Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Paziurejau "Die Fremde" ir as, mintis siaip gera, patiktu, bet jau toks letas, nu toks letas, kad man sunku ziureti buvo..
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 04 22, 19:56)
laugh.gif Mads'as koks į save nepanašus. Jei ne tas žvilgsnis, nebūčiau atpažinusi. Ir ačiū už pasidalijimą, dabar ir aš lauksiu.

Man tai labai netgi panašus ax.gif Iškart atpažinau.
Atsakyti
ten visi pagerinti pupuliai wub.gif

user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 11:43)
Human trafficking - apie prekyba zmonemis. Ilgas, bet neprailgo visai, itraukiantis labai, net vyras neuzmigo! smile.gif Rekomenduoju.. Baisu, kad siais laikais dar buna tokiu dalyku verysad.gif

Ačiū už gero filmo "užrodymą" 4u.gif peržiūrėjau vakar,tikrai filmas ilgas,bet visiškai neprailgo,labai greit peržiūrėjau atrodo. Ką galiu pasakyti,sukrėtė unsure.gif nes pagrindinė tema,merginos iš rytų Europos.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 10:37)
Ačiū už gero filmo "užrodymą"  4u.gif peržiūrėjau vakar,tikrai filmas ilgas,bet visiškai neprailgo,labai greit peržiūrėjau atrodo. Ką galiu pasakyti,sukrėtė  unsure.gif nes pagrindinė tema,merginos iš rytų Europos.

Dar is tos temos man "Trade" labai patiko. Ir rusiskas "Lilija amzinai" apie ta pati..
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 10:37)
Ačiū už gero filmo "užrodymą"  4u.gif peržiūrėjau vakar,tikrai filmas ilgas,bet visiškai neprailgo,labai greit peržiūrėjau atrodo. Ką galiu pasakyti,sukrėtė  unsure.gif nes pagrindinė tema,merginos iš rytų Europos.

kad ir labai norėčiau, negalėčiau tokių filmų žiūrėti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
The Stranger in Me / Das fremde in mi/2008

Apie moterį, išgyvenančią pogimdyminę depresiją. Neblogas, vietom gal prailgo šiek tiek.
Atsakyti
Призрак (2015) - šviesi ir pamokanti rusų komedija. Vietom gal kiek vaikiškas filmas biggrin.gif Bet smagiai susižiūrėjo, visai kitaip nei visokie durak, major ir panaši juoda depresūcha.
Atsakyti
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti biggrin.gif Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 11:07)
Dar is tos temos man "Trade" labai patiko. Ir rusiskas "Lilija amzinai" apie ta pati..

Aš esu mačiusi per tv apie žmonių prekybą dėl organų. Negaliu atsiminti pavadinimo tik. Lilija amžinai esu mačiusi,dar seniai per tv taip pat smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 04 23, 11:09)
kad ir labai norėčiau, negalėčiau tokių filmų žiūrėti  unsure.gif  unsure.gif

Per žiaurūs?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 15:17)
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti biggrin.gif Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius. 4u.gif

Nelėtas, įtraukiantis - pirma mintis Joy Ride (trileris). Dar iš trilerių - Eden Lake (tiesa, plius siaubo žanras), Gone Girl, Argo, Iš mistinių - The Jacket, Stay (tik dėl šių dviejų nepamenu, kaip su greičiu g.gif ), Source Code, Side Effects. Nors jie visi pakankamai populiarūs, bet gal bus nors vienas nematytas.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 04 23, 15:22)

Per žiaurūs?

user posted imageuser posted imageuser posted image

dabar žiūriu
user posted image

http://www.imdb.com/title/tt3045616/

2/5. Skystai visai
Atsakyti