Keletas senesnių ir tikriausiai jau daugelio matytų, o mano tik pastarosiomis dienomis peržiūrėtų:
Signs (2002) - patiko, kaip kuriama įtampa, vietomis sustingusi žiūrėjau, kaip ten viskas bus. Stilistiškai gan fainas (tos kepurytės nerealios

), nenukrypstama į sentimentus, nors užkabinami ir santykiai tarp šeimos narių, netekties skausmas. J. Phoenix sako akimis kaip visad apžavi, nors personažas, kurį jis vaidina, keistokas. Filme yra ir fantastikos (nors neperkrauta), ir dramos, net ir pasijuokti momentų buvo. Toks keistas filmas, bet sakyčiau gerąją prasme. Visai nieko.
End of Watch (2012) - kiek pamenu, daug kam labai patiko, man nebuvo didelio įspūdžio, nors prie vidutinių kategorijos irgi nepriskirčiau. Pradžia labai ilgai man ėjosi, nekabino visai, chaosas jautėsi, galvojau išjungti, bet Gyllenhaalas su savo reputacija laikė prie ekrano. Nors galiausiai man labiau prie širdies buvo ne jo, o jo kolegos vaidinamas personažas, atrodė labiau išplėtotas. Taigi, galiausiai visai įdomu pasidarė, pabaigą žinojau (kažkada spoilerį perskaičiau netyčia

), bet vis tiek įtampa buvo paskutines 20 min. Nors atėjo mintis, kad kažin, ar tokio siužeto filme galėtų kaip nors kitaip baigtis. Žodžiu, geriau nei vidutinis, bet lūkesčiai gal per dideli buvo, kad į aukštumas kelti nesinori.
Ocean's Eleven (2001) - Clooney erzina, bet visa kita - šauniai. Pramoginis, smagus filmas, įtampos pakako, suktumas kėlė juoką. Apskritai, tai, kad veiksmas prasidėjo vos ne nuo pradžių, ir išlaikė dėmesį iki paskutinės minutės, tikrai pagirtina. Reiks kada nors ir kitas dalis pažiūrėti.