Respire - prancūzų drama apie paauglių mergaičių draugystę. Nieko toks. Patiko.
The Water Diviner - Russell Crowe filmas apie tai, kaip tėvas išvyko į Turkiją ieškoti savo sūnų, kurie negrįžo po karo. Kažkaip tikėjausi, kad įdomesnis bus, bet peikt negaliu.
QUOTE(LEEja @ 2015 04 13, 15:47)
Take This Waltz (2011)
116 min | Comedy, Drama
6.6
o šis labiausiai patiko iš trijų žiūrėtų, nors irgi yra prie ko prikimba, apie ištekėjusią moterį ir vaikiną ir kaip ten viskas paskui rutuliojosi, tai šita linija labai patiko, o linija su ja ir jos vyru - erzino, nes santykiai tokie tarp jų labai uti puti utiu tiu buvo, kažkokie infantilūs ar kaip juos pavadinti, nežinau, bet mane erzina, kai suaugę žmonės taip bendrauja

Si oj kaip seniai maciau,toks keistokas jis,bet kazkodel prisimenu,reiskiasi ne visai jau ir s...

O house of cards istryniau,reiks jauciu starkes paklausyti ar ziureti games of trones ar kaip jis ten vadinasi

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 13, 17:06)
The Water Diviner - Russell Crowe filmas apie tai, kaip tėvas išvyko į Turkiją ieškoti savo sūnų, kurie negrįžo po karo. Kažkaip tikėjausi, kad įdomesnis bus, bet peikt negaliu.
Jo jo,jis toks nei sioks nei toks,nei super duper,bet ir nera prastas,paziureti tikrai galima

QUOTE(Vajuza @ 2015 04 13, 10:58)
O house of cards istryniau,reiks jauciu starkes paklausyti ar ziureti games of trones ar kaip jis ten vadinasi

Tik neissigask pirmu seriju, nes as jau sakiau nene neziuresiu

Man The Island pamenu lb patiko, zymiai labaiu nei Never let me go

1944 (2015) - pirmą kartą žiūrėjau estų kurtą filmą, nuostabus
Nors filmų apie Antrąjį pasaulinį karą prikurta sočiai, daug jų mačiau, vis tik manau, kad tik šis užsiliks atminty. Čia nėra jokios rusų, anglų ar amerikiečių didybės, kaip įprastai, tik mažos tautos tragedija, netektys, skausmingi pasirinkimai, kaltė...

QUOTE(starke @ 2015 04 13, 04:50)
O as pagaliau mano akimis ziurint gera filma pamaciau
Reservation Road
Toks itemptas ir tikroviskas ir ne nuobodus
Ir pabaiga protinga

Reservation Road
Toks itemptas ir tikroviskas ir ne nuobodus

šitas ir man patiko

QUOTE(starke @ 2015 04 13, 18:40)
Tik neissigask pirmu seriju, nes as jau sakiau nene neziuresiu
Kol isivaziuoji i visas tas seimas, kol susigaudai,o dar ten su zmogum nesicackina, is karto harakyri padaro
Bet pripratau, bet dabar visokius tokius dalykus visai kitai parodo, emocionaliau
Jau paziurejau naujausia serija, gaila, kad tik po 10 seriju terodo per sezona

šiaip šio sezono serijos yra jau keturios, nes kažkas išplatino jas neteisėtai

Nors šis sezonas kol kas nuobodžiausias iš visų. Blogiukų trūkumas man, nes visi senieji kažkokie išsikvėpę atrodo. Nors ketvirtoje veiksmo jau daugiau, o ir viena įtempta scena pasitaikė, kad net sulaikius kvapą žiūrėjau

QUOTE(laTulipe @ 2015 04 14, 12:35)
šitas ir man patiko
nebent žiūri tik labai geros kokybės, tada verta palaukt ir kol per tv parodys ir atsiras tuomet ideali. Man kai ir 720p sueina, tai jau visas keturias ir peržiūrėjau. Tiesa, dabar užtat reiks laukt iki gegužės beveik vidurio, kol penktoji bus parodyta per tv.
Nors šis sezonas kol kas nuobodžiausias iš visų. Blogiukų trūkumas man, nes visi senieji kažkokie išsikvėpę atrodo. Nors ketvirtoje veiksmo jau daugiau, o ir viena įtempta scena pasitaikė, kad net sulaikius kvapą žiūrėjau

O kur ta radai tas serijas? Man butu per daug is karto visas paziureti i neidomu laukti paskui tiek laiko. Jo, itampos nebera, man ketvirtas sezonas tai buvo geriausias, tiek itampos ir emociju suteikdavo, tai jomajo. Po dvikovos turbut visa menesi negalejau ziureti

QUOTE(starke @ 2015 04 15, 03:39)
O kur ta radai tas serijas? Man butu per daug is karto visas paziureti i neidomu laukti paskui tiek laiko. Jo, itampos nebera, man ketvirtas sezonas tai buvo geriausias, tiek itampos ir emociju suteikdavo, tai jomajo. Po dvikovos turbut visa menesi negalejau ziureti
Nors ir nebuna veiksmo, vistiek mane kausto demesys ir sirdis dauzosi. Per Breaking Bad veiksmo irgi nelabai budavo, bet taip nejucia praeidavo 

tai taip, ne visuomet reikia veiksmo, kad būtų įdomu.

Nežinau, kur mėgsti žiūrėti. Bet yra ir tam pačiam filmai.in, ir kickass puslapyje

Devil's Knot (2013) - paskutiniu metu sąraše filmai, apie kuriuos nei labai gero, nei labai blogo negaliu pasakyti
šitas irgi iš tos serijos. sudomino, kad pagal tikrą, ne taip jau seniai įvykusią istoriją - vieną nusikaltimą JAV, kuris iki šiol dar kelia klausimų. patiko Reese Witherspoon vaidyba.

I origins - is pradziu pasirode baisiai letas, galvojau jungsiu, nes mano vyras du kartus uzmigo
Paskui pasidare idomiau, o galiausiai.. Jeeetus, kaip noreciau, kad butu toks akiu duomenu bankas.. Kaip butu idomu..

Tender Waves (2013)
"Nezné vlny"
Comedy, Romance | (Czech Republic)
6.4
koks mielas filmas
toks jaunatviškai naivus, optimistiškas, tuo pačiu sentimentalus ir nostalgiškas - nes vaikystė praėjo po keliskart per metus žiūrint Aštuonkojus iš antro aukšto 
vien gyvenamoji šeimos vieta kokio grožio!
man patiko labai - gerų emocijų dozė, bet nepulkit visos žiūrėt, vistiek, tai Europos kinas, kam nepatinka specifika, neverta žiūrėt
"Nezné vlny"
Comedy, Romance | (Czech Republic)
6.4
koks mielas filmas

vien gyvenamoji šeimos vieta kokio grožio!
man patiko labai - gerų emocijų dozė, bet nepulkit visos žiūrėt, vistiek, tai Europos kinas, kam nepatinka specifika, neverta žiūrėt

QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 11, 20:56)
Leviathan (2014) - pirmą pusvalandį vis žadėjau išjungti, atrodė toks lėtas, nuobodus. bet neišjungiau, ir nepasigailėjau. vėliau įtraukė, patiko.
Labai lėtas filmas, kažkoks pilkas, bet tai ir vaizdai atperka viską. Man kaip filmas patiko, bet pati tema - ne. O geria geria, aš pakraupus, nors ir žinau, kad taip yra.
Dabar atsisiuntus kitus režisieriaus filmus, irgi ta pati spalva ir lėtumas.
Frozen river/2008
Vienu ypu pažiūrėjau, patiko, kabinantis filmas. Moteriškę su vaikais palieka vyras, pabėga su pinigais, kuriuos taupė namui. Ir dabar ji turi kažkaip pragyvent, pradeda vežiot nelegalus.