Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Gegytė @ 2015 08 01, 00:24)
Melajja, vardas is E raidės? biggrin.gif

nea is M, kaip tik fb jo foto pazejau, nu tooooks panasus biggrin.gif bet turbut atrastumem ne viena Goslingo Lietuviska kopija, jis gan Lietuvisku bruozu.
Atsakyti
A Most Wanted Man (2014)
R | 122 min | Crime, Drama, Thriller | 1 August 2014 (USA)
6.9

ak, Seymour'ai, Seymour'ai... galėčiau žiūrėti į jį ir vistiek filmas atrodytų geras, net jei siužetas ir nepakankamai dominantis.
čia - rodo Hamburgą ir slaptą antiteroristinę įstaigą vadovaujamą Hoffmano, vyriausybines, diplomatines peripetijas ir čečėną, atvykusį ieškoti prieglobsčio - rusų mafijos prievartos auką.
Atsakyti
Pažiūrėjau "Popierinius miestus" filmas paaugiams, pabaiga neįdomi schmoll.gif
Atsakyti
American History X (1993)- filmas apie nacistiniu paziuru skinhead vaikino ir jo seimos likima thumbup.gif man tikrai patiko biggrin.gif bet man patinka viskas, kur kalejimai, tattoo ir visoks mess lotuliukas.gif doh.gif

paziurejusi sita ilgai blaskiausi, nes norejau dar kazka idomaus paziureti ir prisiminiau kazkieno kazkada g.gif isgirta The elephant man (1980) 4u.gif filmas totaliai nustebino g.gif nepasakyciau, kad idomus ar neidomus, tiesiog keistas, nestandartinis rolleyes.gif pabaigoje gal kazkiek istestas 4u.gif apie daktara ir keista deformuotos isvaizdos zmogu- freek... siaip visa filma man atrode, kad cia kazkaip norima pasijuokti, pasiepti, bet as nepagavau tos razinos g.gif bet siaip ispudis idomus. Manau, kad verta pasiziureti bent karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 08 01, 20:24)

aš kai Eraserhead pažiūrėjau, tai nusprendžiau to Elephant net nebandyt biggrin.gif matyt per mažai knygų dar perskaičiau, bo nepagavau kampo visiškai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 01, 20:30)
aš kai Eraserhead pažiūrėjau, tai nusprendžiau to Elephant net nebandyt  biggrin.gif matyt per mažai knygų dar perskaičiau, bo nepagavau kampo visiškai  blush2.gif  biggrin.gif

as kazkaip "pasimoviau"ant medicinos temos, kadangi pati sioje srityje darbuojuosi, tai megstu apie tai ir ziureti, tai jau norejau pamatyti ta zmogu-drambli, bet cia istorija susukta visai kitaip....tiesa pasakius filmas graudus is moralines puses- kiek zmogus turi iskesti ir pan., taciau pati esu maciusi kur kas baisesniu realiu atveju rolleyes.gif
mano drauge sake tiesiog bliove si filma ziuredama, o manes tai nesujaudino ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 01 rugpjūčio 2015 - 19:48
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 31, 14:53)
totaliai šyzovas filmas. man labai patiko  biggrin.gif

Imdb raso, kad horror. Yra jame to siaubo ar tik itemptas trileris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 08 01, 21:05)
Imdb raso, kad horror. Yra jame to siaubo ar tik itemptas trilerisg.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 08 01, 21:05)
Imdb raso, kad horror. Yra jame to siaubo ar tik itemptas trileris?  g.gif

man tai tikrai ne horror jis g.gif
Atsakyti
[quote=Liūnė Sutema,2015 08 01, 20:24]
[paziurejusi sita ilgai blaskiausi, nes norejau dar kazka idomaus paziureti ir prisiminiau kazkieno kazkada g.gif isgirta The elephant man (1980) 4u.gif filmas totaliai nustebino g.gif

Sita, kaip ir Prisukama apelsina senai laikau liste, ir laukiu jiem tinkamo laiko, nemacius ju priskiriu i " ne seip sau filmu" lentyna biggrin.gif
Atsakyti
Being Flynn - geri aktoriai, bet filmas toks pusėtinas. tikėjaus geriau.

The Words - o šitas labai patiko. toks ir pasukt galvą verčiantis, ir siužetas keliasluoksnis.
Atsakyti
Sveikos filmų megėjos,

aš kreipiuosi su pagalba. Ieškau filmo apie pasaulio pabaigą, tikrai jį žinote. Bet nerandu jo. Siužetas maždaug toks: lyg ir artėja pasaulio pabaiga. Kiniečiai gamina laivus, jog "išrinktieji" galėtų išsigelbėti. Ir jie išsigelbėja, po katastrofos išvystą dienos šviesą. Na tiek pamenu. Ar čia nebus "Diena po rytojaus"? Bet lyg ir buvo naujasnis...

Labai domina efektų filmai, bet su geru scenarijumi. Gal galite ką pasiūlyti?

Na o paskutinis efektų filmas, kurį žiūrėjau - tai Juros periodo parkas, 2015. Patiko.
Šiaip dar rekomenduočiau filmą Bedvasis 2 (čia rusų), o pirma dalis ne taip patiko.

Atsakyti