As irgi gundausi ziuret ta House of cards. Gal jis nors kiek panasus i seriala "24 valandos"? Ar daug jame veiksmo? Nes kazkaip toks ispudis apima skaitant komentarus.
Vajuza, geriau Game of Trones ziurek

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 09, 16:53)
Ne tiek apie politiką, kiek politikos fone viskas vyksta, bet tikrai bus dar visko. Nors mes po antro sezono pirmos serijos metėm žiūrėt, nes labai jau neigiamas tas Francis Underwood
Bet gundausi grįžt prie jo žiūrėjimo 

va ir aš po antro sezono kelių serijų padariau pauzę. Dar rusiškai klausyt, visa ta politika , reik gerai įsiklausyt. Man tai gaila to jauno kongresmeno, patiko jis man

The Chameleon/2010
Apie atsiradusį kažkada dingusį vaiką. Bet pasirodo, kad ne tas vaikas. Pagal tikrus faktus. Biškelį depresyvokas, o jau motinos baisumas

Šįvakar žiūrėjom dar vieną "Kino pavasario" filmą - "Senukai ir geizeriai". Pozityvus filmas apie "senukų" atostogas ir nuotykius Islandijoje, besikeičiant ypač gražiems gamtos vaizdams.

Welcome to the Rileys
Nesuprantu uz ka toks ivertinimas? Uztai, ka vaidino Gandolfini? Ar uztai, kad neturi zmones ka veikti?
Nemaciau nei jokio tikslo, nei jokio moralo
Ziuriu savo watchliste nebetruriu nieko idomaus ziureti apart tokio tipo filmu
Nesuprantu uz ka toks ivertinimas? Uztai, ka vaidino Gandolfini? Ar uztai, kad neturi zmones ka veikti?

Ziuriu savo watchliste nebetruriu nieko idomaus ziureti apart tokio tipo filmu

QUOTE(Čija @ 2015 04 06, 18:30)
Wild (2014) - man labai labai patiko
Žiūrėdama vis pavydėjau herojei (ne, ne tų nuosmūkių) to žygio
Ir užkabino itin jautriai, subtiliai atskleistas ryšys su mama.

Freeway (1996) - šiuolaikinė (nepaisant to, kad filmas 1996 metų
) Raudonkepuraitės interpretacija. net nežinau, kaip apibūdinti filmo žanrą, juodoji absurdo komedija ar kažkas panašaus
nieko iš filmo nesitikėjau, neturėjau jokių išankstinių nuostatų, gal todėl man visai patiko. ne vow, bet patiko.
Leviathan (2014) - pirmą pusvalandį vis žadėjau išjungti, atrodė toks lėtas, nuobodus. bet neišjungiau, ir nepasigailėjau. vėliau įtraukė, patiko.
The Fault in Our Stars (2014) - net nežinau, iš vienos pusės užkabino ir sugraudino, iš kitos - pažiūrėjau ir pamiršau. vidutiniškas toks.

Leviathan (2014) - pirmą pusvalandį vis žadėjau išjungti, atrodė toks lėtas, nuobodus. bet neišjungiau, ir nepasigailėjau. vėliau įtraukė, patiko.
The Fault in Our Stars (2014) - net nežinau, iš vienos pusės užkabino ir sugraudino, iš kitos - pažiūrėjau ir pamiršau. vidutiniškas toks.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 09, 16:53)
Ne tiek apie politiką, kiek politikos fone viskas vyksta, bet tikrai bus dar visko. Nors mes po antro sezono pirmos serijos metėm žiūrėt, nes labai jau neigiamas tas Francis Underwood
Bet gundausi grįžt prie jo žiūrėjimo 

Buvau isvaziavusi,bet pirmo sezono paziurejau jau 7 serijas ir zinok man absoliuciai nera to jausmo,kai ziuri koki seriala ir lauki nekantraudamas sekancios serijos.. Nezinau ar beziuresiu toliau,jauciu trinsiu lauk visus tuos tris sezonus

Aktoriai is tiesu gerai vaidina,nieko blogo pasakyti negaliu,bet nekabina manes kazkaip yaptingai..

Focus (2015) pagrindinė aktorė kažkuo nervino, tipinė kvaila blondinė pavaizduota, bet pats siužetas visai neblogas, gan gražūs vaizdai, tinka penktadienio vakarui

Mama (2013) - siaubo, neplanavau jo žiūrėti, kol nepamačiau, kad vaidina Nikolaj Coster-Waldau
. Tai beliko prisiruošti. Nežinau, buvau susidariusi įspūdį iš skaitytų komentarų, kad turėtų būti vienas iš įsimintinesnių, bet nepasakyčiau. Atmosfera sukurta gerai, pradžioj bijojau tų vietų, kai atrodė, kad tuoj kažkas išlįs, bet galiausiai pamačiau, kad nebaisiai viskas padaryta,tai neliko ir tame įtampos. Standartinis, neoriginalus, nuspėjamas siužetas, pabaiga irgi anksčiau nuspėta nei buvo parodyta. Nors kaip pramogai toks dar pusė bėdos ir žiūrimas, nėra, kad būtų labai nuobodus pasirodęs.

O as pagaliau mano akimis ziurint gera filma pamaciau
Reservation Road
Toks itemptas ir tikroviskas ir ne nuobodus
Ir pabaiga protinga

Reservation Road
Toks itemptas ir tikroviskas ir ne nuobodus

The Island (2005)
136 min | Action, Adventure, Sci-Fi
6.9
tai yra Never Let Me Go (2010) senelis - tik čia l. daug Sci-fi, o Never.... toks jau žmogiškas visai, bet abiejų esmė - auginami žmonės transplantacijoms.
Nepasakyčiau, kad likau sužavėta, bet kai nėr ką žiūrėt, tai ką daryt, bent aktoriai geri, poroj vietų ir nusijuokiau, toks labai jau fantastinis
White Bird in a Blizzard (2014)
91 min | Drama, Mystery, Thriller
6.4
irgi iš 'so so' kategorijos, detektyvas, parsisiunčiau tik dėl Evos Green, pažiūrėjau ir pamiršau, nėra labai lėkštas siužetas, bet vat trūko kažko, kad galėčiau pasakyti, kad patiko
Take This Waltz (2011)
116 min | Comedy, Drama
6.6
o šis labiausiai patiko iš trijų žiūrėtų, nors irgi yra prie ko prikimba, apie ištekėjusią moterį ir vaikiną ir kaip ten viskas paskui rutuliojosi, tai šita linija labai patiko, o linija su ja ir jos vyru - erzino, nes santykiai tokie tarp jų labai uti puti utiu tiu buvo, kažkokie infantilūs ar kaip juos pavadinti, nežinau, bet mane erzina, kai suaugę žmonės taip bendrauja
136 min | Action, Adventure, Sci-Fi
6.9
tai yra Never Let Me Go (2010) senelis - tik čia l. daug Sci-fi, o Never.... toks jau žmogiškas visai, bet abiejų esmė - auginami žmonės transplantacijoms.
Nepasakyčiau, kad likau sužavėta, bet kai nėr ką žiūrėt, tai ką daryt, bent aktoriai geri, poroj vietų ir nusijuokiau, toks labai jau fantastinis
White Bird in a Blizzard (2014)
91 min | Drama, Mystery, Thriller
6.4
irgi iš 'so so' kategorijos, detektyvas, parsisiunčiau tik dėl Evos Green, pažiūrėjau ir pamiršau, nėra labai lėkštas siužetas, bet vat trūko kažko, kad galėčiau pasakyti, kad patiko
Take This Waltz (2011)
116 min | Comedy, Drama
6.6
o šis labiausiai patiko iš trijų žiūrėtų, nors irgi yra prie ko prikimba, apie ištekėjusią moterį ir vaikiną ir kaip ten viskas paskui rutuliojosi, tai šita linija labai patiko, o linija su ja ir jos vyru - erzino, nes santykiai tokie tarp jų labai uti puti utiu tiu buvo, kažkokie infantilūs ar kaip juos pavadinti, nežinau, bet mane erzina, kai suaugę žmonės taip bendrauja