Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 01, 11:39)
Pritariu, standartinis filmas. O kokie dar priekaištai gali būti Gyllenhaalui? mirksiukas.gif Tas neįmanoma. Beje, skaičiau, kaip jis ruošėsi šiam vaidmeniui, atidavė visas jėgas, sportavo daugiau nei tikri boksininkai.

As nerasiau,kad turiu priekaistu Gyllenhaalui jei ka mirksiukas.gif Kur gi jau ten turesi,kai pries tai mateme dziuveseli Nightcrawler'yje, o kur dabar bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2015 09 01, 15:39)
į jo vietą pretendavo dar Goslingas ir Cooperis. Tai va pilnam satisfaction'ui būtų gerai versiją su Goslingu pažiūrėt biggrin.gif mmmm
Cooperis nedomina

LEEja,kur jau ten Goslingas biggrin.gif Kazin kiek jam laiko reiketu,kad mase uzsiauginti ir gerai istreniruoti kuna, o Cooperis beje galetu buti ir tikes,nes jis aukstas ir gali buti meskinu - sportisku meskinuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 01, 15:46)
As nerasiau,kad turiu priekaistu Gyllenhaalui jei ka  mirksiukas.gif  Kur gi jau ten turesi,kai pries tai mateme dziuveseli Nightcrawler'yje, o kur dabar  bigsmile.gif

Supratau, kad nerašėt, bet nuskambėjo šiek tiek pretenzingai "priekaištų nėra" tongue.gif Man tai jis iš tų aktorių, kurių vaidyba wow, o ne tik kad priekaištų nėra ax.gif Beje, Nightcrawler jis man labiau patiko. Įdomesnis personažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 rugsėjo 2015 - 15:06
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 01, 16:46)

LEEja,kur jau ten Goslingas  biggrin.gif  Kazin kiek jam laiko reiketu,kad mase uzsiauginti ir gerai istreniruoti kuna, o Cooperis beje galetu buti ir tikes,nes jis aukstas ir gali buti meskinu - sportisku meskinuku  mirksiukas.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 01, 17:05)
Supratau, kad nerašėt, bet nuskambėjo šiek tiek pretenzingai "priekaištų nėra" tongue.gif Man tai jis iš tų aktorių, kurių vaidyba wow, o ne tik kad priekaištų nėra ax.gif Beje, Nightcrawler jis man labiau patiko. Įdomesnis personažas.

na, Goslingas su McAdams iš Notebooko laikų galėtų papildomų populiarumo taškų gauti, o šiaip aš juos abu myliu, todėl tikrai būtų nuostabu gosliai pažiūrėti į pasportavusį Goslingą ir jo raumenus biggrin.gif

dėl personažo - aišku, reporteris daugiapusiškesnis ir šiaip psichologiškai įdomesnis personažas už boksininką, bet čia daug fizinių pastangų įdėta, praktiškai galėtų eit į profesionalų sportą, o vaidyba jo yra sakau - ar Persijos princas, ar bet kas - viskas tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 09 01, 08:39)
į jo vietą pretendavo dar Goslingas ir Cooperis. Tai va pilnam satisfaction'ui būtų gerai versiją su Goslingu pažiūrėt biggrin.gif mmmm
Cooperis nedomina

Goslingui daug koses reiketu valgyti biggrin.gif Bet galetu, butu tikrai kur akis paganyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 01, 16:05)

Oj suktas ten toks,slykstukas,bet ir man patiko,isikunijo super gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje paziurejau siandien Rundskop 2011m belgu . Super,man asmeniskai labai patiko,rekomenduociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Focus (2015) - nuo šedevro toli, bet susižiūrėjo tikrai smagiai. nuotaikingas, žaismingas filmas apie sukčius, apgaules ir visokias kitokias machinacijas. kaip kažkas rašė, labai tinka niūriam lietingam/šaltam vakarui pažiūrėti šiltai susisukus į antklodę biggrin.gif didesnio įspūdžio nepalieka, bet jei norisi tiesiog smagaus filmo, tai rekomenduotinas.
Atsakyti
Dar visai neblogai susiziurejo vakar Child 44 su Tom Hardy smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 03 rugsėjo 2015 - 11:49
Mary and Max (2009) - apie vienišą mergaitę iš Australijos, kuri išsiunčia laišką nepažįstamam amerikiečiui. Labai patiko. Nemažai taiklių minčių, puikiai tiko tai liūdnai nuotaikai, kuri šiandien užklupo, išsižliumbiau kaip reikiant. Yra čia ir kur pasijuokti, humoras neprastas, tačiau visgi siužetas užkabina ir daug skaudžių temų, jau nekalbant apie bendrą - vienišumo - kurią mėgstu filmuose. Net Lost in Translation užsinorėjau darsyk pažiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 04 rugsėjo 2015 - 19:46
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 01, 19:21)
Oj suktas ten toks,slykstukas,bet ir man patiko,isikunijo super gerai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje paziurejau siandien Rundskop 2011m belgu . Super,man asmeniskai labai patiko,rekomenduociau  mirksiukas.gif

Kadangi yra, kas susidomėjo mano rekomenduotu filmu ( tikiuosi ax.gif ) drįstu siūlyti pasižiūrėti ir šį filmą
De rouille et d*os
Filmai tikrai geras, ypač kas mėgsta "neholivudines" dramas, verčiantis susimąstyti 4u.gif
Atsakyti
Žiūrėjome animacinį "Slaptoji komanda"(Metegol) 3D fimą suaugusiesiems ir vaikams - visai mielas smile.gif. Patiktų besidomintiems futbolu, nes daug futbolinės tematikos. Vyriškis sakė, kad jam smagus filmukas. Aplink sėdėję vaikai ir tėčiai irgi garsiai reiškė mintis. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(notrele @ 2015 09 04, 20:59)
Kadangi yra, kas susidomėjo mano rekomenduotu filmu ( tikiuosi  ax.gif ) drįstu siūlyti  pasižiūrėti ir šį filmą
De rouille et d*os
Filmai tikrai geras, ypač kas mėgsta "neholivudines" dramas, verčiantis susimąstyti  4u.gif

As susidomejau ir man patiko, o rust and bone irgi maciau pernai,labai patiko beje su tuo paciu aktoriumi mirksiukas.gif Vertas demesio thumbup.gif
Mane irgi ne itin zavi holivudines dramos,bet paziuriu karts nuo karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 06 rugsėjo 2015 - 18:50
Anksčiau aptartas Wayward Pines - labai patiko. Per porą dienų peržiūrėjom sezoną. Prie patikimo, be abejo, prisidėjo ir tai, kad distopijos žanras ir alternatyvūs visuomenės modeliai mane labai domina. Sukėlė tiek minčių, kad pratęsimą susapnavau smile.gif .
Atsakyti