Mes dar pražiūrėjome The 100. Vyras kartais sako, kad elgiasi jie kvailai ar nelogiškai, bet tai vaikai, todėl pateisisinu kai kuriuos vaikiškus sprendimus Labai patiko 2 sezonas, daug veiksmo, įtampos Dar girddėjau, kad daug kas giria Orange Is the New Black, bet pažiūrėjus pirmą seriją labai neužabino Įdomu kai pten bus toliau?
labai patiko Little Boy. verkiau taip nekukliai filmas apie tai, kaip vaikas bando susigrąžinti savo tėvą, išsiųstą į karą. toks šiek tiek su humoru, su pasakos elementais, bet jautrus ir gražus. rekomenduoju
Kine žiūrėjome Algimanto Puipos filmą "Edenos sodas". Negalėjau praleisti lietuviško kino . Beje, sužinojau, kad šis filmas šią savaitę mūsų kinuose - žiūrimiausias. Na, ir - patiko . Surinktas visas senasis lietuvių aktorių žvaigždynas. Nors tema - pakankamai liūdna, bet filmas man nepasirodė liūdnas, o įdomus, optimistiškas, verčiantis susimąstyti. Lietuviška vaidyba, daug gan įdomių sprendimų . Na, ir Algimanto Puipos stilius.
Vakar is triju, du nesekmingi, Kelias atgal / The Way Back (2011), neskaitant to, kad vaidyba labai jau nekokia, filmas visai patiko. Litle Boy, Virš įstatymo / Lawless nesiziurejo visai, pasirode per nuobodus, jungiau lauk. Nesiseka su filmais, reiks ieskoti serialu, vistik niurusis ruduo uz lango.
Breathe In/2013 - senai kompe turiu, gal tris kartus bandžiau žiūrėt. Į šeimą pagal mainų programą atkeliauja studentė, kuri susuka galvą vyrui. O iš tiesų, visai ne apie tai, lėtas, beveik jokio veiksmo, apie pasirinkimo laisvę, filmas. Man patiko, o gale filmo ir susigraudinau.
Un homme idéal/2015 - vienas vyrukas beprotiškai nori būt rašytoju, taip prisiviria košės, kad sunkai ir išsikapsto. Visai neblogas, truputį crazy, filmas. Stille hjerte/2014 - pasiskaičiau gerus atsiliepimus, lyg ir panašus į Amour. Visa šeima susirenka atsisveikinti su mama, močiute, kuri sunkiai serga. Bet man buvo nuobodu, kažko pritrūko.
Aš vakar "pasikininau" .Iš pradžių buvau Woody Allen'o filme "Neracionalus žmogus", po to vyko kitas seansas, nemokamas lenkų-rusų filmas "Fotografas". Abu patiko, žinoma, visiškai skirtingi. Pirmasis tragikomiškas, įtraukiantis, nuotaikingas,nors sikužetas ir įvykiai nei džiuginantys, nei linksmi, tačiau pateikimas toks. Pagrindinis neracionalusis veikėjas, tiklsiau, jo asmenybė man pasirodė neįtikinanti, na, tie jo paskutiniai poelgiai, sprendimai man neatitinka jo prieš tai rodomos asmenybės, išsilavinimo, mąstymo ir pan. Antrasis filmas toks tipiškai rusiškas, įvardintas kaip kriminalis trileris, bet aš įžvelgčiau labiau slogią dramą su kriminaliniais elementais. Šiaip abu filmai su moralu, pamokantys. Ypač antrasis man leido prisiminti, ką reiškia vaiko psichika, kaip atsargiai ir teisingai reikia elgtis su augančia asmenybe. Nes po to pasekmės gali būti žiaurios. Psichologinių, socialinių-politinių, filosofinių gairių daug šiame filme.
Ką tik pažiūrėjau filmą God on Trial (2008). Siužetas - koncentracijos stovykloje, prieš nukeliaudami į dujų kamerą žydai surengia "teismą Dievui". Gal pati situacija atrodo nerealistiška, naivi, kiek "pritempta", bet keliami klausimai, dialogai nedurni. Nėra to primityvumo ir vienplaniškumo, kuris dažnai būna religiniuose filmuose (pvz., God is not dead). Tuo filmas ir sužavėjo.
Nenorejau ziureti del zemoko reitingo filmo Jobs, http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_3 , bet vyras ikalbejo,ir zinokite visai patiko ,istorija apie Steve Jobs, jo vaidmeni atliko A.Kutcher'is ir jis puikiai isikunijo