Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(starke @ 2015 07 31, 16:54)
Sita tema skirta diskutuoti apie filmus, o ne apie ziurovu intelektus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 10:31)
Jeigu jau patiko Mad Max, tai ir Tarkovskis padėties nebepataisys. Gal reiktų pridurti, tai yra filmas, reikalaujantis minusinio intelekto biggrin.gif

Yra tikrai daug žmonių, kurie, pvz., protingi ir gabūs, tikrai pasižymi aukštu intelektualumu, bet jie neišrankūs menui. Ir, beje, nepastebėjau visose srityse išrankaus ir gurmaniško žmogaus, kažkur kiekvienas neišrankus. Nemanau, kad tikslu vertinti žmogaus intelektą pagal tai, koks patinka filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 31 liepos 2015 - 17:50
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 07 31, 17:44)
O negi visada reikia žiūrėti / daryti tai, kas intelektualu?

P. S. filmo nemačiau, netraukia, bet kažkaip tokios pastabos kiek keistos

Aišku, kad ne. Apie tai net kalba neina.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 17:47)
Aišku, kad ne. Apie tai net kalba neina.

Na, nežinau, gal įvedžiau netvarkos pertvarkydama žinutę, mačiau paskui jūsų komentarą į panašų klausimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 07 31, 17:44)
Yra tikrai daug žmonių, kurie, pvz., protingi ir gabūs, tikrai pasižymi aukštu intelektualumu, bet jie neišrankūs menui. Ir, beje, nepastebėjau visose srityse išrankaus ir gurmaniško žmogaus, kažkur kiekvienas neišrankus. Nemanau, kad tikslu vertinti žmogaus intelektą pagal tai, koks patinka filmas.

Aš to ir nevertinu. Vertinu pagal suvokimą ar suvokia, kad šūdas, nu bet šiaip kartais smagu ir šūdą pažiūrėt, ar galvoja, jog šūdas yra šedevras. Iš tikro tai man totaliai tas pats kas kam patinka ar nepatinka. Tik pasakiau savo nuomonę, kad tas filmas yra šūdas. Kadangi tai labai stipriai užgavo gerbėjų jausmus, dar tvirčiau įsitikinau dėl intelektinių specifikų. Tik tiek. Aš juk nepykstu, kai kažkas sako, kad wrong turn šūdas, filmuotas telefonu. Ir pati tai žinau, nu bet man patinka.
Atsakyti
Kud kudaaa - kud kudaaa biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vistide garbes zodis doh.gif doh.gif

Nepykit,bet gal susirasynekit asmeninemis zinutemis mirksiukas.gif
Papildyta:
I tema :

Paziurejau dokumentini filma Blood brothers , labai patiko mirksiukas.gif
Apie vaikinuka atidavusi visa save Indijoje sergantiems ZIV vaiku prieziurai..

Beje NIRVANA mane uzkabliavo,emiau net koncertus siustis, o pries keleta dienu sakiau,kad man jo muzika nepatinka doh.gif Kazkas pasikeite blyn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 31 liepos 2015 - 19:15
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 19:29)
Kadangi tai labai stipriai užgavo gerbėjų jausmus, dar tvirčiau įsitikinau dėl intelektinių specifikų. Tik tiek. Aš juk nepykstu, kai kažkas sako, kad wrong turn šūdas, filmuotas telefonu. Ir pati tai žinau, nu bet man patinka.

ir čia po kaitaliotų frazių apie IQ jeigu kitiems Mad max patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 07 31, 20:24)
ir čia po kaitaliotų frazių apie IQ jeigu kitiems Mad max patinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsipalaiduokite, jums vis tiek nepavyks suprasti, ką bandau pasakyti. Reikėtų matyt daugiau skaityti knygų.

O kad būtų į temą, parekomenduosiu tikrai gerą reikalą, nors čia ir ne filmas, bet mačiau, kad ir apie serialus tauškiat, tai kodėl ne anime tuomet?

https://www.youtube....h?v=cJz1YsnIwaw

Elfen Lied
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauriel: 31 liepos 2015 - 20:36
QUOTE(mjforever @ 2015 07 29, 01:04)
Musarañas . iš psichopatų ir dviejų seserų keisto gyvenimo. Neblogas trileris tikrai.

totaliai šyzovas filmas. man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 21:36)
Atsipalaiduokite, jums vis tiek nepavyks suprasti, ką bandau pasakyti. Reikėtų matyt daugiau skaityti knygų.

kaip čia tos mantros nesuprasi, tik ar jūs suprantat, kad kiekvienam asmeniškai "geras" ir yra matuojamas pojūčiu "patinka".
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 31, 21:53)
totaliai šyzovas filmas. man labai patiko  biggrin.gif

man ten labiausiai patiko tas ispanių tipiškumas: kraštutinis religingumas, juodos suknios, aistros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 31 liepos 2015 - 20:54
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 31, 21:53)
totaliai šyzovas filmas. man labai patiko  biggrin.gif

Ka tik paziurejau,patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 07 31, 10:21)
linksmiausias post'as šitoj temoj biggrin.gif

ačiū!

Wild - labai patiko, irgi taip norėčiau... net iki jūros užsimaniau nueit nuo Vilniaus...
Papildyta:
Melajja, vardas is E raidės? biggrin.gif
Atsakyti