Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 07 21, 21:10)
oi smagu, man tas pirmasis irgi labai labai nepaprastas, net sunku įvardint kas ten taip gerai, bet pažiūrėjus toks geras jausmas lieka smile.gif

va va,butent drinks_cheers.gif rasydama,galvojau kaip ivardinti ta,kas taip itrauke,ir nepaleido iki filmo pabaigos.Juokiu grimasu,kas budinga komedijoms,spec efektu,keiksmazodziu.Super paprastas,ir tuo paciu,gilus,jautrus filmas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 07 21, 14:10)
oi smagu, man tas pirmasis irgi labai labai nepaprastas, net sunku įvardint kas ten taip gerai, bet pažiūrėjus toks geras jausmas lieka smile.gif

Turbut pagrindio aktoriaus itikinamiausia vaidyba biggrin.gif
Man siaip nepatinka filmai kur veiksmo nera, o cia praktiskai nieko ir nebuvo, bet toks mielas ir jaukus. Ir juokeliai tokie gyvenimiski, kasdieniski, naturalus ir neperspausti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 07 21, 18:48)
Manes kazkada irgi visai nezavejo ju muzika, bet dabar visai patinka  biggrin.gif Todel turiu planuose si filma paziureti  ax.gif

Tie chiliukai MB irgi labai patinka  biggrin.gif

As klipuka paziurejau, tai manes kazkaip neuzkabino. Bet va ziurejau The Frozen Ground apie serijinu zudika, tai man visai patiko. Kai pagalvoji, is kur tokiu atsiranda??  doh.gif

Constantine irgi nesenai ziurejom, tai irgi visai nieko pasaka  ax.gif

Dar Frequencies. Siaip megstu fantastika, o cia labai daug tiesiog fantazijos, jei labiau giliniesi i tokius dalykus, viskas visiskai nelogiska  ax.gif

Sian dar paziurejau Soaked in bleach, gaila be vertimo,tai ne viska supratau,bet tai irgi dokumentinis filmas apie Kurto Cobaino mirti,apie pomirtini laiska,santykius su Cortney ir apalamai ne apie savizudybe, o paie galima zmogzudyste..

Starke apie zudikus nenoriu ziureti,bijosiu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Beginners (2010) - ir kodėl anksčiau jo nežiūrėjau... Be galo paprastas, mielas, šiltas, šviesus ir kartu liūdnas filmas. Natūralūs dialogai, simpatiški pagrindiniai aktoriai. Šypsojausi, o momentais ir graudinausi. Paliko labai gerą įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 07 21, 21:33)
Sian dar paziurejau Soaked in bleach, gaila be vertimo,tai ne viska supratau,bet tai irgi dokumentinis filmas apie Kurto Cobaino mirti,apie pomirtini laiska,santykius su Cortney ir apalamai ne apie savizudybe, o paie galima zmogzudyste..

čia šitas naujas jau? bigsmile.gif ir kaip, verta žiūrėt? kiek žinau, gerbejai ir įtikėję žmogžudystės versija labai laukė jo smile.gif
Atsakyti
Na as pastarosiomis dienomis ziuriu filmus su mama, atostogaujam kartu. Kartais sunku itikti aisku smile.gif Tarkim siandienine "Mommy" nepatiko visai, per daug keiksmazodziu, per daug tu paauglio "issidirbinejimu", isjungem.
"Migliore offerta" patiko, geras.

Noretusi kokios komedijos.. Geros,lengvos, juokingos.. Buna tokiu? Nes as siaip nesu megeja ju.. Bet gal buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 21, 23:22)
čia šitas naujas jau? bigsmile.gif ir kaip, verta žiūrėt? kiek žinau, gerbejai ir įtikėję žmogžudystės versija labai laukė jo smile.gif

Labai geras,kokybiskas ir idomus,tik beda,kad norejosi man su vertimu,visgi smulkmenos svarbios, o as ne viska supratau unsure.gif
Ten visi irasyti pokalbiai pvz su Cortney ir pan..tikrai verta. Linkomanijoj ji radau. mirksiukas.gif

Paziurejau vakar dar Neverland,bet gal nelabai jo supratau,nes vaikai prasinesdavo pro kambari rekaudami,gal kazka praleidau ar kaip,zodziu nesupratau visgi kur dingo ta ju dukrele..
Tai man pasirode pusetinas, o ir vyras kazkur fone bedirbdamas uzmates sake,kad prastas filmas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 22 liepos 2015 - 09:51
Cyberbully (2015) - nemaišykit su kiek senesniu to paties pavadinimo filmu. Valandos trukmės tv filmas, kurio veiksmas vyksta kambary prie kompiuterio. Iš pradžių atrodė, kad tai bus filmas apie nuo patyčių kenčiančią merginą, vėliau - apie tai, kad nė nesusimąstome apie savo elgesį internete ir nejaučiame ribų, kai nė nejausdami imam tyčiotis iš kitų pasislėpę po slapyvardžiais. Ir iki tol buvo įdomu, netgi domino, kaip čia viską išspręs. Na, bet galiausiai visas reikalas pasisuka taip, kad pasidarė pikta, jog sugadino šiaip jau neprastai ir pamokančiai atrodantį filmą. Tad kaip ir patiko, bet kuo toliau, tuo absurdiškiau ėjo viskas. Beje, pagr. vaidmenį atlieka Maisie Williams (Arija iš GoT)
Atsakyti
Happiness (1998)
134 min | Comedy, Drama | 16 October 1998 (USA)
7.8

oi gerumas smile.gif
nurautas filmas labai, humoras labai vietomis juodas, todėl kai kam gali kelti ir pasipiktinimą, nes viena iš temų jautri labai.
bet iš esmės tai gera dozė malonumo ir gero laiko.

Strangerland
(original title)
R | 112 min | Drama, Thriller | 10 July 2015 (USA)
5.4

kai žiūriu filmą su Kidman, vis sau pažadu, kad tai paskutinis filmas su ja ir jos nejudančiu veidu biggrin.gif
bet išeina naujas filmas ir aš jį pažiūriu, čia kaip ir su W.Alleno filmais, žinau, kad nervins ir vistiek žiūriu biggrin.gif
siužetas patiko visai, bet ne stebuklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 liepos 2015 - 08:39
Ar vertas demesio Beasts of the Southern Wild (2012)?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 07 23, 09:30)
kai žiūriu filmą su Kidman, vis sau pažadu, kad tai paskutinis filmas su ja ir jos nejudančiu veidu biggrin.gif
bet išeina naujas filmas ir aš jį pažiūriu,

Kidman vaidyba man irgi nesivirškina
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 07 23, 11:47)
Ar vertas demesio Beasts of the Southern Wild (2012)?

labai keistas jis man, nesupratau nieko smile.gif
Atsakyti