Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Atejo vasara,tai visai laiko nebeturiu ziureti filmu, o kartais vakarais taip norisi,bet va interneto kaime neturiu,tad tenka pamirsti filmus unsure.gif
Taciau grizus i miesta paziurejau kazkieno rekomenduota Metro Manila,tai patiko , kas nematete,paziurekite mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, ir dar vienas neblogas out of the furnace mirksiukas.gif
Atsakyti
Metro Manila ir man patiko - paprastas, aiskus, skaudus. Nusibodo filmai, kuriu pabaigos nesuprantu biggrin.gif Tarkim It follows - labai megstu siaubo filmus, kaip ir baisokas, bet pabaiga neaiski.. Tai net nezinau g.gif Mad Max visai ne mano stiliaus filmas, praejes laikotarpis gal man su toms fantastikom, kazkada patikes butu gal, dabar tai ne ne ne (nesakau, kad blogas, tiesiog ne man)
Atsakyti
Passion/2013

Mums su vyru labai patiko, bet pabaigos vis tiek nesupratom biggrin.gif suktas.
Noomi Rapace įtraukta į mane erzinančių aktorių sąrašą rolleyes.gif

Matėt, per tv rodys lietuviškus filmus,"Lošėjas", "Nesamas laikas" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 22 birželio 2015 - 14:47
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 20, 03:37)
Koks sutapimas smile.gif Mes irgi vakar šitą žiūrėjom. Vyras visą filmą kartojo, kaip gerai Bale vaidina. Ir šiaip jam labai patiko filmas. O man tai labiau vidutiniškas.

O mane tai labai jis erzino, va pvz jo tas draugelis taip naturaliai, o Bale tai tragiskai. Bet realiai sunku naturaliai toki suvaidinti biggrin.gif
Atsakyti
The Age of Adaline (2015)- kazkaip tikejausi daug is sio filmo, geros dramos, kuri sujaudins, gal net asara isspausiu, ne s pagal skaitytus atsiliepimus, nuomones taip ir turejo buti.. bet nuvyle.. na eilinis filmas, manes neitrauke, neitikino visa ta istorija, neisijauciau i personazu isgyvenimus. galima ziureti, grazus vaizdai, bet daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 08, 21:17)
Happy-go-Lucky (2008) - labai gerietiška, ypač Britiška ir realistiška komedija/drama. Kaip į viską žiūrint pozityviai gyvenimas yra daug gražesnis ir lengvesnis.  Rekomenduoju.

O man nepatiko. Išprotėčiau, turint tokią moteriškaitę artimoje aplinkoje. Erzinantis personažas.

QUOTE(starke @ 2015 06 12, 18:26)

One Flew Over the Cuckoo's Nest vienas nuostabiausių filmų!!! Jack Nicholson nepakartojamas!!!

drinks_cheers.gif

Iš lietuviškų Kolekcionierę vakar žiūrėjau. Ir ištvėriau tik iki pusės. Nuobodu g.gif
Atsakyti
Puikus, stiprus visomis prasmėmis filmas, man labai gražus garso takelis, vaizdiniai, superinis bendras projektas -lenkų "Mergina iš spintos" http://yandex.ru/sea.....rdrobe online

Mažiau patiko irgi lenkų "Noras gyventi" (Желание жить (Chce sie zyc, 2013)ir dar mažiau labai jau nominuotas, bet man nuobodokas, nedinamiškas ir nelogiškas vietomis, bent man, lenkų "Ida",(http://yandex.ru/video/search?text=yda%20film&path=wizard&filmId=UE8EgK-r0Cw), tačiau vis tiek žiūrėtini, ypač gal daug kam patiktų "Noras gyventi", nors esu panašios tematikos mačiusi žymiai stipresnių ir geresnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 22 birželio 2015 - 21:25
Hannibal gerbejoms liudnos zinios... sad.gif serialas nutraukiamas po 3 sezono...
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 23, 00:06)
Hannibal gerbejoms liudnos zinios... sad.gif  serialas nutraukiamas po 3 sezono...

šiais laikais su visais taip elgiamasi serialais....bet ir anksčiau ne kitaip buvo....galėtų bent jau kokią pabaigą sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 23, 01:06)
Hannibal gerbejoms liudnos zinios... sad.gif  serialas nutraukiamas po 3 sezono...

cry.gif
Bet sunkokai as isivazuoju i 3 sezona, kai tuo tarpu 2 "suvalgiau"
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 23, 01:06)

kiek skaičiau, dar yra vilties, kad koks kitas kanalas perims serialą... Būtų gaila, jei tokį puikų serialą taip greitai nutrauktų. unsure.gif

Birthday Girl (2001) - komedija / kriminalinis trileris. Nei labai geras, nei labai blogas, vidutinis. Komedijos elementų nemažai, kas vietomis buvo išties neblogai, o vietomis toks žanrų derinimas kėlė chaosą. Daug stereotipų apie rusus naudojama. Neprailgo, momentais prajuokino, kai kur - logikos trūkumas ryškus. Labiau patiko nei nepatiko.
Atsakyti