Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 08 26, 15:56)
čia lyg ir rašytojas ir jo rašomos istorijos, aš tai taip supratau... bet irgi nesu tikrai ar teisingai

aga, aš ir taip supratau. bet nu nesusivedė man gražiai kažkaip į vieną tašką
Atsakyti
Pradejau ziureti Top of the Lake
Kas matete sakykit ar visos tokios nuvesusios serijos ir bus??? Nei itampos, nei detektyvo, nei mistikos nieko nemaciau..
Nesenai ziurejom Wayward Pines ten nuo pat pirmos serijos sukauste, tiek itampos, tiek netiketu siuzeto vingiu ir ne minutei nesusimastai kada cia ta serija baigsis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 08 27, 19:49)
Nesenai ziurejom Wayward Pines ten nuo pat pirmos serijos sukauste, tiek itampos, tiek netiketu siuzeto vingiu ir ne minutei nesusimastai kada cia ta serija baigsis thumbup.gif

Visą sužiūrėjot? Nes mes tai metėm po kokių 6 serijų. Tik pradžia baisiai intriguojanti buvo.

"Top of the Lake" visas toks, gal išskyrus paskutinę seriją. Bet man asmeniškai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 08 27, 13:02)
Visą sužiūrėjot? Nes mes tai metėm po kokių 6 serijų. Tik pradžia baisiai intriguojanti buvo.

"Top of the Lake" visas toks, gal išskyrus paskutinę seriją. Bet man asmeniškai patiko.

Visa, po 5 serijos jau nebe taip idomu pasidare, bet paskui vel uzsisuko. Man sitas labiau patiko, kad veiksmo vistiek daugiau biggrin.gif Bejausme as, mane turi kaip elektra purtyti , kad patiktu biggrin.gif
Atsakyti
Į serialų temą, tai kadangi filmai netraukia, pradėjau Carnivale. Kol kas tik tris serijas pažiūrėjau, tai toks keistokas, bet įtraukiantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 27 rugpjūčio 2015 - 19:39
Šiandien peržiurejau belgų-olandų filmą, man patiko, tikri išgyvenimai ir emocijos, tikrai verta dėmesio drama kas dar nematė. Rekomenduoju.
Rundskop (2011)
Atsakyti
Southpaw (2015)
R | 124 min | Action, Drama, Sport |
7.8

į Gyllenhaal'ą galiu žiūrėti visokį ir bet kokį: kraujuotą, apsiseilėjusį, apsisnargliavusį, kruviną, sutinusį, man patinka jis visur, netgi kaip Persijos princas smile.gif
esmė - kaip atsistoti, kai praradai viską, puikus
Atsakyti
The Imitation Game (2014) - labai labai patiko. apie matematikos profesorių Alan Turingą, per antrą pasaulinį padėjusį nulaužti Enigma kodą. iš tikro tai viskas patiko, iškyrus Keira Knightley ir jos laužytas mimikas. geras biografinis filmas.
Atsakyti
Vakar pažūrėjom Black book laikas neprailgo, labai geras filmas, apie karą, žydus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 31 rugpjūčio 2015 - 12:08
QUOTE(LEEja @ 2015 08 29, 21:51)
Southpaw (2015)
R  |  124 min  |  Action, Drama, Sport  | 
7.8
į Gyllenhaal'ą galiu žiūrėti visokį ir bet kokį: kraujuotą, apsiseilėjusį, apsisnargliavusį, kruviną, sutinusį, man patinka jis visur, netgi kaip Persijos princas smile.gif
esmė - kaip atsistoti, kai praradai viską, puikus

Ir as galiu ziureti i si grazuoli visoki,beje tik del jo ir atsisiunciau vakar si filma,kadangi boksas manes visai nedomina.
Suvaidino jis gerai,priekaistu nera,taciau pats filmas ne kazka , t.y. scenarijus absoliuciai nieko ypatingo,nieko naujo..
Asmeniskai as savo draugams nerekomenduociau,taciau manau kiekviena visvien paziures tik del sio aktoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 01, 10:41)
Ir as galiu ziureti i si grazuoli visoki,beje tik del jo ir atsisiunciau vakar si filma,kadangi boksas manes visai nedomina.
Suvaidino jis gerai,priekaistu nera,taciau pats filmas ne kazka , t.y. scenarijus absoliuciai nieko ypatingo,nieko naujo..
Asmeniskai as savo draugams nerekomenduociau,taciau manau kiekviena visvien paziures tik del sio aktoriaus  smile.gif

Pritariu, standartinis filmas. O kokie dar priekaištai gali būti Gyllenhaalui? mirksiukas.gif Tas neįmanoma. Beje, skaičiau, kaip jis ruošėsi šiam vaidmeniui, atidavė visas jėgas, sportavo daugiau nei tikri boksininkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 rugsėjo 2015 - 10:41
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 01, 12:39)
Pritariu, standartinis filmas. O kokie dar priekaištai gali būti Gyllenhaalui? mirksiukas.gif Tas neįmanoma. Beje, skaičiau, kaip jis ruošėsi šiam vaidmeniui, atidavė visas jėgas, sportavo daugiau nei tikri boksininkai.

į jo vietą pretendavo dar Goslingas ir Cooperis. Tai va pilnam satisfaction'ui būtų gerai versiją su Goslingu pažiūrėt biggrin.gif mmmm
Cooperis nedomina
Atsakyti