Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Murka* @ 2015 06 22, 21:23)
The Age of Adaline (2015)- kazkaip tikejausi daug is sio filmo, geros dramos, kuri sujaudins, gal net asara isspausiu, ne s pagal skaitytus atsiliepimus, nuomones taip ir turejo buti.. bet nuvyle.. na eilinis filmas, manes neitrauke, neitikino visa ta istorija, neisijauciau i personazu isgyvenimus. galima ziureti, grazus vaizdai, bet daugiau nieko.

drinks_cheers.gif del elinio filmo, bet as to is jo ir tikejausi kazkodel.

Dar ziurejau pries kelias dienas filma apie niekam tikusi rasytoja pasisavinusi pamestus uzrasus, isleisdamas romana kaip savo, vaje net nepamenu jo pavadinimo, ir pati filma vos pamenu, man per daug ispusta paprasta istorija, nebuvo nieko vau joje.
Papildyta:
Dar si cia pamineta paziurejau It Follows ala siaubo, vaidyba, aktoriai, filmo atmosfera patiko, bet pati filmo esme juokinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 23 birželio 2015 - 10:20
QUOTE(laTulipe @ 2015 06 23, 04:10)
kiek skaičiau, dar yra vilties, kad koks kitas kanalas perims serialą... Būtų gaila, jei tokį puikų serialą taip greitai nutrauktų. unsure.gif

Kanalui nepelninga ar kaip kad nori nutraukti? g.gif

QUOTE(Melajja @ 2015 06 23, 04:19)
Dar ziurejau pries kelias dienas filma apie niekam tikusi rasytoja pasisavinusi pamestus uzrasus, isleisdamas romana kaip savo, vaje net nepamenu jo pavadinimo, ir pati filma vos pamenu, man per daug ispusta paprasta istorija, nebuvo nieko vau joje.

hihihi.gif geras filmo apibudinimas lotuliukas.gif
The Words As prisimenu, kad Bradley Cooper vaidina ir kas ten buvo, tai pagal pavarde suradau filma biggrin.gif
Atsakyti
Carte Blanche (2015)- pagal tikrą istoriją pastatytas filmas. Jautrus, neperspausta vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 06 23, 16:45)
Kanalui nepelninga ar kaip kad nori nutraukti?  g.gif

Taip, labai maži reitingai. mirksiukas.gif
Atsakyti
"Inside out" thumbup.gif fainas labai visai sheimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
While We're Young (2014)
R | 97 min | Comedy, Drama |
6.6
savotiškas toks, net hipsteriškas sakyčiau - apie vidutinio amžiaus porelę ir kitos kartos jaunuolių porelę bei vertybių susidūrimą.
Tema tikrai aktuali ir įdomi, bet jos atskleidimas toks gan keistas pasirinktas, kai pažiūrėjau filmą, sakau vyrui - klausyk, apie ką čia buvo? biggrin.gif Bet pakankamai patiko.

What We Did on Our Holiday (2014)
PG-13 | 95 min | Comedy, Drama |
6.9
nepatiko. Lyg ir į šeimos psichologiją, vaikus orientuotas, bet kažkaip infantiliai pateiktas, nes tarkim Moonlight kingdom irgi toks, bet ten žiūri ir tvarkoj viskas, o čia žiūri ir kraupsti nuo perpsaustos vaidybos.. Nerekomenduotinas ir nevertas laiko schmoll.gif

Alice (1988)
85 min
5.2
o čia toks labai alternatyvi ir art housinė, Alisos versija, gal čekų ar slovakų - nežinau, aš ištraukiau valandą ir užteko, nes kažkaip erzinti pradėjo: vaidina pagrinde iškamšos, žaislai ir griaučiai, sakyčiau vaikiškas siaubiakas su šliaužiančiais mėsos gabalais, bandelėmis su viniais, kojinėmis-kirmėlėmis ir t.t. ir t.t. biggrin.gif Dialogų beveik nėra, vien vaizdinė medžiaga, kas mėgsta absoliučiai nurautus filmas - must see smile.gif
Atsakyti
user posted image

Bad Hair Day paaugliukams, bet visai pralinksmino, ir emocijų netrūko.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 05 25, 01:29)
lietuviškai savo žinomuose šaltiniuose neradau. O angliškai tai daug kur yra - nuo gerifilmai.net iki gerai žinomos visiems linkomanijos ar kitų puslapių (kickass.to ar pan.).

Ačiū, pažiūrėjau tik šiandien. Puikus filmas. Pavydėtinai stipri pora Juan ir Eva. wub.gif
Filmas "Evita".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 24 birželio 2015 - 17:40
QUOTE(Melajja @ 2015 06 23, 11:05)
cry.gif
Bet sunkokai as isivazuoju i 3 sezona, kai tuo tarpu 2 "suvalgiau"

man ir trečias nesižiūri.. kažkokie išvis sapnai.
Atsakyti
Pasiulykite,prasau,vakaruj koki gerietiska,vercianti nusisypsoti,filma.Man,asmaniskai,is paskutiniuju,mieli sirdziai,pasirode sitie:
The Intouchables
The Second Best Exotic Marigold Hotel
The Hundred-Foot Journey
Barfuss (2005)
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 06 24, 22:58)
Pasiulykite,prasau,vakaruj koki gerietiska,vercianti nusisypsoti,filma.Man,asmaniskai,is paskutiniuju,mieli sirdziai,pasirode sitie:
The Intouchables
The Second Best Exotic Marigold Hotel
The Hundred-Foot Journey
Barfuss (2005)
Is anksto dekoju  4u.gif

The station agent
Happy go lucky
Charlie Countryman
The Secret Life of Walter Mitty
Green Card (1990)
Rust and Bone
Atsakyti
Adelainos amžius / The Age of Adaline (2015) - pasakiška, lengva, kartais sujaudinanti romantinė istorija su gražia pabaiga. Patiko gražūs aktoriai, nuostabios pagrindinės aktorės suknelės, intelektualūs veikėjai.
Atsakyti