Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Retai cia beuzsuku,bet del Pimpackiuku/Pakaliku paantrinsiu,jog ir brolis vakar buvo su vaikais,tai irgi sake,jog visai nejuokingas,jam kaip suaugusiam zmogui buvo vos viena juokinga vieta,bet kita vertus,svarbu,kad vaikams patiktu mirksiukas.gif Irgi sake,jog nera ka lyginti su pirmomis dalimis. Gana daznai buna trecios dalys animaciniu filmuku ar siaip filmu gana prastos ax.gif

As vakar paziurejau The age of Adeline nieko gero ar idomaus,tiesiog ale grazi pasaka ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Fracture (2007) Senis-Hopkinsas nuzudes ir viska iki smulkmenu apgalvojes savo zmona, ir advokatelis Goslingas wub.gif manes, kad tai bus eiline ir lengva byla, bet, o, taciau... smile.gif Patiko.

Man taip pat sunkiai telpa visi patike i trejetuka, bet jei pasirenkant skirtingus zanrus, tai butu:

Kuzdesiu sala (2010)
Amores perros (2000)
Ir gal Skaitovas (2008)

Tai vistik pimpackiukai nejuokingi verysad.gif o kaip tik planavom savaitgali per bloga ora nueit, ir butend - pazvengt. Pirmos dalys man labai patiko ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 08 liepos 2015 - 07:37
Black book - zydai, konclageriai, vokieciai.. Daug filmu ta tema, sitas vienas geriausiu, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 07 07, 16:21)
Kadangi turejau pakvietimus, buvome pakalikuose, pirmuju daliu nemaciau, tai nezinau man per didelis ispustas bubulas sis filmukas, tiek reklamos bet man nebuvo labai juokingas, nelabai ir buvo vietu kad visa sale juoktusi
Žiūrėjom "Pakalikus" - visai smagus, buvo juokingų vietų, vaikai - šalia sėdėję - jau prasidedant filmui, prunkštė biggrin.gif, bet man labiau patiko pirmos pimpačkiukų dalys... Nustebino, kad vakariniame seanse dauguma žiūrovų buvo apie 20-30 metų amžiaus. smile.gif

https://scontent-fra...amp;oe=5625E803
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 liepos 2015 - 14:59
QUOTE(Shalimar @ 2015 07 08, 09:55)
Black book - zydai, konclageriai, vokieciai.. Daug filmu ta tema, sitas vienas geriausiu, man labai patiko smile.gif

ir man šis labai patikęs drinks_cheers.gif senokai žiūrėjau, bet kai kurias scenas vis dar pamenu.

Ex Machina (2015) - sci-fi drama apie dirbtinį intelektą. Minimalistinė, kone sterili aplinka, talentingoji gražuolė Alicia Vikander dirbtinio intelekto vaidmeny, siužetas - lyg ir nesudėtingas, bet pateiktas įdomiai, įtraukiančiai, dialogai įdomūs, ,,ne apie nieką", su pabaiga irgi nepasišiukšlino. Paliko gerą įspūdį.
Atsakyti

drinks_cheers.gif pritariu .tikrai labai geras filmas.
Ka parekomenduotumet vakarui-kazka apie atostogas, grazius vaizdus....meiles gsli buti bet ne per daug saldzios lotuliukas.gif
Vakar paziurejau A good year thumbup.gif visai neblogai suejo.palyginau su knyga wink.gif .... noriu kazko panasaus...
Atsakyti
Ir Black book ir Fracture thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

The Tribe (2014) niūri niūri istorija, bet atsveria unikali filmo technika-visus vaidmenis atlieka kurčnebyliai, ir kalba tik žestų, mimikos. Patiko.
Atsakyti
user posted image

Brief Reunion psichologinis trileris, kuris ištinka susitikus jaunystės draugus. Buvo intriguojančiai.
Atsakyti
merginos gal galite užrodyti filmu kur butu gerai girdima anglu kalba su vertimu i rusu ar lietuviu kalbas. Tinka subtitrai. Bandau mokytis anglu kalba savarankiškai ir rekomenduojama ziureti tokiu filmu. Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2015 07 09, 01:22)
merginos gal galite užrodyti filmu kur butu gerai girdima anglu kalba su vertimu i rusu ar lietuviu kalbas.  Tinka subtitrai.  Bandau mokytis anglu kalba savarankiškai ir rekomenduojama ziureti tokiu filmu.  Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

www.filmai.in Labai gerai girdima anglu kalba, su lietuviskais subtitrais mirksiukas.gif
Atsakyti

Paziurejau, puikus, pagrindine aktore kokia charizmatiska wub.gif
Atsakyti