Paziurejau "Die Fremde" ir as, mintis siaip gera, patiktu, bet jau toks letas, nu toks letas, kad man sunku ziureti buvo..
QUOTE(laTulipe @ 2015 04 22, 19:56)

Man tai labai netgi panašus

ten visi pagerinti pupuliai

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 11:43)
Human trafficking - apie prekyba zmonemis. Ilgas, bet neprailgo visai, itraukiantis labai, net vyras neuzmigo!
Rekomenduoju.. Baisu, kad siais laikais dar buna tokiu dalyku 

Ačiū už gero filmo "užrodymą"

QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 10:37)
peržiūrėjau vakar,tikrai filmas ilgas,bet visiškai neprailgo,labai greit peržiūrėjau atrodo. Ką galiu pasakyti,sukrėtė
nes pagrindinė tema,merginos iš rytų Europos.

Dar is tos temos man "Trade" labai patiko. Ir rusiskas "Lilija amzinai" apie ta pati..
QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 10:37)
peržiūrėjau vakar,tikrai filmas ilgas,bet visiškai neprailgo,labai greit peržiūrėjau atrodo. Ką galiu pasakyti,sukrėtė
nes pagrindinė tema,merginos iš rytų Europos.

kad ir labai norėčiau, negalėčiau tokių filmų žiūrėti

The Stranger in Me / Das fremde in mi/2008
Apie moterį, išgyvenančią pogimdyminę depresiją. Neblogas, vietom gal prailgo šiek tiek.
Apie moterį, išgyvenančią pogimdyminę depresiją. Neblogas, vietom gal prailgo šiek tiek.
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti
Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius.

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 11:07)
Dar is tos temos man "Trade" labai patiko. Ir rusiskas "Lilija amzinai" apie ta pati..
Aš esu mačiusi per tv apie žmonių prekybą dėl organų. Negaliu atsiminti pavadinimo tik. Lilija amžinai esu mačiusi,dar seniai per tv taip pat

QUOTE(mjforever @ 2015 04 23, 11:09)
Per žiaurūs?
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 15:17)
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti
Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius. 

Nelėtas, įtraukiantis - pirma mintis Joy Ride (trileris). Dar iš trilerių - Eden Lake (tiesa, plius siaubo žanras), Gone Girl, Argo, Iš mistinių - The Jacket, Stay (tik dėl šių dviejų nepamenu, kaip su greičiu

QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 15:22)

dabar žiūriu

http://www.imdb.com/title/tt3045616/
2/5. Skystai visai