Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 22, 21:03)
šitas patektų į mano TOP3 smile.gif nerealus filmas ir Al Pacino vaidmuo. jei yra dar kas nematęs, būtinai pažiūrėkit.

aš esu
Atsakyti
user posted image

Who Am I - Kein System ist siche kibernetinis trileris, filmo reitingai pabaigoje tikrai pasiteisino.
Atsakyti
Kine žiūrėjom filmą "Viktorija" (haha) - pradžia kiek ištęsta, bet antroj pusėj prasidėjo intensyvus veiksmas ir pasidarė įdomu, o baigėsi irgi labai įdomiai... Na, filmas su mintimi ir panašu, kad žmogui duodamas vardas suteikia mistišką galią ir likimą... Trileris, bet man jis vietom juokingas, labai ironiškas. Vyriškiui labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2015 - 21:09
user posted image

Cleveland Abduction ekranizuota nesena garsi istorija apie tris pagrobtas moteris. Filmas pagal vienos iš aukų knygą. Gaila, bet nesugebėta atkurti bent įspūdžio, kad ta nelaisvė truko daugiau kaip dešimt metų. Bet tai, sakyčiau, niveliuoja pačios moters likimo istorija. Dėl to filmas patiko.
Atsakyti
The Burning Plain (2008)

user posted image

Dviejų šeimų drama. Ji pasakojama susiejant dabartį su praeitimi. Reikėjo labai atidžiai žiūrėti. Tai pasakojimas apie neištikimybę. Aš asmeniškai niekada to nepateisinau, bet šiame filme man atrodė, kad likimo nuskriausta moteris bent su kažkuo gali pasijusti moterimi. Čia, manau, psichologiniai momentai. Neatskiriami personažai - tų šeimų vaikai. Mergaitė ir berniukas, gyvenantys gausiose šeimose. Įdomu buvo žiūrėti, kaip vaikai reaguoja į tokius tėvų santykius. Kaip dėl vienos klaidos pasikeičia gyvenimas 100 proc. Man tikrai patiko. Tik filmo atmosfera gan niūri, šiek tiek slegianti, bet kartu traukianti klausimais: kodėl taip yra, kodėl ji taip elgiasi. Nebuvo nepakartojamas, bet vat širdyje paliko kažką. Vertinu 9/10
Atsakyti
Vakar vos ne vienu prisėdimu peržiūrėjau septynių dalių serialą Top of the Lake. Jei pirmos serijos patiko, bet ėjo lėtai, tai paskui net nespėjau sekti, kaip greitai jos bėgo. Labai patiko. Viskuo. Filmo siužetas - detektyvė grįžusi į savo gimtąjį miestelį tiria dvylikametės išprievartavimo (po kurio ji pastojo), bylą, kuri jai užmina ant senų žaizdų. Labai moteriškas serialas, apie moteris ir iš moters perspektyvos, bet ne sentimentaliai ar lėkštai, bet stipriai.

http://www.imdb.com/title/tt2103085/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 23 rugpjūčio 2015 - 20:18
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 08 21, 16:41)
galbut g.gif  biggrin.gif bet realiai pagalvojus tikrai yra tiek daug senu geru aktoriu 4u.gif gal tikrai, kaip sako, kad dabar nebe taip rupi meistriskumas, itaigumas- svarbu greitai koki populiaru niekala susukti- daug nuogumo, vulgarumo ir ziuri jaunimelis akis isvarvines g.gif

Tie seni aktoriai kazkada irgi buvo jauni. Ir ne tik jie, buvo daug aktoriu, tik isliko geriausi.
Pvz Bradas Pitas ir Tomas Kruzas kai suvaidino filme "Interviu su vampyru" tai irgi dar jaunuciai buvo, bet tada budama paaugle isimylejau Brada, nors visi tuo metu svago del Kruzo biggrin.gif
Seniau ir kinas nebuvo toks populiarus, dabar daug kas ziuri ir lengvai prieinami tie filmai, todel ir pasiula didesne pasidar. Ir nesvarbu, kad filmai nebekokybiski, bet svarbu yra kas ziuri biggrin.gif

Furious Seven Panasus kaip ir visos kitos sio filmo dalys. Paziureti smagu, bet greitai pamirsiu visai ka ten rode biggrin.gif Labiausiai tai pirma dalis man patiko ir trecia.
Atsakyti
Labai patiko UNCLE dabar rodo kine
Atsakyti
Little Boy

sentimentalus filmas apie vaiką, bandantį sugrąžinti iš karo tėvą. Nemėgstu šiaip ašaringų filmų, išskyrus dėl teigiamų emocijų. Čia toks. Mielas.
Atsakyti
Blind (II) (2014)
96 min | Drama |
7.0

labai keista man ši norvegų berods drama, tikrai nesupratau kur yra fantazija, kur realybė - viskas rodoma kaip realybė: akla tapusi moteris visą dieną praleidžianti bute ir lyg rašanti knygą, lyg svajojanti - fantazuojanti, jos santykis su vyru. patikt patiko, nors ir nesu tikra, kad pagavau režisieriaus mintį

Spy (2015)
R | 120 min | Action, Comedy, Crime |
7.3

nežinau kas norėta parodyti, bet aš žiūrėjau kaip į Bondo parodiją ir man patiko smile.gif
Atsakyti
Third Person (2013) - daug žymių aktorių, kaip ir visai įdomūs pokalbiai, nu bet taip ir nesulaukiau kažko vau arba bent jau kažko mielo viduj po filmo neliko. atrodo, kad režisierius tikrai norėjo kažką įdomaus pasakyt, bet jam neišėjo biggrin.gif arba mano galva medinė..

The Great Gatsby (2013) - kadangi skaičius knygą, tai vengiau filmą žiūrėt. bet visgi neturėjau ką žiūrėt ir pabandžiau biggrin.gif nu ir tikrai patiko. skaitydama knygą viską paprasčiau įsivaizdavau, o čia toks vau, didelių ir įspūdingų vaizdų fontanas smile.gif kaip koks didelis spalvotas keksas su siurprizais biggrin.gif rekomenduoju, kai norisi gražių ir dar kelis kartus pagražintų vaizdų akims smile.gif

Body of Lies (2008)
- veiksmo filmas, žiūrėjosi gerai, bet jau gal ta terorizmo tema taip iš visų pusių apkalbėta, apžiūrėta, kad nebe taip mane ir sudomino. Leonardo DiCaprio baisiai myliu, šitą filmą kažkaip buvau praskip'inus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 08 26, 16:51)
Third Person (2013) - daug žymių aktorių, kaip ir visai įdomūs pokalbiai, nu bet taip ir nesulaukiau kažko vau arba bent jau kažko mielo viduj po filmo neliko. atrodo, kad režisierius tikrai norėjo kažką įdomaus pasakyt, bet jam neišėjo biggrin.gif arba mano galva medinė..

čia lyg ir rašytojas ir jo rašomos istorijos, aš tai taip supratau... bet irgi nesu tikrai ar teisingai
Atsakyti