Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Ramunaite @ 2015 08 02, 14:22)
Sveikos filmų megėjos,

aš kreipiuosi su pagalba. Ieškau filmo apie pasaulio pabaigą, tikrai jį žinote. Bet nerandu jo. Siužetas maždaug toks: lyg ir artėja pasaulio pabaiga. Kiniečiai gamina laivus, jog "išrinktieji" galėtų išsigelbėti. Ir jie išsigelbėja, po katastrofos išvystą dienos šviesą. Na tiek pamenu. Ar čia nebus "Diena po rytojaus"? Bet lyg ir buvo naujasnis...

Labai domina efektų filmai, bet su geru scenarijumi. Gal galite ką pasiūlyti?

2012

Oblivion
Pacific rim
World war Z
Man of steel
Elysium
Edge of tomorrow
Noah
Maleficent
Interstellar
Rise of the Planet of the Apes
Dawn of the Planet of the Apes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 02 rugpjūčio 2015 - 14:33
QUOTE(Balanda @ 2015 08 02, 15:28)
2012

user posted image kaip aš čia tokio nežinojau
Atsakyti
man filmų apie menininkus periodas, matyt, įkvėpimui.
Seraphine - sunkus, slogūs, bet man labai patiko... gaila, kad be galo talentingi žmonės pripažįstami tik tada, kai jau patys būna kažkur...
Atsakyti
O as kazkaip rusiska seriala radau Beglec (lietuviai vercia"Moteru svajos apie tolimus krastus"), ir visai idomiai susiziurejo.
Gal turit megstamu rusisku filmu, serialu?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 08 01, 14:56)
Sita, kaip ir Prisukama apelsina senai laikau liste, ir laukiu jiem tinkamo laiko, nemacius ju priskiriu i " ne seip sau filmu" lentyna  biggrin.gif

As to prisukamo apelsino nesugebejau paziureti, man jis toks idiotiskas, negaliu tiesiog tokiu pakesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 08 03, 05:02)
As to prisukamo apelsino nesugebejau paziureti, man jis toks idiotiskas, negaliu tiesiog tokiu pakesti  blush2.gif

drinks_cheers.gif vienas is kvailiausiu filmu doh.gif
Atsakyti
is kur siunciates filmus?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 03, 00:42)

Man šitas įstrigo:
https://youtu.be/0X86qhw3pus
Atsakyti
mes Pimpačkiukus pažiūrėjom 3D - tai ką aš žinau, faini jie kaip sutvėrimai, o filmukas toks... ne Miyazaki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 03, 00:42)
O as kazkaip rusiska seriala radau Beglec (lietuviai vercia"Moteru svajos apie tolimus krastus"), ir visai idomiai susiziurejo.

as serialams isranki, o rusiski daznai tokie buna, bent mano akimis, beverciai unsure.gif tai daznai pagal rekomendacijas bandau ziureti, bet...
taciau noreciau parekomenduoti List ozydanija- medicinine, gyvenimiska tema apie donorystes centra. 4u.gif tiesa pasakius ir technine puse tikrai nebloga (medicinos prasme)
Atsakyti
Neseniai buvome filme Pixels 3D, turejome pakvietimus ir ejau nusiteikusi skeptiskai, labai keista bet filmas patiko! biggrin.gif Nors jis gan absurdiskas, bet juokingas, isejome is filmo geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Mačiau tą Pixels, tikrai juokingas buvo: juokiausi už pilvo susiėmusi, net replikų susilaukiau lotuliukas.gif dėl dviprasmiškų gal šiek tiek prieštaringų scenų tarp vyriškių... Ir šiaip gana juokingas kai per daug iš tokio žanro nesitiki rolleyes.gif .
Atsakyti