Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(LEEja @ 2015 07 17, 10:26)
et.. mano dievukas jaunystės.. bijau žiūrėt aš šį, bet kažkada susikaupsiu

aš Jus suprantu, nors filme apie jo mirtį tik vienu sakinuku, daugiau apie gimimą, bet blyn, žiūrint į tokį jo gyvenimą tai tas pats kas į mirtį. Deja, tokia karti filmo tendencija. Bet vis tiek užkabino, šiandien žiūriu jau antrą kartą. Jazau, koks jis gražus vyras buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 07 17, 11:38)
aš Jus suprantu, nors filme apie jo mirtį tik vienu sakinuku, daugiau apie gimimą, bet blyn, žiūrint į tokį jo gyvenimą tai tas pats kas į mirtį. Deja, tokia karti  filmo tendencija. Bet vis tiek užkabino, šiandien žiūriu jau antrą kartą. Jazau, koks jis gražus vyras buvo  wub.gif

taip, gražus ir nelaimingas... kažkur dar turiu priešmirtinį atsisveikinimo laišką jo atsispausdinus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 07 14, 16:41)

Ar žiūrėjo kuri LEVIATHAN? Pabandėm, bet išjungėm  rolleyes.gif  bandyt duot antrą šansą?

man patiko. Po šito kelis Zviagincevo filmus pažiūrėjau ir man visi patiko. Savotiški filmai, reikia įsijaust. Vien gamta atskirą rolę vaidina.

Child 44/2015
Neblogas filmas, niūrus, juodas, man gal kiek per žiaurus. O vyrui tai labai patiko, jam atsibodę kartu su manim mąstyt .Žodžiu, rodykit savo vyrams rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2015 07 13, 15:13)

O aš kažkurią dieną pažiūrėjau Venuto al mondo / Twice Born (2012) - lyg ir neprastai pastatytas,  Lyg ir neblogas, bet į aukštumas nekeliu.

drinks_cheers.gif ir man taip pat. Man kitas filmas "Non ti muovere " daug labiau patiko.
Atsakyti
"Vingio" "Kino pavasario" salėje žiūrėjome "Mažuosius padaužas" (Findlesticks). Senai mačiau tokį fainą filmuką - nunešė ir "Trolius mumius Rivjeroje", ir "Pakalikus". Net vyriškis sakė, kad neblogas ir tikrai ne tik vaikams smile.gif. Daug minčių apie vidutinybes, primestus standartus ir kūrybiškumą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 liepos 2015 - 14:29
Ted 2 negalėčiau pasakyti, kad geresnis ar blogesnis už pirmą dalį, bet visai patiko. Juodokas humoras, daug sarkazmo, stereotipų pašiepimo. Tiesa, pats įdomumas buvo kažkur iki filmo vidurio, paskui tarsi išsisėmė smile.gif
Atsakyti
Nobody Walks (2012) - kažkoks beprasmis filmas g.gif Aktorių vaidyba gelbėjo bendrą vaizdą, buvo neblogų kinematografinių sprendimų, bet siužetas visiškai nepatiko. Apie merginą, kuri sujudina vienos šeimos gyvenimą apsistojusi pas juos, kad baigtų kurti filmą (tos šeimos vyras jai padeda jį kurti). Pagr. veikėja erzino savo ,,kas čia tokio" mąstymu, atsakomybės nulis, tik nekaltą šypsenėlę išmetus. Nerekomenduoju.

Men, Women and Children
(2014) - daug labiau patiko Disconnect šia tematika, nors ir šis neblogas. Vienos siužetinės linijos įdomesnės, kitos - mažiau. Ansel Elgort visiškai toks pat kaip ir kituose filmuose, kas jau erzinti pradeda, užtat nustebino Sandleris - pamačius jo pavardę sudvejojau, ar apskritai filmą žiūrėti, tačiau dramai jis tinka netgi geriau nei komedijai. Rezultate - žiūrimas, gan įdomus filmas, nors antrąsyk nežiūrėčiau.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 07 17, 10:38)
aš Jus suprantu, nors filme apie jo mirtį tik vienu sakinuku, daugiau apie gimimą, bet blyn, žiūrint į tokį jo gyvenimą tai tas pats kas į mirtį. Deja, tokia karti  filmo tendencija. Bet vis tiek užkabino, šiandien žiūriu jau antrą kartą. Jazau, koks jis gražus vyras buvo  wub.gif

jei kartais neskaitėt, labai faina jo biografija - Sunkiau nei dangus. tokia objektyvi, sakyčiau smile.gif labiausiai nustebino, kiek jo giminėj savižudybių, plius sudėjus visa kita atrodo, kad tokia mirtis lyg užprogramuota buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 liepos 2015 - 17:46
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 17, 18:45)
jei kartais neskaitėt, labai faina jo biografija - Sunkiau nei dangus. tokia objektyvi, sakyčiau smile.gif labiausiai nustebino, kiek jo giminėj savižudybių, plius sudėjus visa kita atrodo, kad tokia mirtis lyg užprogramuota buvo verysad.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 07 17, 15:04)

Child 44/2015
Neblogas filmas, niūrus, juodas, man gal kiek per žiaurus. O vyrui tai labai patiko, jam atsibodę kartu su manim mąstyt .Žodžiu, rodykit savo vyrams rolleyes.gif
Papildyta:

MB nelabai šis patiko, įžvelgė tik vieną pliusą - Tom Hardy, jam atrodo l. geras aktorius, o man l. gražus vyras rolleyes.gif filme labiausiai erzino Noomi Rapace, nepatinka ši aktorė, kaip ir Rooney Mara, abi turi kažką atstumiančio blush2.gif
P.S. tik likau nesupratusi, kodėl filmas uždraustas Rusijoj?? Man, tarkim, rusų mini serialas "Stalino žmona" daug žiauresnis ir labiau diskredituojantis šią tautą.
Atsakyti
Basomis per grindinį/Barfuss 2005m.

Norėjosi kažko gražaus, jausmingo, prasmingo. Gavau su kaupu wub.gif Filmas nuoširdus, yra ir kur pasijuokti, ir ašarą nubraukti.
Aprašas čia: http://www.obuolys.l...na/filmas/4954/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 17 liepos 2015 - 19:30
QUOTE(LEEja @ 2015 07 12, 16:03)

Stricken (2009)
"Komt een vrouw bij de dokter" (original title)
105 min  |  Drama, Romance  |  26 November 2009 (Netherlands)
6.8

čia man bausmė, kad neskaitau aprašymų apie ką bus filmas - NIEKADA neleidžiu sau žiūrėti apie vėžius, žydus, skriaudžiamus vaikus ir gyvūnus, o čia apie vėžį. Apie tai, kaip šeima kovoja su žmonos liga, kaip tą daro ji pati, kaip vyras ir kas iš to išeina. Be saldžios pabaigos, be patoso. Aišku raudojau. Ir negalėjau atpėšti akių nuo vyro smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vyras is serijos saldainiukas lotuliukas.gif
Aciu,kad nepatingejot apie filma parasyt,paziurejau
Kazkaip keistai jauciausi paziurejus,dvejopi jausmai,ir gailestis ir pyktis
Tos karcios tikroviskos ligos realybes vos kelios scenos,visa kita saldziai parodyta.
Apsiverkiau vos karta,kai su dukra atisveikino

QUOTE(gaily @ 2015 07 14, 16:41)
Ar žiūrėjo kuri LEVIATHAN? Pabandėm, bet išjungėm  rolleyes.gif  bandyt duot antrą šansą?

vienas geresniu rusisku filmu,tikroviskas,realybe kazkuo primine nesenus lietuvisku laikus

QUOTE(eliss @ 2015 07 17, 15:04)
drinks_cheers.gif  ir man taip pat. Man kitas filmas "Non ti muovere " daug labiau patiko.

nuosirdziai rekomenduoju knyga paskaityt 4u.gif
suskaiciau per pusdieni thumbup.gif
Atsakyti
pažiūrėjau ir aš Child 44, nebuvo toks įtraukiantis kaip knyga. knygą, atsimenu, per pora dienų surijau, o per filmą ir manikiūrą spėjau pasidaryt biggrin.gif vietomis nuobodokas, nors šiaip pusėtinas, žiūrėt tikrai galima.
Atsakyti