Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(mjforever @ 2015 06 15, 08:22)

labai patiko. Pakeičiau nuomonę ir apie Ryan Gosling.

o kokia ji buvo ir kokia yra?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 06 15, 09:18)

Buvo bloga, dabar tapo gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 06 15, 10:18)

kažkada jau čia dejavau, kad blogai mane veikia jo chroniškai monolitinės mimikos ir herojiški tipažai. Bet šiame filme, sakyčiau, tai visai tiko ekscentrikui, kurį jis vaidino.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 15, 12:18)
kažkada jau čia dejavau, kad blogai mane veikia jo chroniškai monolitinės mimikos ir herojiški tipažai. Bet šiame filme, sakyčiau, tai visai tiko ekscentrikui, kurį jis vaidino.

ne visur jis herojus ir supermenas, Blue Valentine, All good things, Half Nelson - toks prie neigiamų labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 14, 17:39)
'Ekskursantę" per LRT rodo user posted image

Ir kaip įspūdžiai? Aš žiūrėjau prieš pora mėnesių, patiko, tik pabaiga nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 06 15, 20:31)
Ir kaip įspūdžiai? Aš žiūrėjau prieš pora mėnesių, patiko, tik pabaiga nelabai...

taip pat. Pabaiga išsikvėpė. Nežinau, kaip pavadint, patiko, ar nevisai, verkiau nemažai, tai lyg ir būtų patikęs, bet vis tik nelabai. Per daug jau viskas ant lėkštutės padėta, viskas gan tiesmukiškai, štampais parodyta, kaip vaikams, bet vaikams irgi per žiaurus-sudarkyti lavonai, prievarta. Mane labiau jaudino tie rusakalbių gerumo žestai vaikui, o labiau tikėjausi pamatyti vaiką uždriuvusį siaubą to vaiko akimis.
Atsakyti
Deception (2008) | 107 min | Crime, Drama, Mystery |
6.0

Aktoriai geri, tai ir žiūrėjau, bet reitingas tai gal ir atitinka, kažkaip pritrūko, kad labiau įtikintų.
Siužetas - paprastas ramus ir tylus auditorius (Evan McGregor) sutinka kietuolį, kuris tampa 'draugu' (Hugh Jackman).
Yra meilės linija, yra detektyvas, bet abu kažkokie lyg ir su spragom, ai nėr jis blogas, bet prie patikusių sąrašo irgi nededu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 06 15, 20:31)

aš jį žiūrėjau kino teatre, man patiko, aišku buvo kai kokie nuansai,
manau toks filmas turėjo pasirodyti prieš gerą dešimtmetį,
tačiau istorinės tematikos lietuviškų filmų trūksta
Atsakyti
Harsh Times
Nesuprantu už ką IMDB toks ivertinimas, net 7 balai už mother fucker visa filma ir pabaigoje ale įvykusią drama? Pvz Training day irgi nemazai keikesi ir daug pezejo, bet paskui olialia kaip dejo, galima ir tuos keiksmus ir bereiksmes kalbas ignoruoti. Šituo tai labai nusivyliau, o dar vaidina Christian Bale, maniau tikrai bus kazkas gero biggrin.gif mano nuomone jis visai nemokėjo šito herojaus vaidinti, taip nenatūraliai.. dedu didelį riebų minusą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 20 birželio 2015 - 03:51
QUOTE(starke @ 2015 06 20, 04:50)
Harsh Times
Nesuprantu už ką IMDB toks ivertinimas, net 7 balai už mother fucker visa filma ir pabaigoje ale įvykusią drama? Pvz Training day irgi nemazai keikesi ir daug pezejo, bet paskui olialia kaip dejo, galima ir tuos keiksmus ir bereiksmes kalbas ignoruoti. Šituo tai labai nusivyliau, o dar vaidina Christian Bale, maniau tikrai bus kazkas gero  biggrin.gif mano nuomone jis visai nemokėjo šito herojaus vaidinti, taip nenatūraliai.. dedu didelį riebų minusą  blush2.gif

Koks sutapimas smile.gif Mes irgi vakar šitą žiūrėjom. Vyras visą filmą kartojo, kaip gerai Bale vaidina. Ir šiaip jam labai patiko filmas. O man tai labiau vidutiniškas.
Atsakyti
House of Versace

myliu biografinį žanrą ir l.l. myliu wub.gif Versace brendą, tai prie to indekso išspaudusi kaip tik įmanoma šiokį tokį objektyvumą, tarčiau, kad meninės vertės filme nėra jokios. Na, bet čia aš tik dėl to, kad yra toks filmas apie burtų lazdelės, pelenes paverčiančios deivėmis, meistrės ne tokius blizgius gyvenimo faktus.

user posted image
Atsakyti
The Babadook fear.gif siaubo, aktoriai nematyti, ir gana stiprūs, sakyčiau, čia jie man ir įvarė baimės. Geras filmas.

http://www.imdb.com/title/tt2321549/
Atsakyti