Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 09:31)
Sustabdykit siandienos ora bent kokiai gerai savaitei  4u.gif  4u.gif  vacation1.gif

Sveikos, truputi is mano gyvenimo prasmes :DDD

2015-04-08

karsta.gif karsta.gif karsta.gif O dieve net silpna nuo sito grozio... slepiames su savo nupiepeliais biggrin.gif
Fantastika kokie grazus daigai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2015 04 09, 07:56)
Sargas pomidorų daigų  thumbup.gif  labai gražus

tai jau be sio sargo, niekaip biggrin.gif

QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 07:56)
A kaip tu tiek patempi??? Dėžės tai liuks, man tokių užsireikė, nes į maniškes tai tik po 8 vazonus telpa.

Po poros dienų šiltnamyje vaizdelis tikrai pagerėjo, savaitgalį reikės žemių papildyti.

Nera sunku, ka tu galvoji, kad 20 kg. sveria? biggrin.gif
ir man taip atrodo, kad pagrazejo. O pas tave ir taip grazus buvo, neber kam grazeti biggrin.gif
QUOTE(Montera @ 2015 04 09, 08:13)
As tai keleta tokiu turiu deziu tai man su jom labai patogu nesiot ir nemazai cia telpa tu daigeliu.

tokiu nuo grietines indeliu, i ta putplascio deze, 30 sutelpa. O svoris dar mazesnis, nei tu, su vazonais, su viena ranka galeciau nunesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 09:31)

Sveikos, truputi is mano gyvenimo prasmes :DDD

user posted image

Tobulybės thumbup.gif Labai gražu.
O kokie pakaruokliai auga/kabo šitoj trečioj foto antram plane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 08:19)
Pirmiausiai tai šunėką pamačiau biggrin.gif gaila, kad be galvos..

Bet kokius mažiukus daigelius į tokius dyyyydelius vazonus sodini blink.gif Taigi labai ilgai drėgna žemė išsilaiko, praktiškai žemė nuolat drėgna, pradžiūti jai be šansų. Pomidoro šaknynas dar per silpnas, kad tiek drėgmės sunaudotų.
Aš tai mažus daigelius sodinu į mažus vazonėlius, paaugusius persodinu į didesnius. T.y. visada žiūriu, kad "kirvis atitiktų kotą". Lengviau prižiūrėt, nereikia baimintis, kad bus per drėgna ar per sausa ar kad kokia liga į daigus įsisuks.

Galiu ir galva ideti biggrin.gif
Pripratau as su tais vazonais, zeme, pries sodinant sulaistau, buna ji ne slapia, bet tokia dregna, kai ikisu pomidora, palaistau tik prie kotelio, labai nedaug, koki sauksta gera. Ir nelaistau ilgai, cia sena fotke, praeito menesio 20 d., dabar jau kitaip jie atrodo. pafotkinsiu. zemiu pilu tik puse is pradziu,veliau, dapilu zemiu iki virsaus. Nieko sudetingo. Kazkaip atitaikau su tuo laistymu, po pirmo paliejimo, zeme papurenu aplink daiga, jei netingiu biggrin.gif
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 09, 08:31)

Koks grooozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 09 balandžio 2015 - 08:52
QUOTE(daimura @ 2015 04 09, 09:27)
ui, reikėtų atvirkščiai. Aukštaūgius sodinti ten, kur šiltnamio aukštis didžiausias, nieko gero ten jie, pabubėj susiraitę

g.gif Palei lankus augdami galėtų aukštesni/ilgesni užaugti nei stačiai augdami aukščiausioje šiltnamio vietoje. Turbūt.... jei neperkeptų palei stogą unsure.gif
Laukiu dar nuomonių.
Atsakyti
Zikai, o tavo sargas nebando pomidorų paragauti? Maniškė prancūzė tai pernai kelis daigelius, ant grindų pastatytus, bandė suėsti. Žiūriu, tik tušti vazonėliai stovi. Tik kadangi dantys ne kaip žolėdės, kai kuriuos pavyko aplamdytus rasti išmėtytus pakampėse. Vėl į žemę sukišau ir užaugo.. lotuliukas.gif

O dėl tų ilgai besilaikančių tai jokių problemų. Jei neblogi bus, tai tikrai sėkla pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 09, 08:56)
g.gif  Palei lankus augdami galėtų aukštesni/ilgesni užaugti nei stačiai augdami aukščiausioje šiltnamio vietoje.  Turbūt.... jei neperkeptų palei stogą  unsure.gif
Laukiu dar nuomonių.

as irgi sodinu aukstus, auksciausioj vieto, per viduri( pas mane 2 takai), ir jei sone, prie tako arciau. Jei uzauga iki virsaus, lankstau tik virsu, o ne visa daiga. Nors tokiu jau visai zemu neauginu, zemi pas mane apie 1.50-1.80m
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 09, 09:46)
Tobulybės thumbup.gif Labai gražu.
O kokie pakaruokliai auga/kabo šitoj trečioj foto antram plane? g.gif

Ten lotuliukas.gif svieziai persodintos patysusios surfinijos.Buvau seklytes,likusias ant stalo pabirusias,sumetus ir vazona prie geliu,tai jos taip sutyso,vis neturejau laiko isdaigstyt,ir nelabai man ju reikejo lotuliukas.gif ,bet paskui pagailejau ir isdaigscaiu,o diena pasitaike sauleta ir suglebo.Atsigaus jei nores kad puosciau kiema jomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ACIU visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 balandžio 2015 - 09:05
QUOTE(merepopins @ 2015 04 09, 09:00)
Zikai, o tavo sargas nebando pomidorų paragauti? Maniškė prancūzė tai pernai kelis daigelius, ant grindų pastatytus, bandė suėsti. Žiūriu, tik tušti vazonėliai stovi. Tik kadangi dantys ne kaip žolėdės, kai kuriuos pavyko aplamdytus rasti išmėtytus pakampėse. Vėl į žemę sukišau ir užaugo..  lotuliukas.gif

O dėl tų ilgai besilaikančių tai jokių problemų. Jei neblogi bus, tai tikrai sėkla pasidalinsiu.

ne, nebando, neidomu jai tie augalai, pas mus ir geliu pristatyta, nuo mazens neliete nieko panasaus, dar ir kates pavaiko, nes anos tai pernai kelis daigus nuede, sargas pilna to zodzio prasme biggrin.gif
Man bus gerai ne blogi biggrin.gif Svarbu, kad kuo ilgiau stovetu, vis savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 09, 09:56)
g.gif  Palei lankus augdami galėtų aukštesni/ilgesni užaugti nei stačiai augdami aukščiausioje šiltnamio vietoje.  Turbūt.... jei neperkeptų palei stogą  unsure.gif
Laukiu dar nuomonių.

kam išradinėt dviratį? jei sako, kad blogai taip, vadinas blogai, nebent norit savo kailiu įsitikint, kad nudegs lapai.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 09, 09:56)
Laukiu dar nuomonių.

Pasitikėk pačia pirma nuomone - aukščiausius daigus sodink ties aukščiausia šiltnamio vieta. Tikrai nei viena nepasakys kitaip schmoll.gif
Bet gali ir neklausyti, o mokytis iš savo klaidų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 balandžio 2015 - 09:20
QUOTE(Paladė @ 2015 04 09, 10:04)
kam išradinėt dviratį? jei sako, kad blogai taip, vadinas blogai, nebent norit savo kailiu įsitikint, kad nudegs lapai.

A tau gaila, tegul bando ax.gif Aš nelabai įsivaizduoju, kaip ten aukštaūgius išraitys , ale aš be fantazijos .A gal kas nors išeis.Bet kokią pažangesnę mintį iš karto sudirbat unsure.gif
Atsakyti