Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 15:46)
gal kokis sėkliukas kitam sezonui dėl manes kur nutūptų? slapta auginčiau tarp mėlynkiaušių  lotuliukas.gif

gusinu jaicu galiu atplukdyt jei reik. ir pakelyje yra ir pasirinkus turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 15:46)
gal kokis sėkliukas kitam sezonui dėl manes kur nutūptų? slapta auginčiau tarp mėlynkiaušių  lotuliukas.gif

ok, paprastai visų retesnių pasidarau. Tris turėjau, visos sudygo. Primink rudeniop, kad nepamirščiau
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 14:31)
nu nereikia lia lia- stogas mat čiuožia, o man- vaikai, namai, statybininkai ant galvos- tai čia jau normalu? plius 30 arų viena rumžiu ir dar bamba čia man- bijūnas vat prie šulinio nebus ( medėjantis!!!!!naujas, tik kelių metų, dar nežydėjęs netgi)o aš tai ką- trimerį, kurio anksčiau nepakėliau įsisavinau

30 arų bigsmile.gif kiek šiltnamių, kiek pomidorų tilptų.... lotuliukas.gif Pas mus tik 11 ax.gif tai labai nepervargstu biggrin.gif tik va, kai pirmais metais su trimeriu pievą brūžindavau, tai nebejausdavau rankyčių, todėl teko pirkti pačią pigiausia elektrinę žoliapjovę su mintim, kad sutvarkius pievą įsigysim gerą, nes ta bus sulūžus. O toji jau šešti metai kaip lūžta ir niekaip nesulūžta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 14:48)
nu tai sodinu, sodinu į tokius, ir į skaidrius kibiriukus nuo silkių ( vyrą ja šeriu kartais, tai tara atlieka- nors kokia iš jo nauda lotuliukas.gif )

O tiems bokalams reikia apacioj skylutes pradurt?Su kuo tai padarot?
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 15:47)
4u.gif  4u.gif  4u.gif o perteklius pas jus superinis.šiltnamyje auginti moku,ligu anksti labai neprisigaudau blush2.gif Būsiu labai dėkinga.

ok, sutariam, kai bus suruošti kelionei, perspėsiu, kad netektų prie durų palikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 02, 14:51)
gusinu jaicu galiu atplukdyt jei reik. ir pakelyje yra ir pasirinkus turiu  biggrin.gif

tep tep tep, neskubu, nedega, ale noriu jų wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 14:52)
30 arų  bigsmile.gif kiek šiltnamių, kiek pomidorų tilptų.... 

tai jei noras būtų tai apdirbt galėtume dar panašiai tiek- paupiai valdiški netvarkomi, tai tik plėskis doh.gif
aga, tilptų daug visko, bet načalnikas draudžia verysad.gif turim ir žoliapjovę,irgi gargaras sunkus benzininis, ale kad pas mus kalnai pakalnės, žvyro, molio, grioviai, kelmai ir pan š tai su trimeriu daugiau naudos

QUOTE(kajoka @ 2015 04 02, 14:52)
O tiems bokalams reikia apacioj skylutes pradurt?Su kuo tai padarot?

bokalus tai žirklėm prakiurdau, bet ne dugną, o prie dugno šonus, gal puse cm nuo apačios- tai kai palieji- dar dugne biski ilgiau vanduo užsilaiko, pagert spėja kol neišteka. Loveliuose tą patį darau, tik su grąžtu, ir kibiriukus su grąžtu ( tik kai vyras nematys, jei su žemėm jau indai, bi ,,tipo bukina gražtą žemė)

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:40)
Va šitaip va jam user posted image.Sakiau,drauge,kad iš tokio materiolo sulipdytų klientų pas mumis nebus,nesulauksi  schmoll.gif

Aš tai visom mėgėjom perlaistyt vis tik rekomenduočiau permatomus vazonus,bokalus.Kol įsicinkins.Tada gerai matosi.A tai viršuj labai greit išdžiūna,o apačia drėgnų drėgniausia. Pakeli,pamatai,kad ten dar krūva lašiukų yr ir jokių pylimų ar purškaliojimų nereik  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif šaunuolė Marmaledas,nėr čia ko aniem leist ant sprando lipt thumbup.gif
patikėk ,man tai irgi superinis daiktas bigsmile.gif tik aš tupdžiau į vienkartinių tortinių dangčius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 15:48)
nu tai sodinu, sodinu į tokius, ir į skaidrius kibiriukus nuo silkių ( vyrą ja šeriu kartais, tai tara atlieka- nors kokia iš jo nauda lotuliukas.gif )

nu *****, mergai, paskaitytų jūsų vyrai, kad jie jums reikalingi tik kibiriukus nuo silkių tuštint, tai po mėnesio protesto pačios paprašytumėt statybą tęst, vaikų padaryt, dar ko nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 15:52)
30 arų  bigsmile.gif kiek šiltnamių, kiek pomidorų tilptų....  lotuliukas.gif Pas mus tik 11  ax.gif tai labai nepervargstu  biggrin.gif tik va, kai pirmais metais su trimeriu pievą brūžindavau, tai nebejausdavau rankyčių, todėl teko pirkti pačią pigiausia elektrinę žoliapjovę su mintim, kad sutvarkius pievą įsigysim gerą, nes ta bus sulūžus. O toji jau šešti metai kaip lūžta ir niekaip nesulūžta  lotuliukas.gif

man 30 a pjaunamos jau traktorukas būtų neprošal wub.gif vis dar su savaeige brūžinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:59)
nu *****, mergai,

ramiai, ramiai, manasis darbe išsilieja, tai jam maistas- šventa, kad ir sumuštiniai- vakare gali laikrodžius sutikrint 22.00- durys šaldytuvo atsidaro... o ar aš gaminsiu, ar pirksiu kibirais- jam tas dzin, bele valgoma. Anąkart parnešiau šuniui kaulų, pasidėjau, vat, o šis, nabagas ( vyras)- išsivirė, skambina- o tai nemadinga šiais laikais su mėsa kaulus pirkt? nu tai ką aš galiu pasakyt- graužk tokius, kad jau išsivirei. tai jam jau silkė geriau, tiksliau silkės ten gali nebūt,tik garnyraS- AŠ TOKIO NEMOKU padaryt. Šiaip kantrus, geras jis pas mane, ale ant kai ko grasus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 15:59)
nu *****, mergai, paskaitytų jūsų vyrai, kad jie jums reikalingi tik kibiriukus nuo silkių tuštint, tai po mėnesio protesto pačios paprašytumėt statybą tęst, vaikų padaryt, dar ko nors  biggrin.gif

Bet tai kaip reikia silkę mėgt,kad šitiek kibirukų susirinkt blink.gif Pusę gyvenimo rinkčiau biggrin.gif

Galima ir su skylutėm,ir be.Man geriau su skylutėm,kad jei netyčia šliūkštelnu daugiau,išbėgtų ir nereiktų mislyt,kaip paskui tą vandenį išsiurbt ar išdžiovint.Įkaitintu ant dujinės ar žvakės kokiu cveku,virbalu išdurt galima.Man MB subadė,bo aš su ugnim nemoku biggrin.gif
Atsakyti
nu kuokia mazazeme vargeta pasijauciau su savo 7 aru sklypuku kolektyviniame sode biggrin.gif na bet svarbu diiiiiiiidelis siltnamis yra biggrin.gif ir pievutes visai nedaug palyginus... ir zoliapjoves benzinines as nenulaikau lotuliukas.gif tiksliau net nebandzu a nulaikyt. kai buvo elektrine tai kartais pastumdydavau, o dabar prie zoliapjoves ir darbinykas yra, ir nupjauna ir zolyte atnesa i siltnami lotuliukas.gif man daugiau laiko lieka pomidorams
Atsakyti