Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 06, 18:40)
*adija nustebino, šaltai+ šlapiai= daigų mirtis čia ir be eksperimento aišku..
kas tokie ir už ką  ekzekucijos nusipelnė?

Žinau,kad amen jam bus.Sakiau,mokslo vardan biggrin.gif Paprasčiausiai noriu pažiūrėt,ar jis nusigaluos taip pačiai ,kaip kai kurios merginos savo sergančius rodė ar kaip nors kitaip kojas pakratys g.gif Vat ar nuo ligos jie ten šablynkšt daro ,nuo netinkamo substrato ar tiesiog paprastai nuo drėgmės ir netinkamos temperatūros .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 06, 20:50)
drįstu prieštarauti - šioje žemėje pas man puikiai auga.
Papildyta:
o išmetei jau tuos išmėtytus? Įsodinti ir palaistyti jie visgi turėtų atsigauti.

Pusgyvius dar ikspirimeto vardan sumerkiau, ryt ieškosiu kur juos sukišti, nes jie nepikiuoti buvo. Atsigaus, tai atsigaus. Neatsigaus, vadinsi karma is a bich ir šias metais džiaugsiuos tik paprika.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 06, 21:16)
Pusgyvius dar ikspirimeto vardan sumerkiau, ryt ieškosiu kur juos sukišti, nes jie nepikiuoti buvo. Atsigaus, tai atsigaus.

aš manau, kad turėtų atsigauti. Pomidoras ir nulaužtas pasodintas toliau auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 06, 22:16)
Pusgyvius dar ikspirimeto vardan sumerkiau, ryt ieškosiu kur juos sukišti, nes jie nepikiuoti buvo. Atsigaus, tai atsigaus. Neatsigaus, vadinsi karma is a bich ir šias metais džiaugsiuos tik paprika.

Man šiemet ir katinas buvo daigus iš vertes neturėjo,net tikru lapeliu surinkau juos buvo apsilauže su silankste pasodinau paliejau ir nieko augam toliau.Tai gali sodinti turetu atsigaut. g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 06, 13:31)
Patikėt tai lengva,bet man irgi skaudu dėl to mažiuko  verysad.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 04 06, 21:05)
Žinau,kad amen jam bus.Sakiau,mokslo vardan  biggrin.gif Paprasčiausiai noriu pažiūrėt,ar jis nusigaluos taip pačiai ,kaip kai kurios merginos savo sergančius rodė ar kaip nors kitaip kojas pakratys  g.gif Vat ar nuo ligos jie ten šablynkšt daro ,nuo netinkamo substrato ar tiesiog paprastai nuo drėgmės ir netinkamos temperatūros .

o del savo sirdies neskauda? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 06 balandžio 2015 - 22:41
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 06, 23:40)
o del savo sirdies neskauda?  unsure.gif

Ale interesna labiau nei gaila user posted imageuser posted image.Ir šiaip pas mani ne fontanai to gerumo ,kaip pas jus visas user posted image .Kai nukris du lapai,bandysiu gaivint.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 06, 23:16)
Ale interesna labiau nei gaila user posted imageuser posted image.Ir šiaip pas mani ne fontanai to gerumo ,kaip pas jus visas  user posted image .Kai nukris du lapai,bandysiu gaivint.

lotuliukas.gif
Vardan eksperimento ko tik nepadarysi, ale man visvien butu gaila unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal galit kas plačiau pasisakyti apie pomidorus "Long keeper". Kiek supratau, Paladė augino ir į konteinerį išvertė? O tai tokie neskanūs? Kaip jų aukštis, derlingumas? g.gif Kaip tyčia iš giminaitės kelias sėklytes gavau, pasėjau, jau kilputė viena išlindo... Dar kartu pasėjau "Novogodnyj" - tai irgi vėlyvi, ilgiau besilaikantys oranžiniai (atrodo) pomidorai. Gal kas bandėt auginti, kokių atsiliepimų turit?

Žiūriu, su substratais tai visiškai loterija. Anksčiau ne vienus metus Suliflor'o" durpėse pomidorus augindavau ir viskas gerai būdavo. Šiemet į Vitasol pikuoju (Zikai, man atrodo tu juos šiemet minėjai, tai akis parduotuvėje ir užkliuvo 4u.gif ). Tai man labai patiko. O tręšti daigų vazonuose tai nesiruošiu - ten gi iškart trąši žemė.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, tik spėju po kelis postus paskaitinėti, rašyti nebespėju, ech ,greičiau atostogos biggrin.gif

Kiek skundų ir dejonių prisiskaičiau doh.gif . Na, pačios nesąmones darote - pritręšite, prilaistote, žemių sliekų pridedate - jetau jetau, kaip dar iš viso tie pomidorų daigiukai atlaiko tokias sąlygas ekstremalias doh.gif . Ale kai "senosios" mamkos pabara tai vėl tvarka thumbup.gif

Aš tai tik pasodinau, persodinau jau 1 kartą ir laistau. Yra keli manekenai, keli liliputai, keli ilgšiai, bet nieko, viskas bus gerai iki sodinimo šiltnamin. Bandžiau pasirodyti, bet per didelė foto. Na, nieko, bus dar tų vaizdų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 07 balandžio 2015 - 09:58
QUOTE(Juračiuks @ 2015 04 07, 09:57)
Bandžiau pasirodyti, bet per didelė foto. Na, nieko, bus dar tų vaizdų  ax.gif

Per cia labai paprasta kelti, uzkrauni pasirinkta nuotrauka ir kopini antra nuoroda
http://shot.qip.ru/
Atsakyti
Nijole,
del zemiu 100% su tavim sutinku.

Nakvisa,
Matyt du hobiai kartu: katinai ir pomidorai nesiderina biggrin.gif

au siand. silciau, ir pas mane balkone jau 8 , bet bijau nest net ir trumpai, palauksiu dar pora dieneliu. Uztat svogunai, porai, salierai gyvena ten nuo sudygymo, bet kad augtu nematyti, salierai tik skilcialapiu stadijoj vis o kiti ploni siuliukai ir zemi, net karpyt nereikia.
Atsakyti
ahoi, liaudie, su praėjusiosiossiomis ševentėmis, mielosios margučių ( pomidorų margų 4u.gif ) mylėtojos.

o aš ką- aplankiau vakar sąžinės vedina savo tremtinius- kur šviesiai šaltai gyvena. Sakau- ui- lekiu, paliesiu, o tai dievai žino kada lieti, persodint neprisiruošiu vis dar doh.gif - ir ką- nei ten liet, nei ten sodint dar reikia- storėja ir tiek, aukštyn nematau progreso-vat ką reiškia baisiai daug šviesos ir nešildoma patalpa ( saulė kiek prišildo tiek yra).
Dar vat aplankiau kitą patalpą- šiltnamį savo- nu taigi prieš šalčius baisiausiai dirbau- pasodinau biski kvietkų jau, pasėjau pirdikėlių, salotų, žirnių, uždengiau tuo celofanu storu kur po plaukiojančiom grindim tiesia, ir dar lankus sudėjau, dviguba plėvele apdengiau- nu sakau kaifuoja per tą šaltą savaitę viskas. ... Nueinu, akos išsipūtė tik kaip dyniai- lankai yr, plėvelės- nei viengubos( bent) nei dvigubos, ant lankų- nerasta. dar bent baleika su vandeniu riogso. Mb už ausų- ar nieko man nenori papasakot...tai papasakojo...tą pačią dieną nuėmė kai uždengiau, mat jam pasitiest reikėjo į bagažinę doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu ir kaip dabar jam atsilygint? dievaži nebus jam raudonų pomidorų jei taip darys, artimiausią penkmetį schmoll.gif
tai dar gerai, akd į savo super šiltnamį šiltnamyje nepasodinau kokio vargšiuko pomidoriuko- būtų karamba garantuotai ( o dar kai taip dažnai lankausi ten doh.gif )
Atsakyti