Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 02, 19:25)
nerodo Supermamos logo ten tiesiog tuščia ir dingo visos atsakyti, kurit naują temą mygtukai/pasirinkimai ..žiūrėjau ir nustatymus..neįsivaizduoju kur čia dar žiūrėt..pasigavo mažius pelytę vadinasi..pirštukai oj miklūs..jei kas žinot da rvariantų šaukit garsiai, dėkavoju..visoms..

žiūrėk valdymo juostoj. Kur View, arba Rodymas. Tinklalapio stilius koks nustatytas? Turėtų būti 'pagrindinis'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 balandžio 2015 - 19:31
O negali buti Aurute66 tas pats fuzuarinis vytulys? Nes mano mamai tas pats, daugiau nei puse daigu tiesiog nuvyto. Pries pora metu taip pat tas pats buvo.
ir is jos girdejau sakant, atrodo kaip vandeniu nuplikyti.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 19:26)
Man rodos  mano 1 pomikas isleido tik 1 tikra lapa ir tik ji augina (ir nevienas gal jau 2), kazkaip nekreipiau demesio o persodinedama atkreipiaiu ir abudu skirtingu veisliu ir HIBRIDAI. Ale tie hibridai ir issidirbineja , girdejau pas kazka net is 1 seklos po 2 isdygsta o mano atvirksciai.
Na dar palauksiu gal atsiras tas 2-s lapas, laiko yra.

Aurute gal tu padauginau slieku humuso? gal jiems perstiprus substratas gavosi g.gif

Jei butu visi numire tai sakyciau kad kalta zeme,bet kiti auga,nesispyrioja.Vienas skirtumas,kad vieni buvo ant pietines palanges, kurie nuleipo,o ant siaurines patys normaliausi ir vakarines dar gyvi.Pernai galvojau kad gal nuo lango stiklo taip reaguoja,siemet vel tas pats,nu jop......,bet negali buti juk.
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 04 02, 20:39)
O negali buti Aurute66 tas pats fuzuarinis vytulys? Nes mano mamai tas pats, daugiau nei puse daigu tiesiog nuvyto. Pries pora metu taip pat tas pats buvo.
ir is jos girdejau sakant, atrodo kaip vandeniu nuplikyti.

Gali buti. Nuotraukos ji neidejo. Bet tas vytulys is nieko neatsiranda, tam yra priezastis.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 20:43)
Jei butu visi numire tai sakyciau kad kalta zeme,bet kiti auga,nesispyrioja.Vienas skirtumas,kad vieni buvo ant pietines palanges, kurie nuleipo,o ant siaurines patys normaliausi ir vakarines dar gyvi.Pernai galvojau kad gal nuo lango stiklo taip reaguoja,siemet vel tas pats,nu jop......,bet negali buti juk.

gal persodinus iskart ant kaitrios saules pastatei. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 02, 20:55)

Juk pries 2 sav ir saule kaitino gerokai, as net balkone uzdaram negalejau laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 02, 20:36)
Juk pries 2 sav ir saule kaitino gerokai, as net balkone uzdaram negalejau laikyti.

negali būti tame priežastis schmoll.gif Mano visąlaik ant pietinės palangės visądien kepa - labai patenkinti.
O va drėgmėj ar jos nebuvime gali būti problema. Aš neįsivaizduoju, kaip galima dvi savaites nelaistyti daigų. Nebent jei tam lovely nuo pradžios labai šlapia buvo - tada laisvai galėjo nunykt g.gif Manau, sodinant po vieną į permatomą indelį gerokai lengviau kontroliuoti drėgmę, nei susodinus mažus daigelius į didelę talpą.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 02, 19:55)

Kelias dienas laikiau tikrai ne ant palanges,o zeme buvo dregna ,bet ne slapia,o kai pasodinau po truputi tik paliejau,kad zeme aplink pomidora pasispaustu.Bet gal to ir uzteko.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 21:00)
zeme buvo dregna ,bet ne slapia,o kai pasodinau po truputi tik paliejau,kad zeme aplink pomidora pasispaustu.Bet gal to ir uzteko.

nu ne, negali būti, jei tik tiek. Daigas ir negali perdžiūvęs stovėti, žemė ir turi būti drėgna. O į kokią žemę sodinot? Ne į daržo?
Atsakyti
man atliko puzata chata 1,serdce urala 2,moldavisku drambliu 1,ir black ukraina 1.jau neturiu kur det,o ranka nekyla ismest.labai jau per stropiai cackinausi.gal kas is kauno noretu?
Atsakyti
pas mane kol kas atrodo perteklius, bet pernai po šalnų dar ir pritrūkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 21:08)
pas mane kol kas atrodo perteklius, bet pernai po šalnų dar ir pritrūkau  smile.gif

sakai?
as ir taip po 3daigus jau I didelius vazoncikus pasodinus.pagal paskaiciavima,tik 1daiga galesiu I siltnami,kai kuriu 2
teks persodint ir situs tada
Atsakyti