i didesnius sodint, bet vel is kambario siltnamis bus biggrin.gif

Va mano nedidelis pomidoru darziukas
user posted image
user posted image
user posted image

Nelabai kaip atrodo bet kai sodinsiu i didelius vazonus sukisiu iki ausu vistiek kazkas uzaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 04 02, 10:07)
Ziuriu daugumai daigai siais metais nepatinka. doh.gif 

4u.gif normaliai kaip pagal tokį orą dar atrodo. Mano nematei, vakar išpikiavau, gulsčiai sudėjau, nes iš ilgio į vazonikus netilpo. Dabar žiauriai maži, iš nešiau į balkoną, kad nematyčiau. Noriu greičiau atidalinti, kam priklauso, tada erdviau surikiuosiu.

Churma persimon ir man silpnai dygo, dar kažkokie oranžiniai dideli, vokiška braškė iš dviejų viena. Kosmonavt Volkov kokio lėtumo, per du kartus sėjau, tai pirmojo karto išdygo vėliau, bet jau tokie nabagai, gal čia veislei būdinga (pernai nebepamenu, tik vėlyvi jie?)
Atsakyti
Rusaičių forume skaičiau, kad reikia daigelius paglostyti tai į vieną pusę, tai į kitą, atseit tada netįsta. Nežinau, kiek čia tos praudos, bet jau kelios dienos vis einu ir glostau, glostau thumbup.gif O jie kaip tįsta, taip tįsta schmoll.gif
Atsakyti
mačiau vok. tv, kad bazilikus prmoniniuose šiltnamiuose automatiškai su tokiais kaip mašinų plovykloj skuduriukais glosto (braukiai juostą per daigus). Tada krūmiukai kompaktiški šakoti būna.
Atsakyti
sveikos, žiežulos 4u.gif linksminatės, ane? bandutes kepat muzikikę pasileidę. Tiesa, drįsčiau paprieštarauti dėl roko ir metalo. Vienais metais mb nuolat prie šiltnamio magę pasidėjęs kažką meistraudavo, o pas jį ten kriokalai visoki nuolat leidžiami- nesiskundė augalai, tik kaimynai kreivai žiūrėjo. Dar mažius kartais ateidavo prie mago su savo elektrine gitara, prisuka magą ir sako,, tėte, dabar aš grosiu ir krioksiu"- nu lūšdavom nuo vaizdo tada visi, tik ne augalai- anie bujojo. Teip kad nelepūs muzikai, neišradinėkit ko nėra. Galit častuškes leist, polkutes ar dar kokius marazmus, kad ir su aleliuje pabaigoj. Visai dzin- ar skaitytiniai, ar giedotiniai tekstai ( bele šunys kaukt nepradeda nuo jų)

nu bet kas per tvarka- nueik anksčiau miegot, ir še tau- nauja stuba, persikraustę visos- pavyt neina, bo jau kanapes kuriat , jack daniels laistot- nu ošiat, žiūrau g.gif kas bus toliau?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 09:28)
nu bet kas per tvarka- nueik anksčiau miegot, ir še tau- nauja stuba, persikraustę visos- pavyt neina, bo jau kanapes kuriat , jack daniels laistot- nu ošiat, žiūrau g.gif kas bus toliau?

Kad nieko kito nebelieka, žiūrint į šių metų tįsalus - tik linksmintis. Po linksmybių, paprastai, ašaros būna doh.gif

Mano paprika, kuri iš pirmo sėjimo išdygo, tai jau su žiedais, kaip ir verkti jau būtų galima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 02, 10:52)

Mano paprika, kuri iš pirmo sėjimo išdygo, tai jau su žiedais, kaip ir verkti jau būtų galima... g.gif

arba sodint į 5 l vazonus ir gegužės mėnesį valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 02, 10:52)
Kad nieko kito nebelieka, žiūrint į šių metų tįsalus - tik linksmintis. Po linksmybių, paprastai, ašaros būna  doh.gif

Tai paskuo tie tysalai, isnesti i siltnamius, nusals, tada ir paverksim visos biggrin.gif

Pas mane analogiskai-trapezas vakar parode kraunama pumpura, rodosi ir pazasteles, o salia alanta dar tikruju lapeliu pro skilclapius neiskisus. Staciai dieviskoji komedija smile.gif
Atsakyti
al etai verkšlentojos. Mano tai gražūs auga, vat biggrin.gif
Atsakyti
O kažin,jei dabar pasėčiau pomidorus,ar dar spėtų užaugt,turint mintį,kad i šiltnami persikeltu tik gegužės viduriui.
Atsakyti