Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

as siemet pirkau papigiai aukstus puslitrinius saldymo indelius paprikoms issodint. patiko, kad graziai i dezutes tie keturkampiai susipakuoja . o pomidorams boklaus pries kelis metus pirkau, kai vyras pasirodo buvo sutvarkes mano nuo visokiu grietiniu, jogurtu puslitrinukus indukus. as tai kaupike, kaupiu juos . isplaunu , isdziovinu ir maunu viena ant kito. tai tas 50, koks pusmetrio stulpeliukas thumbup.gif sitokiam kaupimui vietos dar randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 17:41)
kam gi tau kibirais pirkt, jei krikštamotė-fėja mašinom atveža?  bigsmile.gif

Kai kas su priekabom iš kaimo tempia ax.gif
Atsakyti
Reik pagalbos, mažius prispaudė ir mamą atjungė nuo forumo ..negaliu nei atsakyti- nėr tokių mygtukų, pasikeitė išvaizda, gal žinot kaip atsatatyti Moziloje, dabar tenka naudoti kitą naršyklę, te rodo gerai. Padėkit.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 15:02)
man 30 a pjaunamos jau traktorukas būtų neprošal wub.gif vis dar su savaeige brūžinu doh.gif

65 a, iš jų 30 a vėja, 10 a daržas su šiltnamiu.
Brūžina diedai savaeigę ir svaigsta apie traktoriuką.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 02, 17:34)
Reik pagalbos, mažius prispaudė ir mamą atjungė nuo forumo ..negaliu nei atsakyti- nėr tokių mygtukų, pasikeitė išvaizda, gal žinot kaip atsatatyti Moziloje, dabar tenka naudoti kitą naršyklę, te rodo gerai. Padėkit.. 4u.gif

pamegink restartint
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 02, 17:34)

Nijole, o neatsirado pilkoje juostoje temos viršuj, kur kairėj parašytas temos pavadinimas, dešinėj kampe - žodis 'linijinis'? Tokiu atveju reiktų pakeist jį į 'standartinis'.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 18:55)
Nijole, o neatsirado pilkoje juostoje temos viršuj, kur kairėj parašytas temos pavadinimas, dešinėj kampe - žodis 'linijinis'? Tokiu atveju reiktų pakeist jį į 'standartinis'.

ir man praeitą savaitę kažkaip tas linijinis įsijungė-galvojau ,kad virusą pasigavau doh.gif ot nervų buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 18:23)
ir man praeitą savaitę kažkaip tas linijinis įsijungė-galvojau ,kad virusą pasigavau doh.gif ot nervų buvo unsure.gif

tai ko nesakei? Būtų reikėję mažiau nervuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 20:02)
tai ko nesakei? Būtų reikėję mažiau nervuotis  smile.gif

o kaip pasakyt,jei per chrome neturėjau sm prisijungimo slaptažodžio,kad parašyčiau klausymą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 19:13)
o kaip pasakyt,jei per chrome neturėjau sm prisijungimo slaptažodžio,kad parašyčiau klausymą? g.gif

ale ir slaptažodžių prisigalvoji, kad pati neprisimeni blink.gif Nors ir man jau reiktų atskiros užrašų knygutės visiems slaptažodžiams susirašyti biggrin.gif
Atsakyti
Standartinis( TIK JIS VIENAS YRA, KITŲ NET PASIRINKTI NĖR.. , restartas nepadeda, nerodo Supermamos logo ten tiesiog tuščia ir dingo visos atsakyti, kurit naują temą mygtukai/pasirinkimai ..žiūrėjau ir nustatymus..neįsivaizduoju kur čia dar žiūrėt..pasigavo mažius pelytę vadinasi..pirštukai oj miklūs..jei kas žinot da rvariantų šaukit garsiai, dėkavoju..visoms..
Grūdinau pomidorus balkone, nu bet taip šalta..tamsu..vos kelios val..
dar čia nervai ima..
o Opera tiesiog užbombinta reklamom..neįmanoma..
matau taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 balandžio 2015 - 19:37
Man rodos mano 1 pomikas isleido tik 1 tikra lapa ir tik ji augina (ir nevienas gal jau 2), kazkaip nekreipiau demesio o persodinedama atkreipiaiu ir abudu skirtingu veisliu ir HIBRIDAI. Ale tie hibridai ir issidirbineja , girdejau pas kazka net is 1 seklos po 2 isdygsta o mano atvirksciai.
Na dar palauksiu gal atsiras tas 2-s lapas, laiko yra.

Aurute gal tu padauginau slieku humuso? gal jiems perstiprus substratas gavosi g.gif
Atsakyti