Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 22:02)
nu ne, negali būti, jei tik tiek. Daigas ir negali perdžiūvęs stovėti, žemė ir turi būti drėgna. O į kokią žemę sodinot? Ne į daržo?

Rašė,kad maišė su savo žeme g.gif Vat kiti moka savoj,a man kažkaip ne pirktinėj neišeina schmoll.gif Arba numirioja,arba užskursta ax.gif

Bet jei žemėj būtų esmė,tai visiems būtų amen,o ne tik kažkuriems loveliams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 02 balandžio 2015 - 21:18
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 08:06)
viskas, įtikinai - dramblių reikia daugiau, o šokoladinių dryžuotų tik paragavimui smile.gif Tai ragavai tą Chocolate stripes, ar tik girdėjai?

Šiaip abu jie skanūs. Bet kai persivalgai pomidorų, tada pirmenybę teiki aromatiniams, tokiems kaip drambliai ir pan. wink.gif Bet skanūs abu.

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 02, 09:17)
Tiksliai, parasyta, japoninis triufelis, a kodel pasisviete, kad juodas  lotuliukas.gif Gal turi tu roziniu kokia fotke?

Šiandien tingiu kuistis, kada prie progos. bet maniškis va taip atrodė:
[attachmentid=234196]

QUOTE(BonaDona @ 2015 04 02, 00:34)
Kokis geresnis?

Va šitas. Rozorminas ma nepasiteisino, grįžau prie šio. [attachmentid=234198]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 02 balandžio 2015 - 21:32
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 02, 21:22)
Šiandien tingiu kuistis, kada prie progos.

g.gif mda, nu ką aš galiu pasakyt- eilinis pomidoras...(čia tipo nereikia jo norėt, nereikia, fotoshopas čia, ir aplamai nuo kelių daigų šakos į kadrą sudėtos)

velnias, taip užsimaniau jau nokstančių pomikų vaizdo, kvapo, dantus suleist...

o tas gumi tai čia apie ką? aš irgi kažkokio turiu, tik baltas maišiukas, lygtais g.gif , ne mėlynas. gal naudojamas?a?
pirkau žalioj stotelėj, dar buvo nukainuotas baisiai daug tai pasiėmiau net kelis lotuliukas.gif gyvenime nesunaudosiu jei neatidarysiu bent vieno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 02 balandžio 2015 - 21:42
As visad su perteklium seju ir auginu, nes nezinau kiek kurkliai nugraus, pernai tai nedaug tik 3 surijo o uzpernai 13, bet siemet biski pamazintai isejo, sejau po 2 o kelis po3 seklas ir beveik visi isdygo isskyrus pora, na dabar dar tie 2 su vienu tikru lapu , bet keli liks atsargai, nes taip nebuna, kad nesurytu nei vieno, o ziema buvo silta tai nesusalo o atvirksciai turbut padaugejo ju.

Tai sito GUMI-K yra pirkt kur nors LT ar tik parodai cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 02 balandžio 2015 - 21:35
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 21:17)
Rašė,kad maišė su savo žeme  g.gif Vat kiti moka savoj,a man kažkaip ne pirktinėj neišeina  schmoll.gif Arba numirioja,arba užskursta  ax.gif

Bet jei žemėj būtų esmė,tai visiems būtų amen,o ne tik kažkuriems loveliams  g.gif

nu daigams bent man daržo žemė visiškai netinka. Vienąkart bandžiau, daugiau nebandysiu. Substrate visiškai kitas augimas.
O bet jei vienam lovely daugiau tos daržinės žemės pakliuvo ir labiau šlapia buvo, tai gal ir galėtų būti priežastis..
Atsakyti
Ne, ji ne darzines zemes dejo, o slieku humuso, kuriuos per ziema namie augino ir maitino. As taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 21:32)
Tai sito GUMI-K  yra pirkt kur nors LT ar tik parodai cia?

http://www.vedrana.lt/trasos_kaina/ yra, pavažiuot gerokai žemyn reikia tik

aš savo daržo žemės daigams irgi nenaudoju- nu prASTA JI PAS MANE LABAI, DAR KAI MULČIUOJI, TAI DAR DAR AUGA, RUDENĮ GRAŽgarstes buvau užsėjus- gal irgi pliusas kokis bus, bet kad daigams imt- na jau nea- obelų buvęs šimtas, tai nualinta viskas negyvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 02 balandžio 2015 - 21:58
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 21:49)
Ne, ji ne darzines zemes dejo, o slieku humuso, kuriuos per ziema namie augino ir maitino. As taip supratau.

tai gal humuso per daug davė? Rusų forume išskaičiau, kad per didelis jo kiekis daigams gali nudeginti šaknis.
Atsakyti
tai visiems butu pakenkes g.gif
Nezinau, kas galejo but, man visada neramu pasidaro ir del savo daigu kai perskaitau apie kitu nelaimes, tuoj puolu ziurinet savo.
Bet mano kolkas nieko blogo nerodo, isskyrus tai kad stypsta, bet tamsu, ko noret.

Maemeladai, as ten neradau tokio koki ikele Miciko, yra ten kazkokie kitoki,, o beto nei paveiksliuku, nei kainu, nei kiekiu, kazkaip keistai jie reprezentuoja savo prekes. O gal nemokejau as prieit prie tu ju trasu, bet kazkodel kitokiose pardese tai iseina.

Slieku humusas yra labai stiprus, juo labiau be jokiu zemiu. Mano sunaus uosviene pernai gerokai imaise i siltnami ir dar i duobuyes sodindama pridejo tai uzaugo pomidorai-medziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 02 balandžio 2015 - 22:29
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 22:08)
pas mane kol kas atrodo perteklius, bet pernai po šalnų dar ir pritrūkau  smile.gif

Man pernai ne dėl šalnų, o kaimynų pritrūko nemažai daigų, o 20 perteklinių buvau prieš kelias dienas atidavusi verysad.gif Šiemet turėsiu normalią tvorą. Šiandien meistras jau buvo atvažiavęs apsižiūrėti. ax.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 22:28)
g.gif mda, nu ką aš galiu pasakyt- eilinis pomidoras...(čia tipo nereikia jo norėt, nereikia, fotoshopas čia, ir aplamai nuo kelių daigų šakos į kadrą sudėtos)

Tas rausvas triufelis iš tiesų labai derlingas. Auginau praitais metais ir likau sužavėta. Labai jau skanūs ir derlingi. O va juodasis triufelis ... tik derlingas man buvo. Skonio jokio, tik saldu.

QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 22:32)
Tai sito GUMI-K  yra pirkt kur nors LT ar tik parodai cia?

Vakar pirkau ŽC. mokėjau iki 7lt. Neprisimenu. Iš jo pasidarai 400ltr trąšų. Pigu ir gerai. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 20:26)
Man rodos  mano 1 pomikas isleido tik 1 tikra lapa ir tik ji augina (ir nevienas gal jau

nepergyvenk, pas mane buvo 3 lapus išleidęs, ir viršūnės nebebuvo. taip ir stovėjo trilapis. nespėjau išmest, vietos buvo. tai po kelių savaičių iš tos pačios vietos tarp skilčialapių naują viršūnę išleido, tada nugnybiau tą seną trilapį, dabar normaliai auga.
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 23:24)

Slieku humusas yra labai stiprus, juo labiau be jokiu zemiu. Mano sunaus uosviene pernai gerokai imaise i siltnami ir dar i duobuyes sodindama pridejo tai uzaugo pomidorai-medziai.

o tie medžiai vaisius vedė? nežinau kiek dėt sliekų humuso pomidorui, pirmą kartą šiemet užderėjo jis pas mane g.gif
Atsakyti