Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 16:05)

Galima ir su skylutėm,ir be.Man geriau su skylutėm,kad jei netyčia šliūkštelnu daugiau,išbėgtų ir nereiktų mislyt,kaip paskui tą vandenį išsiurbt ar išdžiovint.Įkaitintu ant dujinės ar žvakės kokiu cveku,virbalu išdurt galima.Man MB subadė,bo aš su ugnim nemoku  biggrin.gif

pragręžt su elelktrine drele irgi galima
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:05)
Bet tai kaip reikia silkę mėgt,kad šitiek kibirukų susirinkt  blink.gif Pusę gyvenimo rinkčiau  biggrin.gif

nu taigi perki į metus du raugintų popūstų kibiriukus- jau du turi, o dar nuo pernai du, nuo užpernai du- jau nemažai, dar silka- po 1 kas mėnesį- du- nu irgi susidaro, o dar pernykščiai- neišmesi gi. O kartu gyveni jau irgi ne metus, tai per gyvenimą ogo kiek visko prikaupi lotuliukas.gif
o kiek čia varge tų daigų....
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:59)
nu *****, mergai, paskaitytų jūsų vyrai, kad jie jums reikalingi tik kibiriukus nuo silkių tuštint

Reik gi į kažką pomidorus sodint bigsmile.gif pas mane grietine maitinamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 16:10)
pas mane grietine maitinamas  lotuliukas.gif

Man pigiau ant bado laikyt ir bokalų nusipirkt biggrin.gif

Šiaip aš bais nemėgstu jokių tarų nuo maisto kaupt.Tingiu plaut .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 02, 15:07)

svarbu ne kiekybė, o kokybė- tuose savo 7aruose kiek visko priauginate?a? kašikais, ir vien gėrybės, o pas mane kas? pienės, usnys, krienai ir dar n beleko, o padoriems augalams mat vietos nėra
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 16:08)
pragręžt su elelktrine drele irgi galima

Aš su atsuktuvu sugebu susižeist,tai su šitokia technika traumatologinis garantuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:13)
Man pigiau ant bado laikyt ir bokalų nusipirkt  biggrin.gif

bokalus ir aš perku, ale juos kai kurie sugeba ir išaugt, tai reikia apsirūpint ir didesne tara- aš rūpestinga gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 16:16)
bokalus ir aš perku, ale juos kai kurie sugeba ir išaugt, tai reikia apsirūpint ir didesne tara- aš rūpestinga gi  biggrin.gif

Aš aplamai kibirais maisto neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 15:02)
man 30 a pjaunamos jau traktorukas būtų neprošal wub.gif vis dar su savaeige brūžinu doh.gif

Vienas iš mėgstamiausių darbų man kieme su žoliapjove pabrūžint wub.gif relaxas biggrin.gif
Atsakyti
praeita savaite isgerem paskutini stiklainiuka pomidoru sulciu ( pasidarius gal 6 stiklainius pabandymui buvau) . nu ir kaip man daba ju norisi, kaip truksta, o vat puse amziaus gyvenom be pomidoru sulciu ir nesupratom, kad namines jos tikrai skanios gali but
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:13)
Šiaip aš bais nemėgstu jokių tarų nuo maisto kaupt.Tingiu plaut .

Man jų beveik nereikia plaut, tik po karštu vandeniu praskalauju, o visą darbą šuo atlieka taip išlaižo, kad net blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:17)
Aš aplamai kibirais maisto neperku  biggrin.gif

kam gi tau kibirais pirkt, jei krikštamotė-fėja mašinom atveža? bigsmile.gif
Nors aš irgi nuo maisto jokios taros nekaupiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 balandžio 2015 - 16:42