Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(laTulipe @ 2015 06 08, 17:05)
Man Stanio dukros be galo gaila buvo. unsure.gif

Joo, nuo stos vietos veiksmas kazkoks ir prasidejo, bet tai jau beveik pabaigoje buvo blush2.gif Protingas jis man man buvo iki sitos vietos..
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 06 08, 23:05)
Man Stanio dukros be galo gaila buvo. unsure.gif

man irgi, o pabaiga tai visiškai nieko įspūdingo, to ir reikėjo tikėtis.
Atsakyti
user posted image

Beautiful & Twisted

pagal tikrus faktus apie 2009 metais įvykdytą garsaus viešbučių tiklo paveldėtojo nužudymą. Rimti dalykai, pavaizduoti kiek komiškai. Patiko kaip istorija.
Atsakyti
Labai patiko serialas Carnivále (2003-2005). Kol kas mačiau tik dvi serijas, sužavėjo iš karto. Mistinis, keistokas, įdomūs charakteriai, dialogai, geras garso takelis.

http://www.imdb.com/title/tt0319969/
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 06 10, 19:50)
Labai patiko serialas Carnivále (2003-2005). Kol kas mačiau tik dvi serijas, sužavėjo iš karto. Mistinis, keistokas, įdomūs charakteriai, dialogai, geras garso takelis.

http://www.imdb.com/title/tt0319969/

tikrai taip, jis yra geras
Atsakyti
Žiūrėjom išliaupsintąjį "Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias" 3D - nors veiksmo daug, bet nepamenu, kada mačiau nuobodesnį filmą... Nesąmonių irgi per akis. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 05 30, 20:44)
Mad Max: Fury Road neįtikėtinai geras veiksmo filmas, aš biški šoke, kaip apskritai tai įmanoma, tokius veiksmus pastatyti ir nufilmuoti. Vienareikšmiškai 10

unsure.gif Turbūt nesuprasiu tokių komentarų. Net vyriškis, kartu žiūrėjęs, pasakė, kad filmas vidutiniškas... Gal šaudo - gaudo - dega - bėga prasme ir neeilinis filmas, bet man pasirodė neprasmis, net pagrindinė mintis - ale dvasinga- dirbtinai pritempta. Ėjom žiūrėti tik dėl labai gerų atsiliepimų, bet panašu, kad nevertėjo smile.gif. Buvo žmonių, kurie ir nesibaigus išėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 birželio 2015 - 21:18
QUOTE(Victorious @ 2015 06 10, 21:16)
Žiūrėjom išliaupsintąjį "Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias" 3D - nors veiksmo daug, bet nepamenu, kada mačiau nuobodesnį filmą... Nesąmonių irgi per akis. cool.gif
Papildyta:

unsure.gif Turbūt nesuprasiu tokių komentarų. Net vyriškis, kartu žiūrėjęs, pasakė, kad filmas vidutiniškas... Gal šaudo - gaudo - dega - bėga prasme ir neeilinis filmas, bet man pasirodė neprasmis, net pagrindinė mintis - ale dvasinga- dirbtinai pritempta. Ėjom žiūrėti tik dėl labai gerų atsiliepimų, bet panašu, kad nevertėjo smile.gif. Buvo žmonių, kurie ir nesibaigus išėjo.

aš tik dvidešimt minučių ištvėriau, geriau būčiau žiūrėjus kompiuterinį žaidimą lotuliukas.gif totalus šlamštas.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 03:59)
aš tik dvidešimt minučių ištvėriau, geriau būčiau žiūrėjus kompiuterinį žaidimą lotuliukas.gif

sintetikos pasigedot, dėl to ir nepatiko?
https://www.youtube....8&v=hatTUJT0Kxg
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2015 06 10, 22:16)
Papildyta:

karuselių irgi nėra prasmės lankyti, bet žmones veža. O čia tas efektas vaizdiniais sukurtas thumbup.gif genialiai
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 11, 06:59)
sintetikos pasigedot, dėl to ir nepatiko?
https://www.youtube....8&v=hatTUJT0Kxg
Papildyta:
karuselių irgi nėra prasmės lankyti, bet žmones veža. O čia tas efektas vaizdiniais sukurtas  thumbup.gif genialiai

ai irnesakyk.gif jums vis tiek nesuprast, atkreipiau dėmesį, kad jums patinka žemesnės kategorijos filmai. kartais net nepatogu skaityt apie kokį jūsų liaupsinamą "šedevrą" lotuliukas.gif kad ir paskutinės jūsų sentencijos pavyzdžiui lotuliukas.gif aišku, negali visi žmonės suvokti ir tinkamai vertinti bei atskirti kokybę nuo šlamšto, dėl to ir rinkos pasiūla tokia plati. žiūrėkite jūs ko tik jūsų širdis geidžia, bet dėl dievo meilės, nepraleiskite progos protingai patylėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauriel: 11 birželio 2015 - 07:53
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 08:47)
ai irnesakyk.gif jums vis tiek nesuprast, atkreipiau dėmesį, kad jums patinka žemesnės kategorijos filmai. kartais net nepatogu skaityt apie kokį jūsų liaupsinamą "šedevrą"  lotuliukas.gif kad ir paskutinės jūsų sentencijos pavyzdžiui lotuliukas.gif aišku, negali visi žmonės suvokti ir tinkamai vertinti bei atskirti kokybę nuo šlamšto, dėl to ir rinkos pasiūla tokia plati. žiūrėkite jūs ko tik jūsų širdis geidžia, bet dėl dievo meilės, nepraleiskite progos protingai patylėti.

na ir kas iš to, kad jūsų skonis "aukščiausios kategorijos", tai jums nieko, pasirodo, nepalieka, storžieviškai išvedžiojat. Dar labiau susinepatogintumėt sužinojusi, kad mano žiūrimiausi yra multikai-kempiniukas ir kunfupanda, pasakos ir praktiška visa be išimčių fantastika, dar komedijos. Ir taip jau kuris laikas, kai pradėjau dirbti darbą, kuriame kiekvieną dieną sprendžiamos dramos ir nelaimės. Todėl bent tokiame filmo žanre ieškau kitų atspalvių bei emocijų. Ir prie tokių, kaip Bergmanas, ankstesnysis Michalkovskis, ar Tarkovkis, jų filmų, kurie man paliko įspūdį visiems laikams, grįžti kurį laiką negalėsiu. Linksminsiuos žemesnės kategorijos produkcija.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 11, 08:35)
na ir kas iš to, kad jūsų skonis "aukščiausios kategorijos", tai jums nieko, pasirodo, nepalieka, storžieviškai išvedžiojat. Dar labiau susinepatogintumėt sužinojusi, kad mano žiūrimiausi yra multikai-kempiniukas ir kunfupanda, pasakos ir praktiška visa be išimčių fantastika, dar komedijos. Ir taip jau kuris laikas, kai pradėjau dirbti darbą, kuriame kiekvieną dieną sprendžiamos dramos ir nelaimės. Todėl bent tokiame filmo žanre ieškau kitų atspalvių bei emocijų. Ir prie tokių, kaip Bergmanas, ankstesnysis Michalkovskis, ar Tarkovkis, jų filmų, kurie man paliko įspūdį visiems laikams, grįžti kurį laiką negalėsiu.  Linksminsiuos žemesnės kategorijos produkcija.

doh.gif doh.gif doh.gif niekada nesuprasiu, kodėl žmogus pats šoksta ant šakių, o tada rėkia, kad jį subadė doh.gif Tik apie Tarkovskį nereikia, gerai? Nes žmogus, žiūrintis Tarkovskį, gali, sutinku, įvairovės dėlei pasižiūrėti ir chlamo, tačiau liežuvis jam nulūžtų bandant pasakyti, kad Mad Max yra geras filmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauriel: 11 birželio 2015 - 08:40
QUOTE(Tauriel @ 2015 06 11, 09:39)
doh.gif  doh.gif  doh.gif niekada nesuprasiu, kodėl žmogus pats šoksta ant šakių, o tada rėkia, kad jį subadė doh.gif Tik apie Tarkovskį nereikia, gerai?  Nes žmogus, žiūrintis Tarkovskį, gali, sutinku, įvairovės dėlei pasižiūrėti ir chlamo, tačiau liežuvis jam nulūžtų bandant pasakyti, kad Mad Max yra geras filmas lotuliukas.gif

man asmeniškai kino gėris nėra vien aštrioje filosofijoje. Kaip meno rūšis, jis ir vaizdiniais gali žadinti jausmus ir vaizduotę. Bergmanas savo aktoriams irgi patarinėjo-nepersistenkit, visus jausmus už jus sukurs muzika. Mad Max'e-detalės. Aš žavėjausi, kaip viskas sujungta. Bet ir tos postapokaliptinės detalės yra tik kaip ir bet kurio žanro tariama sąlyga pamatyti mums žmonių elgesį ir ryšius, pamąstyti apie juos.
Atsakyti