Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

user posted image

user posted image kas?
Atsakyti
rourke'as - ką čia nesuprasti biggrin.gif

Rush (I) (2013)
R | 123 min | Action, Biography, Drama | 27 September 2013 (USA)
8.2

labai puikus
apie F-1, apie Niki Lauda, nors filmo plakate ne jis, apie jo racionalumą ir požiūrį į riziką, apie Niurburngringo avariją `76 m. - labai gražus filmas, daug teisingų įžvalgų ir daug nostalgijos, kai pirmoj formulėj ratus dar keisdavo mechanikai ir nebuvo elektronikos. Ir aš dar gimus nebuvau biggrin.gif
Aš anksčiau labai žiūrėdavau formulę, dabar antraštes tik paskaitau, yras vis dar žiūri.
Atsakyti
Mads Mikkelsen pasirodė naujausiame Rihannos klipe (norinčios tik į jį pažiūrėti, galit prasukti iki 5 min) - klipas. (tiesa, gali reikėt prisijungti prie gmail paskyros).
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 07 02, 20:03)
Mads Mikkelsen pasirodė naujausiame Rihannos klipe (norinčios tik į jį pažiūrėti, galit prasukti iki 5 min) - klipas. (tiesa, gali reikėt prisijungti prie gmail paskyros).

jo jo, Madso paskyroj FB vakar įrašą mačiau smile.gif

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)
PG | 122 min | Comedy, Drama | 6 March 2015 (USA)
6.7
eee, kažkaip kaip ir pirmas nelabai man, tai ir šitas toks pats, toks holivudinis bolivudas... kai nėr visai ką žiūrėt - galima, bet ne iš tų, kurį rekomenduočiau smile.gif

The One I Love (2014)
R | 91 min | Comedy, Drama, Romance | 8 August 2014 (USA)
7.1

var neįkirtau kas čia buvo - sužiūrėjau sunkiai, kažkokie aktoriai visiškai ne mano, vaidyba irgi, todėl išvargau, nes norėjau suprasti kame filmo esmė, bet atrodo ir jos nepagavau biggrin.gif visiškai neaišku ar čia realybė ar fikcija buvo rodoma
Atsakyti
Vakar romantiškai dviese kino salėje žiūrėjome "Troliai mumiai Rivjeroje" biggrin.gif. Toks mielas, ramus filmukas. Galima ir namuose pasižiūrėti smile.gif. Visai patiko, bet tikiuosi, pimpačkiukų filmas bus geresnis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 liepos 2015 - 14:12
pagaliau pažiūrėjau Nightcrawler ir Gona Girl g.gif gero juose tai, kad panašūs tik vienas į kitą, t.y., ne į daugelį. O įspūdis nuo abiejų liko slogus unsure.gif
Atsakyti
Magic in the Moonlight (2014) - W. Allen'o filmas. Tikrai ne prasčiausias iš matytų, bet ir nepasakyčiau, kad įdomus. Žinoma, dialogų yra tikrai neprastų, šmaikščių, tokių Alleniškų , tačiau pati istorija nesukėlė jokių emocijų, nuobodoka. Vienas iš tų, kuriuos pažiūri ir kitą dieną nelabai prisimeni, kad apskritai žiūrėjai.

Vertigo (1958) - ilgai taupiau, o galiausiai pažiūrėjau ir neatrodo, kad paliko kokį didesnį įspūdį. Pradžia lėta ir neįdomi, va, antroji pusė, kur keičiasi pagr. veikėjas, jau įdomesnė - pyktį kėlė būtent vyras, o ne toji moteris, kas pergalvojant visą istoriją galėtų atrodyti keista. O šiaip neblogas, tačiau yra kur kas labiau patikusių Hičkoko filmų.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 07 04, 16:55)
Vertigo (1958) - ilgai taupiau, o galiausiai pažiūrėjau ir neatrodo, kad paliko kokį didesnį įspūdį. Pradžia lėta ir neįdomi, va, antroji pusė, kur keičiasi pagr. veikėjas, jau įdomesnė - pyktį kėlė būtent vyras, o ne toji moteris, kas pergalvojant visą istoriją galėtų atrodyti keista. O šiaip neblogas, tačiau yra kur kas labiau patikusių Hičkoko filmų.

Man kaip tik labai geras.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 07 04, 17:55)
Magic in the Moonlight (2014) - W. Allen'o filmas. Tikrai ne prasčiausias iš matytų, bet ir nepasakyčiau, kad įdomus. Žinoma, dialogų yra tikrai neprastų, šmaikščių, tokių Alleniškų , tačiau pati istorija nesukėlė jokių emocijų, nuobodoka. Vienas iš tų, kuriuos pažiūri ir kitą dieną nelabai prisimeni, kad apskritai žiūrėjai.

joooo aš nemanau, kad jis kažką daugiau jau ir išspaus....
nors lyg ir laukiu Irrational Man (2015) su E.Stone ir J.Phoenix, bet nieko labai kažko nesitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 07 04, 17:40)
joooo aš nemanau, kad jis kažką daugiau jau ir išspaus....
nors lyg ir laukiu  Irrational Man (2015) su E.Stone ir J.Phoenix, bet nieko labai kažko nesitikiu smile.gif

Magic in the Moonlight daugiausia irgi jungiausi dėl pagr. aktorių (Emma Stone ir Colin Firth), nors ir šiaip Allen'ą visai mėgstu.
O Irrational Man dėl J. Phoenix taip pat laukiu.

What Dreams May Come
(1998) - kažkuri šį filmą paminėjo kaip vieną geriausių, tad prisiminusi, kad senokai jį turiu, nutariau pažiūrėti. Na, ir eilinį sykį pamačiau, kaip gali skirtis skoniai. Manęs visiškai nesužavėjo, paskutines 20 min vos ištvėriau. Nepatiko pati idėja viso to pomirtinio pasaulio, nuobodus, neįtraukianti man toji fantastika pasirodė. Pagr. mintis graži, pats filmas kaip pasaka, bet kažkaip viskas pernelyg saldu man buvo. Epizodai iš realaus gyvenimo sudomino, bet jų buvo mažokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 06 liepos 2015 - 14:03
Men & Chicken (Mænd & høns) - visai smagi juodoji komedija, apie šyzovą brolių šeimynėlę. Patiko stilistika, humoras bei tai, kad visame filme nebuvo, ko gero, nei vieno normalaus herojo - tai sukuria savotišką atmosferą, kur visai nėra įprastinės logikos.

http://www.imdb.com/title/tt3877674/
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 07 03, 14:07)
tikiuosi, pimpačkiukų filmas bus geresnis... lotuliukas.gif

Kadangi turejau pakvietimus, buvome pakalikuose, pirmuju daliu nemaciau, tai nezinau man per didelis ispustas bubulas sis filmukas, tiek reklamos bet man nebuvo labai juokingas, nelabai ir buvo vietu kad visa sale juoktusi, o ir siaip niekuo neypatingas filmukas smile.gif Ice age, Madagaskaras man daug labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 liepos 2015 - 14:22