Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(mjforever @ 2015 06 11, 09:30)
man asmeniškai kino gėris nėra vien aštrioje filosofijoje. Kaip meno rūšis, jis ir vaizdiniais gali žadinti jausmus ir vaizduotę. Bergmanas savo aktoriams irgi patarinėjo-nepersistenkit, visus jausmus už jus sukurs muzika. Mad Max'e-detalės. Aš žavėjausi, kaip viskas sujungta. Bet ir tos postapokaliptinės detalės yra tik kaip ir bet kurio žanro tariama sąlyga pamatyti mums žmonių elgesį ir ryšius, pamąstyti apie juos.

Beabejo visiškai sutinku dėl vaizdinių ir muzikos. O po to žodžio jau absoliučiai niekur nebesutinku, sunku būtų rasti kažką primityvesnio.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 11:41)
Beabejo visiškai sutinku dėl vaizdinių ir muzikos. O po to žodžio jau absoliučiai niekur nebesutinku, sunku būtų rasti kažką primityvesnio.

pas visus "matymas" skirtingas. Filmo tema plati. Bet jeigu jūs nepamatėt, nereiškia, kad nieko jame nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 11, 12:03)
pas visus "matymas" skirtingas. Filmo tema plati. Bet jeigu jūs nepamatėt, nereiškia, kad nieko jame nebuvo.

reiškia, reiškia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 08:47)
jums vis tiek nesuprast, atkreipiau dėmesį, kad jums patinka žemesnės kategorijos filmai. kartais net nepatogu skaityt apie kokį jūsų liaupsinamą "šedevrą"  lotuliukas.gif kad ir paskutinės jūsų sentencijos pavyzdžiui lotuliukas.gif aišku, negali visi žmonės suvokti ir tinkamai vertinti bei atskirti kokybę nuo šlamšto,

Kam šlamštas, kam ne biggrin.gif Man patiko, tai mano subjektyvus vertinimas, kurio nepakeis jokie negatyvūs kritikos pliūpsniai irnesakyk.gif Kam drabstytis purvais, jei galima imti ir pristatyti kokį naujausią kino pasaulio TIKRĄ šedevrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 06 11, 17:07)
Kam šlamštas, kam ne biggrin.gif  Man patiko, tai mano subjektyvus vertinimas, kurio nepakeis jokie negatyvūs kritikos pliūpsniai irnesakyk.gif Kam drabstytis purvais, jei galima imti ir pristatyti kokį naujausią kino pasaulio TIKRĄ šedevrą mirksiukas.gif

Aš irgi nesupratau, kam reikėjo pult drabstytis, jei kažkas išsakė kitokią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 11:11)
Aš irgi nesupratau, kam reikėjo pult drabstytis, jei kažkas išsakė kitokią nuomonę.

Tai, kad drabstytis mjforever tikrai pradejo. Na pasisaipe, bet labai kulturingai , ne taip kaip jus i tai atsaket ax.gif

Ne pirma ir ne paskutine diskusija apie forumieciu mentaliteta pagal megiamus filmus lotuliukas.gif

One Flew Over the Cuckoo's Nest vienas nuostabiausių filmų!!! Jack Nicholson nepakartojamas!!!

The Hidden Face Savotiškas toks. Pabaiga netikėta, kas turbūt gerokai prisidėjo prie filmo įvertinimo.
Atsakyti
Įsikišiu, jei galima. Na suprantu, kaip toks filmas kaip Mad Max Fury Road galėtų nepatikti kažkam, nes patikimas/nepatikimas - subjektyvus dalykas, jei žanras nepatinka. Kažkam gal ir tie 50 pilkų atspalvių labai patiko, o aš nė pro kur negalėčiau dar kart žiūrėt. Bet vadint visišku šlamštu.. Nu nepykit, bet toks pasisakymas iškart pasako, jog toks žmogus neturi nė žalio supratimo apie kino kūrybą, specialiuosius ir praktinius efektus, kinematografiją ir visus kitus itin svarbius kino aspektus. Geras filmas - tai ne vien absoliučios "depresūchos" ar pernelyg gilios mintys (ar išvis, kartais net daugiau pseudo mintys). Kaip garsus kino kritikas R. Ebert'as yra pasakęs - “It's not what a movie is about, it's how it is about it.”
Mindfuck'inės filosofijos filme nerasit, bet tai ir nebuvo filmo tikslas. O filmas savo tikslą pasiekė ir išpildė pilnumoj, gal net geriau nei kai kurie ale pernelyg pseudo intelektualūs kūriniai. Žemos kategorijos mat kinas skaitosi.. biggrin.gif Geras anekdotas.

Filmas jau dabar turi kone kultinį statusą tarp post apokaliptinio žanro mėgėjų, o po kokio dešimtmečio garantuotai paliks pėdsaką kino istorijoj. Vien už vizualinius pasiekimus.
Atsakyti
pažiūrėjau „Adelainos amžius“ tikras kaifas
senokai tokį malonumą apturėjau,
o Fordas jau tikrai pasenęs,
bet taip tiko jam tas epizodinis vaidmuo
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 12, 20:02)
Kažkam gal ir tie 50 pilkų atspalvių labai patiko, o aš nė pro kur negalėčiau dar kart žiūrėt. Bet vadint visišku šlamštu.. Nu nepykit, bet toks pasisakymas iškart pasako, jog toks žmogus neturi nė žalio supratimo apie kino kūrybą, specialiuosius ir praktinius efektus, kinematografiją ir visus kitus itin svarbius kino aspektus. Geras filmas - tai ne vien absoliučios "depresūchos" ar pernelyg gilios mintys (ar išvis, kartais net daugiau pseudo mintys). Kaip garsus kino kritikas R. Ebert'as yra pasakęs - “It's not what a movie is about, it's how it is about it.”
Mindfuck'inės filosofijos filme nerasit, bet tai ir nebuvo filmo tikslas. O filmas savo tikslą pasiekė ir išpildė pilnumoj, gal net geriau nei kai kurie ale pernelyg pseudo intelektualūs kūriniai. Žemos kategorijos mat kinas skaitosi.. biggrin.gif Geras anekdotas.

drinks_cheers.gif Būtent.
Atsakyti
Svarsčiau pažiūrėti naująjį "Juros periodo pasaulį", bet įtariu, kad gali būti panašiai kaip su "Mad Max" cool.gif. Šiuo metu komerciniuose kinuose nėra iš ko rinktis - tik kepa, reklamuoja, o žiūrėti nelabai yra ką (beje, panaši situacija ir su muzikiniais hitais) g.gif. Na, dar vaikiški filmukai pradžiugina, "Kino pavasario" arba "Pasakos" repertuaras. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 birželio 2015 - 17:28
'Ekskursantę" per LRT rodo user posted image
Atsakyti
user posted image

labai patiko. Pakeičiau nuomonę ir apie Ryan Gosling.
Atsakyti