Paskutiniu metu itin lengvus žiūriu:
Barefoot (2014) - romantinis/komedija/drama. Vėliau išsiaiškinau, kad tai Barfuss perdirbinys, bet kadangi pastarojo nemačiau, tai jokio skirtumo nesudarė. Lengvas, vietomis perspaustas, tačiau smagus ir mielas filmas, galvoju, kad, jei kas nors pasiūlytų jį pažiūrėti ar žiūrėčiau tv ir tuo metu jį rodytų, ir vėl su malonumu pažiūrėčiau. Nors į ,,geriausiųjų'' gretas nepretenduoja.
Warm Bodies (2013) - romantinis/komedija/siaubo. Buvau nusiteikusi, kad nieko gero neparodys, bet nepaisant to, kad istorija numanoma kaip du kart du, ji pateikta gan neprastai: neperspaustas humoras, nepagailėta ironijos - tai tikrai gelbėjo vidutinį siužetą.
Tiesa, anksčiau žiūrėjau ,,sunkesnį" - Nymphomaniac Vol I (2013) - prie antros dalies, manau, irgi prieisiu anksčiau ar vėliau. Įsivaizduoju, kad po antros dalies ir tikslesnį įspūdį susidarysiu. Kol kas - labiau patiko nei nepatiko, visgi, tas pagr. veikėjos ,,kritimas'' dar tik vos vos užkabintas, todėl nemažų lūkesčių turiu antrai daliai. Kas be abejonės patiko - kai kurie vizualiniai sprendimai bei kaip ir visuomet šio režisieriaus filmuose - puikiai priderintas muzikinis takelis.
Parasykit savo mylimiausiu visu laiku filmu trejetukus, jei nesunku.. Ieskau tiesiog stipriu filmu, gal bus tokiu "must see", kokiu nesu macius

Asmeniškai man trejetą sudaryti būtų pernelyg sunku, kai mačiusi labai patikusių filmų esu tikrai ne tris ir ne dešimt. Pirmojoje vietoje turiu savo mylimiausią Atonement (2007), o visų kitų į vietas nepavyktų suskirstyt.
Tęsiu lengvų filmų peržiūras:
Intolerable Cruelty (2003) - smalsu pažiūrėti buvo, nes tai Coen'ų filmas (nepaisant to, kad yra tiek patikusių, tiek ir nelabai jų filmų). Kriminalinis / romantinis / komedija. Nuspėjamas, momentais atrodė pernelyg ištęstas, kažkurioj vietoj pasidarė nuobodu, nors buvo pralinksminusių dialogų ar scenų. Kiek geresnis nei vidutinis, bet tikrai ne toks, kurį žiūrėčiau darsyk. Pastebėjau, kad G. Clooney man kažkoks atstumiantis, nes jei žinau, kad jis vaidina kuriam nors filme, kurį noriu pažiūrėt, tai vis atidėlioju.
The Voices (2014) - kriminalinis / trileris / komedija. Apie vyruką, kuris serga šizofrenija ir jaučia malonumą žudydamas. Savitas filmas, nemažai juodojo humoro, smagus ir juokingas, šiek tiek kraujo (nes kaip minėjau - jis mėgsta žudyti) yra, o ir sugebėta šalia humoristinių momentų ir šiokią tokią dramą parodyti ir panagrinėti vienišumą, tad kažkiek ir liūdesio vietomis buvo. Patiko.
Tęsiu lengvų filmų peržiūras:
Intolerable Cruelty (2003) - smalsu pažiūrėti buvo, nes tai Coen'ų filmas (nepaisant to, kad yra tiek patikusių, tiek ir nelabai jų filmų). Kriminalinis / romantinis / komedija. Nuspėjamas, momentais atrodė pernelyg ištęstas, kažkurioj vietoj pasidarė nuobodu, nors buvo pralinksminusių dialogų ar scenų. Kiek geresnis nei vidutinis, bet tikrai ne toks, kurį žiūrėčiau darsyk. Pastebėjau, kad G. Clooney man kažkoks atstumiantis, nes jei žinau, kad jis vaidina kuriam nors filme, kurį noriu pažiūrėt, tai vis atidėlioju.
The Voices (2014) - kriminalinis / trileris / komedija. Apie vyruką, kuris serga šizofrenija ir jaučia malonumą žudydamas. Savitas filmas, nemažai juodojo humoro, smagus ir juokingas, šiek tiek kraujo (nes kaip minėjau - jis mėgsta žudyti) yra, o ir sugebėta šalia humoristinių momentų ir šiokią tokią dramą parodyti ir panagrinėti vienišumą, tad kažkiek ir liūdesio vietomis buvo. Patiko.
QUOTE(laTulipe @ 2015 06 29, 13:31)
Asmeniškai man trejetą sudaryti būtų pernelyg sunku, kai mačiusi labai patikusių filmų esu tikrai ne tris ir ne dešimt. Pirmojoje vietoje turiu savo mylimiausią Atonement (2007), o visų kitų į vietas nepavyktų suskirstyt.
As ji tiek menesiu turiu pas save ir vis nepaziuriu.. Siandien ziuresiu, aciu uz rekomendacija

QUOTE(Shalimar @ 2015 06 29, 07:59)
As ji tiek menesiu turiu pas save ir vis nepaziuriu.. Siandien ziuresiu, aciu uz rekomendacija 

Tu savo trejetuka parasyk

Man pirmoje vis dar tebera
Headhunters
2
The Experiment ir The Bank Job
3
Black Book ir An American Crime
siaip is tikro labai sunku isrinkti tik kelis, nes ju zymiai daugiau

QUOTE(Shalimar @ 2015 06 29, 09:51)
Parasykit savo mylimiausiu visu laiku filmu trejetukus, jei nesunku.. Ieskau tiesiog stipriu filmu, gal bus tokiu "must see", kokiu nesu macius 

1. https://www.youtube....h?v=GM_GOpfEQUw
2. https://www.youtube....h?v=RmZ-FuBThuQ
3. https://www.youtube....h?v=hiNjfI_DR1w
Only lovers left alive
The Hunt
Bin-jip
mano trejetukas brandintas visą dieną
nes labai sunku atrinkti
The Hunt
Bin-jip
mano trejetukas brandintas visą dieną

Na nebutinai trys tie filmai, gali buti vienas, gali penki. Man daug filmu paziureti ir pamirsti labai greitai.. O buna tokiu, kuriu pamirsti negaliu. Ir galiu ziureti antra trecia desimta karta (jei rodo tv, pati nesisiusciau tiek)
Man patiko
Incendies
Venuto al mondo
Gegen die wand
is komediju simta kartu matytas
My big fat greek wedding
bet cia gal del sentimentu

Man patiko
Incendies
Venuto al mondo
Gegen die wand
is komediju simta kartu matytas
My big fat greek wedding
bet cia gal del sentimentu

tris tikrai sunku
nes lyg apsisprendi, bet tada dar kelis atsimeni ir jau nebežinai, kurį verta išskirt labiau nei kitą
bet pabandau, bent ką dabar atsimenu:
The Tree of Life (2011)
Requiem for a Dream (2000)
Dead Poets Society (1989)
Life Is Beautiful (1997)
Biutiful (2010)
The Dreamers (2003)

The Tree of Life (2011)
Requiem for a Dream (2000)
Dead Poets Society (1989)
Life Is Beautiful (1997)
Biutiful (2010)
The Dreamers (2003)
Nebutinai geriausias,bet geras,verciantis pamastyti,rimtas
Phoenix
http://www.imdb.com/title/tt2764784/
Phoenix
http://www.imdb.com/title/tt2764784/
Pabaigiau žiūrėti True Detective 1 sezoną. Nagi, tikrai vertas dėmesio. Daug dialogų, patiko, kad rodoma tiek dabartis, tiek praeitis, aktorių vaidyba, charakterių plėtojimas, atmosfera puiki.
The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - švediškąją versiją žiūrėjau gan seniai, tad lyginti neturiu kaip, nes daug kas primiršta. Rooney Mara puiki, tuo tarpu Daniel Craig visiškai medinis, vienos išraiškos aktorius pasirodė. O taip norėjosi iš jo daugiau emocijų. Siužetas įdomus, atmosfera patiko, gal tik vietomis nuobodokas, bet vis vien po filmo užsinorėjau pažiūrėti ir kitas filmų (tiesa, švedų versijas) dalis, tik tiek, kad artimiausiu metu nieko, ko neturiu išsisaugojusi kompiuteryje, pažiūrėti neturėsiu galimybės.
The Girl with the Dragon Tattoo (2011) - švediškąją versiją žiūrėjau gan seniai, tad lyginti neturiu kaip, nes daug kas primiršta. Rooney Mara puiki, tuo tarpu Daniel Craig visiškai medinis, vienos išraiškos aktorius pasirodė. O taip norėjosi iš jo daugiau emocijų. Siužetas įdomus, atmosfera patiko, gal tik vietomis nuobodokas, bet vis vien po filmo užsinorėjau pažiūrėti ir kitas filmų (tiesa, švedų versijas) dalis, tik tiek, kad artimiausiu metu nieko, ko neturiu išsisaugojusi kompiuteryje, pažiūrėti neturėsiu galimybės.