Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 08, 20:39)
ir pas mane dvilitriniai, auksti, i deze telpa 13 vazonu, juokum darbas susinesti, sportas biggrin.gif Nebent pas tave dezes labai dideles ir daug susistato. As tik is ryto sunesu, vakare jau diedas sunesioja

juokum darbas? blink.gif blink.gif blink.gif Aš tai kai visus sunešioju, tai einu persirengt, nes marškinėliai būna šlapi nuo prakaito nors gręšk.
Nu bet gal ir teisybė, nereik per daug ištingėt biggrin.gif

Adija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Į balkoną tai tikrai nešiot paprasčiau.

Nepaisant to reik labai pasidžiaugt, kad pomidorai pagaliau gaus normalią porciją saulutės ir mano nusistiebėliai gal susitaisys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 09 balandžio 2015 - 06:57
QUOTE(Juračiuks @ 2015 04 08, 21:29)
Nerodo  g.gif  man rodo kai paspaudžiu. Nukopijavau didelėm raidėm kur išmetė, ne mėlynom, gal negerai/

paspaudus tai rodo, bet eteryje ne biggrin.gif
nu taip, dideles raides ten , antra juosta, melynom net nematau, sone kazkokios melynos yra
QIP Borda uzrasyta, ai, gerai bus ir taip ax.gif

QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 09, 06:40)
juokum darbas?  blink.gif  blink.gif blink.gif Aš tai kai visus sunešioju, tai einu persirengt, nes marškinėliai būna šlapi nuo prakaito nors gręšk.
Nu bet gal ir teisybė, nereik per daug ištingėt  biggrin.gif

Nepaisant to reik labai pasidžiaugt, kad pomidorai pagaliau gaus normalią porciją saulutės ir mano nusistiebėliai gal susitaisys.

Nezinau, kiek tu ten tu kg. nesioji, as net nesusylu biggrin.gif
Ir as del tos porcijos dziaugiuosi, ne maziau, uz pomidorus. Arba man taip atrodo, arba tikrai kotai sustorejo, reiks pafotkinti vakarop. Ir nebetysta i virsu, normaleja zodziu.
Kai kurie dar visai maziukai, labai is leto auga, jei sodinti balandzio pabaigoj, tai nesimatys is po mulciaus biggrin.gif O laiko tai visai nebedaug beliko.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 08, 22:07)
prie pat prie pat, keli zingsniai. Tik siandien vejas baisus sukilo, norejau juos palikti, kad nesulauzyciau, bet diedas gudrus, kita tokia pat putplascio deze uzvoze ir sunesiojo greit. Turbut as jau juos palikinesiu, kai minuso nepranasaus, su tom dezem uzvozus, va cia tai tikrai jokio sunkumo, liuks, ir dar koki adijala uzmesiu, manrods, neturetu susalti  g.gif
Juračiuks, a kodel nuotrauku is kart nerodo? Antra nuoroda kopinai?

Labai smalsu pasidare wink.gif kokios tos putplascio dezes ? Nuo ko jos ? Ir as tokiu noriu , gal nuotrauka imeskit
Atsakyti
Anksčiau balkone dalį daigų ant grindų sudėdavu, dabr galvoju gal dėžių kokių nors pristatyti kaip "staliukų", kad ant jų sudėti dėžutes su daigeliais, kad tik kartoninės išlaikytų (putplsčio čia ko gero dar geriau tiktų). Šviesiau jiems aukščiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 09, 07:32)
Labai smalsu pasidare wink.gif kokios tos putplascio dezes ? Nuo ko jos ? Ir as tokiu noriu , gal nuotrauka imeskit

pagrinde nuo zuvies, va tokios,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 09, 08:52)

Sargas pomidorų daigų thumbup.gif labai gražus
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 09, 07:52)

A kaip tu tiek patempi??? Dėžės tai liuks, man tokių užsireikė, nes į maniškes tai tik po 8 vazonus telpa.

Po poros dienų šiltnamyje vaizdelis tikrai pagerėjo, savaitgalį reikės žemių papildyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 09 balandžio 2015 - 08:00
As tai keleta tokiu turiu deziu tai man su jom labai patogu nesiot ir nemazai cia telpa tu daigeliu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 09, 08:52)

Pirmiausiai tai šunėką pamačiau biggrin.gif gaila, kad be galvos..

Bet kokius mažiukus daigelius į tokius dyyyydelius vazonus sodini blink.gif Taigi labai ilgai drėgna žemė išsilaiko, praktiškai žemė nuolat drėgna, pradžiūti jai be šansų. Pomidoro šaknynas dar per silpnas, kad tiek drėgmės sunaudotų.
Aš tai mažus daigelius sodinu į mažus vazonėlius, paaugusius persodinu į didesnius. T.y. visada žiūriu, kad "kirvis atitiktų kotą". Lengviau prižiūrėt, nereikia baimintis, kad bus per drėgna ar per sausa ar kad kokia liga į daigus įsisuks.
Atsakyti
Sveikos. Vis planuoju perplanuoju sodinimo šiltnamyje schemą ir nebežinau ar gudriai sugalvojau, ar visai "į pievas" ax.gif Galvoju kaip geriau aukštį išnaudoti lankiniame šiltnamyje. Ir turiu mintį aukštaūgius sodinti šiltnamio šonuose ir leisti juos palei lankus iki vidurio augti. O lysvių kraštuose prie takelio susodinti visokius Betalux ir paprikas.
Gal kas bandėte taip auginti, kažin ar būtų gerai? Ar užtektų tiems Betaluxams šviesos, jei virš jų džiunglės būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 09, 08:21)
Sveikos. Vis planuoju perplanuoju sodinimo šiltnamyje schemą ir nebežinau ar gudriai sugalvojau, ar visai "į pievas"  ax.gif  Galvoju kaip geriau aukštį išnaudoti lankiniame šiltnamyje. Ir turiu mintį aukštaūgius sodinti šiltnamio šonuose ir leisti juos palei lankus iki vidurio augti. O lysvių kraštuose prie takelio susodinti visokius Betalux ir paprikas.
Gal kas bandėte taip auginti, kažin ar būtų gerai? Ar užtektų tiems Betaluxams šviesos, jei virš jų džiunglės būtų  g.gif

ui, reikėtų atvirkščiai. Aukštaūgius sodinti ten, kur šiltnamio aukštis didžiausias, nieko gero ten jie, pabubėj susiraitę
Atsakyti
Sustabdykit siandienos ora bent kokiai gerai savaitei 4u.gif 4u.gif vacation1.gif

Sveikos, truputi is mano gyvenimo prasmes :DDD

2015-04-08
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti