Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Dumsė @ 2015 04 04, 04:37)

Kaip malonu žiūrėti į puikius daigelius  4u.gif Matosi, kad netrūksta jiems šviesos. Nijole0619, kokiomis lempomis šviečiate? smile.gif

ir noriu paklausti nijoles,kas tie balti rutuliukai zemese.trasos.kokios?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
O naujokus is pogrindzio,dalinai apsikretusius priimat? ax.gif
Dalis mano daigiuku
user posted image
Ir dalis saules uztemimo sejos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superjulia: 04 balandžio 2015 - 06:27
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 03, 20:51)
O vat ir popinu, ir skylutes durstau, ir laistau, glostau, daineles dainuoju...

Labai gražiai dainuoji wub.gif oi, t.y. labai gražūs daigeliai thumbup.gif

Matot, popinimas popinimui nelygu - kaip kuri supranta. Kai kurios galvoja (pvz. Gonzikas), kad aš juos irgi ypač popinu nešiodama į šiltnamį. Tačiau šiltnamis - tai tik natūralių augimo sąlygų sudarymas, o ne lepinimas. Aš gi nei tas sėklas stimuliatoriuose mirkau, nei grūdinu, mažiems daigams taip pat per subinę jokių gėrybių nekišu. Pagrindas - vanduo ir saulė. Aišku, kada tos saulės yra..

Naujoms šviežioms augintojoms patarčiau ant daigų pilti ne viską, ką temoj radot parašyta ir susikonspektavot. Aš taip pat skaitau kas ką čia rašo apie tuos marmalus, bet tik skaitau, praktiškai retai ką panaudoju. O jei panaudoju, tai tik jau gerokai ūgtelėjusiems ar derantiems daigams.

Chocogirl šiuo metu patarčiau savo daigelius kol kas jokiais "pagerinimais" nelaistyti. Jei jau persodinai į kitas durpes, leisk daigams atsigauti. Gali būti, kad daigeliai gelsta, nes jų šaknys nukentėjo. Gal nuo tų visokių marmalų, nežinau.. Jei taip iš tiesų atsitiko, dar būtų galima daigelius giliau pasodint, kad augintų naujas šakneles ir laistyti tik vandeniu, kol jie pilnai atsigaus. Labai būtų gerai daigams duoti kuo natūralesnių sąlygų augimui. Stiklintam balkone, verandoj, šiltnamyje. Aišku, šiltesnėmis dienomis, ne tokiu oru kaip dabar. Greičiau pagražėtų.
Savo daigų dar nenurašyk, kantriai lukterk. Mano nuomone, jie neturėtų visiškai pražūti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(superjulia @ 2015 04 04, 07:25)
Sveikos merginos 4u.gif
O naujokus is pogrindzio,dalinai apsikretusius priimat? ax.gif
Dalis mano daigiuku

Ir dalis saules uztemimo sejos

Priimam smile.gif Ir labai apsikrėtusius, ir nelabai.. Kurios sveikos, tas kuo skubiau apkrečiam biggrin.gif

Naujokės daigeliai puikūs. Giriu, nes yra už ką pagirt. Net saulės užtemimas "žalos" nepridarė smile.gif Matosi, kad auga tvirti, stiprūs. Tik, žiū, nesugadink jų.. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 04 balandžio 2015 - 07:07
QUOTE(Ex @ 2015 04 04, 06:40)
Naujoms šviežioms augintojoms patarčiau ant daigų pilti ne viską, ką temoj radot parašyta ir susikonspektavot. Aš taip pat skaitau kas ką čia rašo apie tuos marmalus, bet tik skaitau, praktiškai retai ką panaudoju. O jei panaudoju, tai tik jau gerokai ūgtelėjusiems ar derantiems daigams.

aciu Ex,suprantu pamazu,pries savaite is durpiniu persodinau,tai palaisciau tik saknu stimuliatorium.iki dabar zeme dregna,nelieju.kambariuose 19-20,bet prie lango vesiau jiems.papildomo apvietimo neturiu.atrodo netysta,bet ir ne tokie storuliai,kaip Nijoles:)
tai dabar su klaustuku,kada vel papildomai palieti su trasom,ar nupurksti?
user posted image
user posted image

taip dabar atrodome
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 04 balandžio 2015 - 07:06
QUOTE(girene @ 2015 04 04, 07:49)
aciu Ex,suprantu pamazu,pries savaite is durpiniu persodinau,tai palaisciau tik saknu stimuliatorium.iki dabar zeme dregna,nelieju.kambariuose 19-20,bet prie lango vesiau jiems.papildomo apvietimo neturiu.atrodo netysta,bet ir ne tokie storuliai,kaip Nijoles:)
tai dabar su klaustuku,kada vel papildomai palieti su trasom,ar nupurksti?

Jei tik prieš savaitę palaistei stimuliatorium, tai kol kas daugiau niekuo papildomu ir nelaistyk. Tik vandeniu. Tręšti juos dar anksti. Per maži. Jei tokiomis tamsiomis dienomis dar pulsit tręšti, skatinsit jų augimą. O kaip jiems gražiai augt, jei taip tamsu? Aišku, kad daigai ims staigiai tįsti. Va, nusistovės gražesni orai, galėsit palepint. Bet saikingai ir ne keletu marmalų iškart!
Ir niekad nelyginkit savo daigų su Nijolės, Stasės ar Petro daigais.. Visų mūsų daigai gauna skirtingas sąlygas augt, todėl turim tokius, kokius turim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 04, 07:49)

Priimam smile.gif Tik, kad pačios daigai labai gražiai atrodo, atidžiai apžiūrėjau ir nepamačiau niekur nieko apsikretusio.. biggrin.gif

Naujokės daigeliai puikūs. Giriu, nes yra už ką pagirt. Net saulės užtemimas "žalos" nepridarė smile.gif Matosi, kad auga tvirti, stiprūs. Tik, žiū, nesugadink jų.. wink.gif

Aciu uz pagirimus smile.gif Tik ne daigai,o as dalinai apsikretusi pomidorlige biggrin.gif
Kad neturiu kaip ju gadint.Jokiu stimuliatoriu ir trasu nenaudoju,kol maziukai,ikisu i Suliflor zeme seklites nemirkytas,poto persodinu i didesnius indelius,palaistau,kai reik ir viskas.Trasos tik i siltnami sodinant gauna,''Pavasario'' ir superfosfato,sezono begyje-dilgeliu marmaliuko karts nuo karto ax.gif
Atsakyti

taip dabar atrodome

Ojezaw blink.gif doh.gif
Jau tooookie gražūs daigai.. Nekišk nagų prie jų. Tegu auga ir laukia gražių dienų. Pagal jų išvaizdą matysi kada prašys maisto, tada ir patręši.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 04, 07:04)
Jei tik prieš savaitę palaistei stimuliatorium, tai kol kas daugiau niekuo papildomu ir nelaistyk. Tik vandeniu. Tręšti juos dar anksti. Per maži. Jei tokiomis tamsiomis dienomis dar pulsit tręšti, skatinsit jų augimą. O kaip jiems gražiai augt, jei taip tamsu? Aišku, kad daigai ims staigiai tįsti. Va, nusistovės gražesni orai, galėsit palepint. Bet saikingai ir ne keletu marmalų iškart!
Ir niekad nelyginkit savo daigų su Nijolės, Stasės ar Petro daigais.. Visų mūsų daigai gauna skirtingas sąlygas augt, todėl turim tokius, kokius turim wink.gif

pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 04 04, 07:11)
Ojezaw blink.gif  doh.gif 
Jau tooookie gražūs daigai.. Nekišk nagų prie jų. Tegu auga ir laukia gražių dienų. Pagal jų išvaizdą matysi kada prašys maisto, tada ir patręši.

reikia dar ismokti matyti lens.gif ,dar mokinames umn.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 04, 08:11)
Aciu uz pagirimus smile.gif Tik ne daigai,o as dalinai apsikretusi pomidorlige biggrin.gif
Kad neturiu kaip ju gadint.Jokiu stimuliatoriu ir trasu nenaudoju,kol maziukai,ikisu i Suliflor zeme seklites nemirkytas,poto persodinu i didesnius indelius,palaistau,kai reik ir viskas.Trasos tik i siltnami sodinant gauna,''Pavasario'' ir superfosfato,sezono begyje-dilgeliu marmaliuko karts nuo karto ax.gif

A, tai jau supratau, pavėluotai.. pataisiau savo postą biggrin.gif

Nu ir viskas liuks, svarbu pačioj pradžioj nepersistengti su visokiom trąšom, kol dar daigelių šaknys silpnos. Vėliau kai jau žydi ir dera, tai tikrai reikia ir papildomo tręšimo.
Sėkmės smile.gif Pasirodyk, pasipasakok, pasigirk vis kartas nuo karto. Nepasislėpk smile.gif
Atsakyti

Grazuoliai daigiukai smile.gif
Atsakyti
aciu Ex uz nuosirdzius zodzius.labai stengiames.pirmi metai nera lengvi,labai daug informacijos pasiimta,susideliot reik dar.galva ne jauna,konspektuoju todel :)lakstau per diena po tris kart,tai pasukt,tai paziuret:)jau neturiu mazu vaiku,tai popint pradejau daigus.vaikai juokiasi,vyras dziaugiasi,tam antra siltnami pastate.o man patinka,manau atradau hobi:)
Atsakyti
Čia mano išstypėlei. Sukiojus aš juos visaip trūksta saulės labai.

user posted imageuser posted image

Atsakyti