Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 06, 18:28)
rugpjūčio mėnesį valgysi pomidorus,jei tai tau minusas ,neatsėjinėk g.gif

Velniop tada, pirktiniais daigais teks tenkintis.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 06, 19:30)
Velniop tada, pirktiniais daigais teks tenkintis.

Uzuojauta... unsure.gif
Man vaikai kokius tris daigus nuniokojo ir tai velniu gavo ... o cia jei visus blink.gif
O tai nieko nepavyko isgelbeti?
Atsakyti
na, pasižadu, nuo ryt, kai jau pradeda žadėti šilumą ir saulę, paruošiu saviškius komandiruotėms į šiltnamį. Be nakvynės.
user posted image
tiesa, nuo ryt maxėse -40% žemėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 06 balandžio 2015 - 19:04
QUOTE(Montera @ 2015 04 06, 19:02)
Uzuojauta... unsure.gif
Man vaikai kokius tris daigus nuniokojo ir tai velniu gavo ... o cia jei visus blink.gif
O tai nieko nepavyko isgelbeti?

Nop.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 06, 19:02)
na, pasižadu, nuo ryt, kai jau pradeda žadėti šilumą ir saulę, paruošiu saviškius komandiruotėms į šiltnamį. Be nakvynės.

Daigai, tiesiog, pavyzdiniai wub.gif
Cia aukstaugiai?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 06, 20:02)

gera tyčiotis,anea unsure.gif šitokį grožį pamačius ,infarktas kai kurias ištikt gali doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 06, 20:07)

blink.gif blink.gif verysad.gif užuojauta console.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 06, 19:02)

Jie ir be šiltnamio superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 06, 20:11)
Daigai, tiesiog, pavyzdiniai  wub.gif
Cia aukstaugiai?

nu nėra tokie kompaktiški, kaip norėčiau - per šilta kambary, kai saulė pašildo. Horizonte matosi Tosltoj, Ananas, Black Russian, nežemaūgiai.
Tai čia pirmos partijos. Kadangi dalį sėklų perkaitinau ant pečiaus, tai sėjau antrą partiją. Tai jie maždaug tokie, kaip Ex parodė jos gyvenantį šiltnamy.
Atsakyti
syri, gražuoliukai, baltas pavydas 4u.gif

Aš šiandien padariau didįjį kraustymąsi, neauga mano daigai, saulės ir šviesos stokoja. Sėti kovo 8 d. (tiesa, dygę lėtai, neskubėdami, nes neturiu kur šiltai jų kojų laikyti), dabar tik pirmus lapelius jau normalius turi, antrus po biškį leidžia. Gyveno ant staliuko, pristumto ant pietinės palangės, tik keli išrinktieji ant palangės šildės, tai ir turiu rezultatą doh.gif šiandien išnešiojau, pusė ant rytinės, pusė ant vakarinės palangės, tikiuos bus geriau, Keli, kurie ant rytinės savaitę pagyveno, ryškiai ūgtelėjo. Tikiuos, tie vakariniai neliūdės labai. Pamainysiu, jei ką, pakaitom. Greičiau ta šiluma, gyventų verandoj kaip karaliai... Aš jų nešiot negaliu, 6 val iš namų, 6 vakaro namo...
Guodžiuos tik tuo, kad mano krašte pavasaris vėlyvas, dvi savaites ilgiau mano daigai namie gyvens nei daugumos čia. Tikinu save, kad spės užaugt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 06 balandžio 2015 - 19:51
QUOTE(syri @ 2015 04 06, 20:02)

nu tikrai labai grazus daigeliai thumbup.gif wub.gif I saviskius pasiziuriu kaip girtos palmes atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 06, 17:23)
prisiduodu;1 green copia,1violet jasper,ir 2green pear ,po pikavimo Verbų sekmadienį  ,šiandien apleido šią ašarų pakalnę user posted image
beje,miršta tik tie ,kurie išsodinti į suliflorpomidorų substratą,+jis dar ir pelija, doh.gif o kurių žemė mix'uota su paprastom lauko durpėm,jau gerą cm paaugę g.gif

oj kaip nefainai
console.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 06, 17:40)
\Dar Sodo centras į 3 vietą veržias pagal šiemetinius atsiliepimus.

drįstu prieštarauti - šioje žemėje pas man puikiai auga.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 06, 18:21)
Neverk baisiai. Mano katinai namie biški pasilinksmino palikti vieni. Visus pomikus ant žemės radau išmėtytus ir išdrąskytus. Kažkaip nesekasi man šįmet su jais.

Įdomu jei ryt / poryt iš naujo susėsiu, spėsiu į nuvažiuojantį traukinį ar jau nelabai?

o išmetei jau tuos išmėtytus? Įsodinti ir palaistyti jie visgi turėtų atsigauti.
Atsakyti