Return to Sender (I) (2015)
95 min | Thriller | 14 August 2015 (USA)
5.1
kažkaip nežinau... nesuprantu niekaip ar man patinka Pike ar nepatinka, abu kartus jausmas toks pats ir per šitą, ir per Gone girl. Ji graži, taip, bet gal vaidinimo mariera erzina, kaip ir Keira tas pats, negaliu tiksliai įvardinti, kas negerai
95 min | Thriller | 14 August 2015 (USA)
5.1
kažkaip nežinau... nesuprantu niekaip ar man patinka Pike ar nepatinka, abu kartus jausmas toks pats ir per šitą, ir per Gone girl. Ji graži, taip, bet gal vaidinimo mariera erzina, kaip ir Keira tas pats, negaliu tiksliai įvardinti, kas negerai

QUOTE(mjforever @ 2015 06 15, 06:22)
man Goslingas visada labai patiko, beveik viską su juo mačiau. tada susiradau (aišku netyčia

Blended 2014 - toks linksmas, bet neįsimintinas.
Endless Love - kol žiūrėjau, labai patiko, bet dabar jau nebelabai net ir pamenu apie ką...
A Little Chaos - labai gražus filmas, o tas vyriokas

The Age of Adaline - daug kam pasirodė pusėtinas, o man toks vienas geresnių paskutiniu metu matytų.
Detachment - žiaurus filmas, bet toks tikras... man kaip būsimai mokytojai, supurtė, labai....

Holy Smoke - kažkoks šizovas pasirodė, vien dėl Winslet žiūrėjau.

Evening - draugė prirekomendavo, sakė labai labai... o man, toks per vidurį. ir šiaip, ryškiai nesupratau iki galo visko.
Big Eyes -

Trouble Every Day (2001) - siaubo trileris, drama. Prancūzų, vokiečių ir japonų bendras darbas. Kažkada prisiskaičiau pagyrų šiam filmui ir režisierei - pamaniau, gal visai nieko bus
Deja. Pusę filmo net neaišku, kas apskritai vyksta, kuo susiję personažai, o ir vėliau, kai tampa kiek aiškiau, koks siužeto tikslas / mintis vis vien neradau. Truputis kanibalizmo, kurį pabaigoj prasukau, nes noro žiūrėt nebuvo. Dialogų - labai minimaliai. Visiškai nepatiko.

We need to talk about Kevin - be žodžių...iš must see serijos. Mad Max gerbėjoms nežiūrėti.
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 09:25)
We need to talk about Kevin - be žodžių...iš must see serijos. Mad Max gerbėjoms nežiūrėti.
Mad Max gerbėjos, taip išeina, platesnio požiūrio - seniai mačiau tą filmą, visiškai patiko.
QUOTE(mjforever @ 2015 07 31, 08:39)
Mad Max gerbėjos, taip išeina, platesnio požiūrio - seniai mačiau tą filmą, visiškai patiko.

[quote=Gegytė,2015 07 30, 17:43]
tada susiradau (aišku netyčia
) vaikiną - Goslingo kopiją.
As viena pazystu taip pat Goslingo kopija, gal tas pats
tada susiradau (aišku netyčia

As viena pazystu taip pat Goslingo kopija, gal tas pats

QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 10:17)

kaip ir man, jei jau kas snobinėmis manieromis pasijautė išskirtiniu vien tik savo žiūrimų filmų žanro pagrindu, tai jau apgailestauju dėl tokio asmens visiems laikams.
QUOTE(mjforever @ 2015 07 31, 10:00)
kaip ir man, jei jau kas snobinėmis manieromis pasijautė išskirtiniu vien tik savo žiūrimų filmų žanro pagrindu, tai jau apgailestauju dėl tokio asmens visiems laikams.

QUOTE(Gegytė @ 2015 07 30, 17:43)
man Goslingas visada labai patiko, beveik viską su juo mačiau. tada susiradau (aišku netyčia
) vaikiną - Goslingo kopiją. Išsiskyrėm. Dabar filmų su Goslingu negaliu žiūrėt

linksmiausias post'as šitoj temoj

Papildyta:
QUOTE(Tauriel @ 2015 07 31, 09:25)
what?

QUOTE(brum @ 2015 07 31, 10:21)
linksmiausias post'as šitoj temoj 
Papildyta:
what?
man abu patiko. tai skirtingo žanro filmai, bet nereiškia, kad jei vienas žanras patinka, tai jau kitas automatiškai nepatiks.

Papildyta:
what?

Jeigu jau patiko Mad Max, tai ir Tarkovskis padėties nebepataisys. Gal reiktų pridurti, tai yra filmas, reikalaujantis minusinio intelekto