Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(girene @ 2015 04 04, 21:56)
user posted image kietu kiausiniu,graziu ir sveiku daigu.

jungiuos prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(griket @ 2015 04 04, 19:35)
Ne gal atsigaus,o tikrai atsigaus.Tiktai mano patarimas,sodinkit į durpių substratą,jis nesupuola kaip žemės ir šaknys geriau vystosi.Kiek pastebėjau,tie pomidorai nevienodo kalibro, vieni didesni kiti mažesni.Didesnius kiškit į didesnius,aukštesnius ind.,nuskabykite skilčialapius,pirmą pomidoro lapą,įkiškite giliau nei dabar auga.O ar reikės persodinėti čia jau nuo gamtos motulės priklausys.Į nešildomą šiltnamį dažniausiai sodinama pirmą gegužės dešimtadienį ir tai nuo šalnų reikia saugoti.Bet dabar pirma persodinkite,kada atsigaus,didesnius sustatykite rečiau,kad ne taip tystų,paremkite.Sėkmės ir gerų švenčių.

Taip, tikrai, gi dar neatsigauti gali smile.gif)) as jau apie siltnami galvoju.
Dekoju labai uz patarimus.

Su Sv. Velykom!
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

ptashka ar sudygo kulviniai? 4u.gif

vis pasiskaitau bėdutes su pomidorų daigais bet neturiu ką pridurti unsure.gif naudoju tik agrochemos universalų substratą (vyras su nuolaida gali pirkti), nelaistau jokiom trąšom... gyvi, sveiki (tfu tfu tfu), antram aukšte kur vėsu apgyvendinti, aplankau retai, patysę nes tik vienas langas į pietus o vitrininiai į šiaurę ir dėl darbo grafiko negaliu kasdien nešioti į šiltnamį grūdinti doh.gif
po savaitės ar poros persodinsiu į litrinius majonezinius kibiriukus ir viskas blush2.gif
Tik Gonziko dryžiai didžiausi svyruonėliai berželiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 04, 22:10)
labas vakaras  4u.gif

ptashka ar sudygo kulviniai?  4u.gif

vis pasiskaitau bėdutes su pomidorų daigais bet neturiu ką pridurti  unsure.gif naudoju tik agrochemos universalų substratą (vyras su nuolaida gali pirkti), nelaistau jokiom trąšom... gyvi, sveiki (tfu tfu tfu), antram aukšte kur vėsu apgyvendinti, aplankau retai, patysę nes tik vienas langas į pietus o vitrininiai į šiaurę ir dėl darbo grafiko negaliu kasdien nešioti į šiltnamį grūdinti doh.gif
po savaitės ar poros persodinsiu į litrinius majonezinius kibiriukus ir viskas  blush2.gif
Tik Gonziko dryžiai didžiausi svyruonėliai berželiai  blush2.gif

Užkabinau, ane? lotuliukas.gif Nea, nesudygo, atsėjau sad.gif vis tiek viskas bus gerai, va geltoni ir raudoni jau sudygo!

Aš irgi apart Razormin laistydama tabletes nieko dar nepyliau. Pernai maitinau daigus tik prieš pat išsodinimą, kai minus 10 driokstelėjo ir vėlavau išsodinti.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 04, 22:10)
nelaistau jokiom trąšom... gyvi, sveiki (tfu tfu tfu),

Mano irgi... Tik patysę... ax.gif
Noriu priminti apie parduotuvinius substratus. Jie jau yra su trąšomis ir mikroelementais. Skaitykime , ką rašo ant pakuotės. Ant Durpetos rašo, kad ilgesnės vegetacijos augalams papildomas tręšimas reikalingas po 2-3 savaičių. Ant kitų substratų turbūt irgi panašiai...

Su šventėmis 4u.gif Tvirtų margučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 04, 23:16)
Užkabinau, ane?  lotuliukas.gif Nea, nesudygo, atsėjau sad.gif vis tiek viskas bus gerai, va geltoni ir raudoni jau sudygo!

Aš irgi apart Razormin laistydama tabletes nieko dar nepyliau. Pernai maitinau daigus tik prieš pat išsodinimą, kai minus 10 driokstelėjo ir vėlavau išsodinti.

tikrai užkabinai 4u.gif Darbe nėra su kuo apie pomidorus pakalbėti nors ir dauguma gyvenančios nuosavuose namuose, turinčios šiltnamius doh.gif
Pernai tik Delfanu kartą buvau palaisčiusi savaitę ar dvi prieš išsodinant į nuolatinę vietą šiltnamyje ax.gif Pas mus tokio minuso nebuvo (tfu tfu tfu), užteko karštų bambalių ir 6 sluoksnių agroplėvelės) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 04, 23:37)
tikrai užkabinai  4u.gif Darbe nėra su kuo apie pomidorus pakalbėti nors ir dauguma gyvenančios nuosavuose namuose, turinčios šiltnamius  doh.gif
Pernai tik Delfanu kartą buvau palaisčiusi savaitę ar dvi prieš išsodinant į nuolatinę vietą šiltnamyje  ax.gif Pas mus tokio minuso nebuvo (tfu tfu tfu), užteko karštų bambalių ir 6 sluoksnių agroplėvelės)  blush2.gif

Viskas gerai, mane jie
jie irgi užkabino, nes nežinau, kas išaugs ir nervuoja, kad ne dygsta biggrin.gif

Šiemet oras irgi nedžiugina. Pernai tokiu metu buvau išpikavusi VISUS pomidorus. Šiemet nei vieno.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 04 04, 23:31)
Mano irgi... Tik patysę... ax.gif
Noriu priminti apie parduotuvinius substratus. Jie jau yra su trąšomis ir mikroelementais. Skaitykime , ką rašo ant pakuotės. Ant Durpetos rašo, kad ilgesnės vegetacijos augalams papildomas tręšimas reikalingas po 2-3 savaičių. Ant kitų substratų turbūt irgi panašiai...

Su šventėmis 4u.gif  Tvirtų margučių  4u.gif

maniškiai irgi patysę bet svarbu sveiki 4u.gif
Su šv. Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 04 04, 23:44)
Viskas gerai, mane jie
jie irgi užkabino, nes nežinau, kas išaugs ir nervuoja, kad ne dygsta biggrin.gif

Šiemet oras irgi nedžiugina. Pernai tokiu metu buvau išpikavusi VISUS pomidorus. Šiemet nei vieno.

aš visus jau išpikiavus bet daigyklų dar neištuštinau, išlenda vienas kitas apsimiegojęs po 2-3 savaičių ax.gif
Lyg ir atšlimą praneša tai kitą savaitę po darbo nešiosiu į šiltnamį pasigrūdinti svyruonėlius ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 balandžio 2015 - 08:14
user posted image

Sveikinamu Jus su šv. Velykom! Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas , tikėjimas ir linkiu visom tvirtu ,graziu ,raudonu pomidoru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 05, 08:03)

a kur zinute dingo? Spejau nusirasyti, manau, teisingai parasei 4u.gif
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 05, 08:09)

Sveikinamu Jus su šv. Velykom! Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas , tikėjimas ir linkiu visom tvirtu ,graziu ,raudonu pomidoru biggrin.gif

mmmm, kokie marguciai smile.gif
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 05, 09:19)
a kur zinute dingo? Spejau nusirasyti, manau, teisingai parasei  4u.gif

teisingai parašiau, bet paskui pamačiau, kad ir kitos tą patį parašė, tu padėkojai, tai nusprendžiau nebepalikt smile.gif

jauniems iki žydėjimo NPK 13-40-13, t.y. daugiausia fosforo, o po žydėjimo jau su didžiausiu paskutiniu (kalio) skaičium
Atsakyti