Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 22:21)
Nepataikiau,reiškias  g.gif

Gonzikas pati darbščiausia temose  4u.gif

išsidošijai ?g.gif vėl gerietė ?ax.gif norėjau riebiai parašyt,bet uiiiiii,na vieša vieta tsakant čia blush2.gif
Saintlina,turiu 8 ilgus spas'us wub.gif sudygo 100% thumbup.gif
sekmadienį persodinti į vystyklus daigeliai jaučiasi puikiai,nei vieno neradau nulėpusio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 23:23)
išsidošijai ?g.gif vėl gerietė ?ax.gif norėjau riebiai parašyt,bet uiiiiii,na vieša vieta tsakant čia blush2.gif

Nu blink.gif Aš tau ryt kai kaukštelsiu....Šiandien jau tingiu cool.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorų viruso nešiotojos.
Pirmi metai, kai užkibau. Iki šiol tik mamai padėdavau sode, be ypatingo entuziazmo. Šįmet jau išpikiuoti pomidoriukai laukia, pomidorligė progresuoja.
Skaitau skaitau jus, matau - metas iš pogrindžio išlįst. Į bendrą palatą.

Beje, metai iš metų šiltnamis nukenčia nuo fitoftorozės ar kažko panašaus. Šįmet įsigijau to fitosporino ir kovosiu. Yra youtube filmukai apie naudojimą ir poveikį. mane įtikino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 01 balandžio 2015 - 22:39
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 22:23)

Saintlina,turiu 8 ilgus spas'us wub.gif sudygo 100% thumbup.gif

tai bent spas'ų turėsi.. blink.gif Net neabejojau, kad sudygs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2015 04 01, 23:28)
Sveikos, pomidorų viruso nešiotojos.

Laba 4u.gif Narsi kokia,neišsigandai biggrin.gif Senai laikas išlyst.
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2015 04 01, 22:28)
Beje, metai iš metų šiltnamis nukenčia nuo fitoftorozės ar kažko panašaus.  Šįmet įsigijau to fitosporino ir kovosiu. Yra youtube filmukai apie naudojimą ir poveikį. mane įtikino smile.gif

o kas darosi tiems pomidorams metai iš metų?
Manęs tai filmukai neįtikina smile.gif Tik sava patirtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 22:33)

per tavo tomahaukus visi miegai išsilakstė g.gif Jei ryt pavėluosiu darban, pasakysiu, kad tu kalta.
Atsakyti
adija5 aciu uz patarima, pomidorai numaudyti zaliam muile. Ziuresiu ar nebeuzmatysiu tu bjauriu vabaleliu...

O as vis dar nepasiduodu su Sunsuger seklom..... turbut pora savaiciu seklos gulejo ant slapio skudurelio kol viena sugalvojo iskist koja smile.gif Tai isodinau dabar i induka ir jau matos kilpa. Nu bet jei vel begalvis amerikietis islys tai spjausiu sita uzsiemima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 01, 23:28)
Nu  blink.gif Aš tau ryt kai kaukštelsiu....Šiandien jau tingiu  cool.gif

tu ten apie kanapes šventės proga ar rimtai rašei? g.gif maniškiai tįsta,bet su temperatūra nebežaisiu,vos aparpalio negavau savaitgalį ružavom kojom pamačius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 23:38)
o kas darosi tiems pomidorams metai iš metų?

Darosi lapų geltonavimas/džiuvimas/metimas.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 04 01, 22:39)
O as vis dar nepasiduodu su Sunsuger seklom..... turbut pora savaiciu seklos gulejo ant slapio skudurelio kol viena sugalvojo iskist koja smile.gif Tai isodinau dabar i induka ir jau matos kilpa. Nu bet jei vel begalvis amerikietis islys tai spjausiu sita uzsiemima  lotuliukas.gif

užsispyrusi tu kokia smile.gif Aš tai jau ir pamiršau tą indelį ant radiatoriaus irnesakyk.gif Turiu cielą gražų daigą didis.gif Gavau dovanų wub.gif
Atsakyti
Pralinksmino oru prognoze biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
o pas mane loviuose issodinti atrodo augt pradejo smile.gif tep tep augt. saules nera, silumos nera , ant palangiu isvis salta ax.gif bet jau zalumos daugiau .
ale ziuri... salia SINIJ kazkas dygt pradejo. nu lenda kilpute. o is kur zinot katra uzsimiegojusi kiekno seklyte ten dabar lenda. turesiu neziniuka kazkoki... bet ir visus likucius turesiu kam atiduot.
drauge sejo visa pakeli giuljetu, 10 seklyciu... isdygo tik dvi doh.gif kazkaip nemalonu kad hibridai taip elgiasi ax.gif
Atsakyti