Spy (2015) ( Action, Comedy, Crime)
Šio filmo laukiau labiausiai. Buvo smalsu, ką gi tokio nebanalaus sukurs su tokiais žinomais aktoriais. Pažiūrėjau ir likau sužavėta. Melissa McCarthy kaip visada nepakartojama. Tik buvo labai juokinga, kad Jude Law vaidino super agentą, o Jason Statham - nevykėlį agentą. Prisijuokiau be galo, buvo ir didelių netikėtumų, triaukščių apsižodžiavimų, įdomių situacijų. Man jis iš tų filmų, kuriuos žiūrėčiau dar kartą dėl gerų emocijų. Vertinu 10/10 ir rekomenduoju
I Am Here (2014) (Drama, Thriller)
Labai keistas filmas. Man jis pasirodė labai žiaurus, gal net šiek tiek iškrypėliškas - dėl nelabai suprastos pabaigos. Pabaigoje buvo toks šokiruojantis neaiškumas -
(ar ji pastojo nuo prievartautojo?) Tai pasakojimas apie moters tiesiog maniakišką norą turėti vaiką, nes be jo jos gyvenimas nepilnavertis. Bet nevisada norai išsipildo greitai, tenka rizikuoti viskuo.
The Devil You Know (2013) (Mystery, Thriller)
Kad trileris tai mane sudomino, bet vat praslydo akys pro
mystery. Žiūrėjau žiūrėjau, bandžiau kažką spėlioti ir nieko. Viskas taip ir nuvingiavo. Kažkoks slegiantis filmas. Laimė, kad patraukios aktorės vaidino. Nutariau jį pažiūrėti, nes domina filmai su aktore Rosamund Pike.
Beje galiu pasakyti, kad filmas
Return to Sender (2015) ( Thriller) man labai patiko. Ilgai nesusivokiau, kodėl pagrindinė herojė būtent taip elgiasi, taip nelogiškai, kvailai, bet pabaiga viską pasakė. Šis trileris man irgi labai patiko. Gal kiek ištęstas, bet gerai susižiūrėjo.
Max (2015) ( Adventure, Family)
Myliu šunis, taigi šis filmas labai patiko. Tuo labiau, kad tai nebuvo vien ašarų liejimo filmas. Daug veiksmo, na ir dar kartą įsitikinama, kas pats geriausias žmogaus draugas. Buvo intrigos, veiksmo, graudžių akimirkų, bet filmas tikrai geras.
Roommate Wanted (2015) (Thriller)
Keistas filmas. Pagrinde yra dvi herojės, gyvenančios tame pačiame bute. Na ir prasideda visokie nesusipratimai, pavydas, įtarinėjimai, prieinama net iki smurto. Pabaiga NUSTEBINO!!!