Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Vakar kine žiūrėjome lietuvių kilmės režisieriaus Michelio Hazanaviciaus filmą "Ieškojimai" (The Search) apie karinį konfliktą Čečėnijoje - filmas geras, tačiau sunkus, vietomis žiaurus... Su neįtikėtinai daug užkoduotų minčių ir paslėptų simbolių. Salėje girdėjosi tiek juokas, tiek verksmas...
Atsakyti
Paziurejau vakar du vidutiniskus filmus tai Harsh times ,daugiau nei puse filmo rezisierius uztraukes rankini blyn,vis tempe tempe,kol daejo iki normalios pabaigos biggrin.gif
Kitas gal siek tiek geresnis Short term 12 (2013m),jaunus darzbuotojus dirbancius su spec problemu turinciu jaunimu,kurie ir patys turi ivairiu psichologiniu bedu..
Atsakyti
Secret Sunshine (2007)
"Milyang" (original title)
| 142 min | Drama |
7.5

korejiečių drama apie moterį, palaužtą netekčių
filmas, kaip ir visi azijos - lėtas, su daug buitinių detalių, bet esmė yra moters vidinė kančia ir būdai, kuriais ji bando nuo to gelbėtis..
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 04 17, 17:58)
Secret Sunshine (2007)
"Milyang" (original title)
|  142 min  |  Drama  |
7.5

korejiečių drama apie moterį, palaužtą netekčių
filmas, kaip ir visi azijos - lėtas, su daug buitinių detalių, bet esmė yra moters vidinė kančia ir būdai, kuriais ji bando nuo to gelbėtis..

esu mačiusi, sukrečiantis, ir tam tikrų prasmių atskleidęs (man)
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 04 17, 20:27)
esu mačiusi, sukrečiantis, ir tam tikrų prasmių atskleidęs (man)

man jis turi panašumo su Blue iš trijų spalvų ciklo
Atsakyti
Sveikos,gal kuri gali parasyt filmo apie turku seima,gyvenancia Vokietijoj pavadinima 4u.gif Buvo jis aptarinejamas sioj temoj 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau Samba (2014), labai patiko. Manau, toke flma skatina tolerancija kitoms rasems, imigrantams ir saip praskaidrna diena 4u.gif
Atsakyti
mano paskutiniai matyti:

See Girl Run (2012) - ištekėjusi moterėlė supsichuoja ir palikusi vyrą, išvažiuoja pas tėvus į miestelį, kur gyvena jos didžioji meilė. filmas paprastutis toks, ne stebuklas, bet žiūrėt galima. pabaiga mane nustebino.

50/50 (2011) - šitas labai patiko. vėžio tematika, gyvenimiškas, ir rimtas, ir juokingas. galima sakyt, rekomenduotinas.

One Day (2011) - nemėgstu visokių romantikų, bet šitas susižiūrėjo biggrin.gif toks simple, meilės-seilės jame nebuvo per daug smile.gif

The Good Lie (2014) - šitas irgi labai patiko. apie jaunuolių, vienos šeimos vaikų, pabėgėlių iš Sudano išsigelbėjimą ir bandymą pritapti JAV. toks gyveniškas, ir skaudus, ir priverčiantis šyptelti. apie gyvenimą ir likimus, kurių mes, išpindėję vakariečiai, turbūt net nesugebam suvokti.

Hollywoodland (2006) - filmas gal ir ne šedevras, bet taip buvau išsiilgusi detektyvo-mįslės, kad man labai patiko biggrin.gif pagal tikrą istoriją, vieno vakarėlio metu žūsta staigiai išgarsėjusi Holivudo žvaigždė. vakarėlio dalyviai tvirtina, kad savižudybė, bet yra abejojančių. pasamdytas detektyvas (A. Brody) turi išsiaiškinti, kas iš tikro įvyko. dar vaidina B. Affleckas, D. Lane ir kt. man nepatiko pabaiga biggrin.gif bet jei prieš tai būčiau pasidomėjusi tikra rodoma istorija, turbūt nebūtų papiktinusi smile.gif tiesa, filmas ilgokas, vietomis prailgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 balandžio 2015 - 18:29
QUOTE(Poema @ 2015 04 19, 14:10)
Sveikos,gal kuri gali parasyt filmo apie turku seima,gyvenancia Vokietijoj pavadinima 4u.gif Buvo jis aptarinejamas sioj temoj 4u.gif

Gegen die wand?
Atsakyti
Paskutinis patikęs - komedija BEING THERE http://www.imdb.com/title/tt0078841/

Pusamžis sodininkas, pasaulį pažįstantis per televizorių ir sodą, po šeimininko mirties priverstas išeiti į "platųjį pasaulį".., ir čia prasideda gyvenimo etapas, kuris ne tiek pakeičia jį, kiek kitus žmones. Įdomūs dialogai, yra šiek tiek absurdo, ir nors filmas komedija, jis savaip liūdnas.

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 19, 23:22)
Gegen die wand?

Ne verysad.gif To filmo pabaigoje,lyg zusta turkes sunus...Nepamenu, nors ka pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2015 04 20, 18:11)
Ne verysad.gif To filmo pabaigoje,lyg zusta turkes sunus...Nepamenu, nors ka pavadinimo doh.gif

Die Fremde? smile.gif
Atsakyti