Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 23:44)
užsispyrusi tu kokia  smile.gif  Aš tai jau ir pamiršau tą indelį ant radiatoriaus  irnesakyk.gif  Turiu cielą gražų daigą  didis.gif  Gavau dovanų  wub.gif

Tau gerai ... o man dabar jo reikia nors uzsimusk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet senka ir mano kantrybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2015 04 01, 22:43)
Darosi lapų geltonavimas/džiuvimas/metimas.

tai ne fitoftora smile.gif Marui užėjus lapai juoduoja.
Greičiausiai tiesiog reikia sureguliuoti drėgmę ir vėdinimą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 01, 22:45)
drauge sejo visa pakeli giuljetu, 10 seklyciu... isdygo tik  dvi  doh.gif  kazkaip nemalonu kad hibridai taip elgiasi  ax.gif

labai keista.. g.gif Gal dar sudygs? Gal šilumos trūko?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 23:47)
tai ne fitoftora  smile.gif  Marui užėjus lapai juoduoja.
Greičiausiai tiesiog reikia sureguliuoti drėgmę ir vėdinimą  smile.gif

Nežinau, ar tikrai fitoftorozė, bet kad liga tai tikrai. Dėmės tokios atsiranda, paskui lapai pasidaro tamsiai pilki, kartais į pačius pomidorus metasi.

pasiskaičiau - panašiausia į pilkąją dėmėtligę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 01 balandžio 2015 - 22:55
QUOTE(Montera @ 2015 04 01, 22:46)
Tau gerai ... o man dabar jo reikia nors uzsimusk  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

jei ką, galėsiu pažastėlę įšaknydint ir atsiųst smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gyta* @ 2015 04 01, 22:51)
Nežinau, ar tikrai fitoftorozė, bet kad liga tai tikrai.

šiemet kartu čia auginsim. Jei kas, iškart dėk foto. Daug galvų geriau nei viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 23:54)
jei ką, galėsiu pažastėlę įšaknydint ir atsiųst  smile.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 23:43)
tu ten apie kanapes šventės proga ar rimtai ?

Kas tau čia šiandie daba užėjo blink.gif Kas per šventės visų pirma?Ką tau toj paskaitoj padarė g.gif ?Kanapės Voblos ,aš ne prie ko.Saintlinos klausk,ji receptą turi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 01 balandžio 2015 - 23:02
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 23:01)
Ką tau toj paskaitoj padarė  g.gif ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 23:50)

labai keista..  g.gif  Gal dar sudygs? Gal šilumos trūko?

pas mane colibri prisnude buvo. corazonas viena sis dvieju tik po 20 dienu issiperejo. tai gal ir pas ja dar isdygs. labai trumpai telefonu pasibedavojo, kad savu daigu likuciu nemesciau jei ka ... reiks pasiulyt zeme pakapstyt, paieskot uodegyciu po zeme biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, parsivilkau namo, tai turiu gi užsukt pas jus paskaityt pasakų prieš miegą. Ogi jūs čia mušravojietės. doh.gif sado mazo prieš pilnatį, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 04 01, 08:59)
gal kas augino ir Mičiko dramblius, ir Chocolate stripes? Neapsisprendžiu, kurių daugiau pasilikti  Pirmenybė turintiems ryškesnį skonį - nesvarbu, ar saldesni, ar rūgštesni, kad tik ne beskoniai. Derlingumas antroj vietoj.

Ir klausimas tavo, tamsta, lygini kažkokius juočkius zekus su niekuo nekaltais drambliukais? blink.gif Mano drambliukai nekalti, labai skanūs ir derlingi. Labai derlingi. Ir jei juos skini laiku, ne žalius ir nesupuvusius ant krūmo, aromatas jų nerealu. Tai vienas iš tų kvepiančių pomidorų. Ko apie juodą zeką nepasakyčiau. wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Editukė @ 2015 04 01, 11:57)
Sveikutes,pomidoru augintojos.
Ruosiuosi rytoj pikuoti pomidorus,bet suabejojau i kokio dydzio indelius geriau juos perkelti  .Raso,kad geriau i mazesnius,bet po 22 d.vel juos reiks persodinti dar i didesne tara.Ar verta taip elgtis,jei i siltnami planuoju sodinti apie geguzes 7 d.?  Ar geriau rinktis viena persodinima ir iskart i didesni indeli?
Kaip jus elgiates?

Pomidorai mėgsta persodinimą. Bet tik šeimininkė nelabai. Iš tabletės kišu į stiklinę, paskui į alaus bokalą ir į šiltnamį tada. Ir vsio.

QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 12:56)
Aš pvz. nežinau kur rast karvės blynų,todėl paprašyčiau nerašyt apie tai,vat

Ir tu aplink Alytų nerandi, tai ką man kalbėt aplink Vilnių. doh.gif Iš vyro tetos teks vežtis iš už 180km. Ta galvijų net 12turi ir mažylių. doh.gif Rimtai galvoju, jog įsidėti į kokią tarą, kad neprabėgtų, kvapo gi šviežias ne toks tragiškas kaip kiaulės ir parsivežt. g.gif Nu tikrai užsidegusi to agronomo marmalą pasidaryti. cool.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 13:05)
prašau http://www.senukai.l...st_tab=articles,tamsta mokytoja  išdžiovintas ,paruoštas, maloniaiu kvepiantis-special for jou

Šiandien norėjau pirkti ir pamėginti pasidaryti iš jo. Bet gal dar tikrą bandą gausiu. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 01, 13:23)
Miciko, kokie pas tave triufeliai, lietuviski? Ar su bulviniais lapais?

Mano triufeliai yra triufeliai. mirksiukas.gif Tik neaišku kuriuos sėjaisi? Juodus ar rausvus? Kiek pamenu, siunčiau tau tik rausvus. Ar bent kiek pamenu rausvuosius sėti žadėjai. Tai jie ne bulvialapiai. O juodi, bulviniais, pas tany puslapy mano juodo triufelio nuotrauka wink.gif Rausvieji žymaii skanesni, derlingesni ir visokie esni man. Juodi tik saldūs ir derlingi. Sultims man daugiau, nes skonio man tai jokio, tas pats kaip visi tie baltieji.

QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 13:27)
Mičiko Drambliai.Ir sugalvok tu man juos su kažkuo lygint ir dar abejot,kurie gardesni  doh.gif  Po visų ditirambų per šitiek metų net klausimas tokis lygus šventvagystei 

thumbup.gif

QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 01, 14:04)
*Paladei- galiu tik dėl dramblių atsakyt- skonis yra..nepaplaukęs.sakyčiau geras, derlingumas irgi geras..Sulyginti negaliu, nes dar Chocolate Stripes neauginus..o norėčiau juos abu palyginti..Abu nebuvo taip lengva gaut.., kad taip imti ir atsakyti..

Nebuvo lengva gauti, nes per arti drambliukai ganėsi doh.gif mirksiukas.gif O skonio aprašymas "nepaplaukęs" man labiausiai patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 04 01, 14:28)
nu jo, lygint nesulyginamą sumaniau  lotuliukas.gif
išdygo ir vieni, ir kiti. kad drambliai dygs, tikėjau, bet Chocolate stripes turėjau 4 sėklas jau keletą metų, vis nepasėdavau, maniau, kad jau nebekokios sėklos bus. Bet visos 4 ir sudygo.

Na va, gerai, kad pati supratai, kokią neįmanomybę lyginai. doh.gif
O dėl srambliukų sėklų, jos labai ilgai išlieka daigios. kai mokslinį darbą rašiau, daug metų nieko nesėjau, paskui prisiminiau, pasėjau, kiek pasėjau, tiek ir radau. mirksiukas.gif Iš tokios drambliškos sėklos būtų keista,kad nesudygtų. tongue.gif

QUOTE(aurute66 @ 2015 04 01, 16:12)
Bet tai kaip turi užpututi 5 kg.mielių  Aš dariau šampana iš sulos,pakelis mielių taip užrugo,kad iš butelio išlipo

Tai, kad 2kg, iš kur jau tiek prisidaugino? mirksiukas.gif

QUOTE(BonaDona @ 2015 04 01, 22:00)
Nebijo    tik rašyt nėr kadu-konspektuojuos
Auginsim, auginsim, tik be marmalų šiais metais  mirksiukas.gif  nusipirkau delfan ir razormin , vietoj marmalų bus. O po metų kitų jau būsiu "kieta" , tai galėsiu pradėti marmaluoti. 

Šiaip jau yra daug geresnis ir pigesnis už juos. wink.gif

QUOTE(Nakviša @ 2015 04 01, 22:01)
Aš jus untrą sezoną skaitau ir į makušelių pamokymus deduosi. Bet kad tai ir iki tiek... Tuoj sulauksim pasiūlymo J.S. Bacho simfoniją kokią šiltnamy paleisti.

O ką, jei karvės besiklausydamos muzikos daugiau pieno atleidžia, gal ir pomidorai daugiau derės lotuliukas.gif

QUOTE(BonaDona @ 2015 04 01, 22:04)
O šiaip temutę šią skaitau kaip knygą  labai patinka man jūsų pasišpilkavimai ir kitos piesnios
Išpikiavus geriau delfanu ar razorminu pamaitinti? Nerandu konspektuose  cool.gif

Iš šitų dviejų tai rozorminu. Delfanas nebent jei azoto trūksta kai prigis šiltnamyje vieną kartą. Bet nepersistengti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 01, 23:19)

Šiaip jau yra daug geresnis ir pigesnis už juos. wink.gif

Iš šitų dviejų tai rozorminu. Delfanas nebent jei azoto trūksta kai prigis šiltnamyje vieną kartą. Bet nepersistengti. wink.gif

Kokis geresnis?

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 04 01, 22:47)
Kad kol kas nėra ką rodyt. Vėlai sėti, neišpikiuoti. Šiuarinėjė LT daly mėnesiu viskas vėluoja.

Like'inu Nakvisos komentara.
As is rytines, ispikiuoti pries savaite, saules ner, stovi ciut judedami-pirmi lapeliai tik i lapelius darosi panasus. Kadangi sukisti iki skilclapiu, atrodo, kad vos sudyge:) biski apgailetinas vaizdelis, bet kai jus issodinesit i siltnamius, as dar ramiai namie sedesiu-salta pas mus tundroj dar bus smile.gif
Cia visu pagrindines sejos pomidorai kaip mano ankstyvieji - tik trecia lapu pora auga. Beje, eksperimenta kol kas nukeliau, pradejo grazet gave nauju "vitaminu", tai biski gaila. Dar palauksiu atsilimo.
Po visu seju ir atsejimo konstatuoju, kas nesudygo tris kartus seta churma ir vokiska braske. Cia tycia, nes man oranziniai skaniausi. Karma is the bitch smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 02, 00:19)
Ir klausimas tavo, tamsta, lygini kažkokius juočkius zekus su niekuo nekaltais drambliukais?  blink.gif Mano drambliukai nekalti, labai skanūs ir derlingi. Labai derlingi. Ir jei juos skini laiku, ne žalius ir nesupuvusius ant krūmo, aromatas jų nerealu. Tai vienas iš tų kvepiančių pomidorų. Ko apie juodą zeką nepasakyčiau. wink.gif

viskas, įtikinai - dramblių reikia daugiau, o šokoladinių dryžuotų tik paragavimui smile.gif Tai ragavai tą Chocolate stripes, ar tik girdėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 balandžio 2015 - 07:07