Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

Pitch Perfect - šlamštas, nerekomenduoju. Kaip komedija, nieko verta, kaip miuziklas - skonio reikalas. Jau nekalbant apie tai, kad 30+ vaidina jaunikles, dėl to labai jaučiasi dirbtinumas. Nesuprantu, už ką jo balas toks palyginti aukštas imdb, nes juokeliai tai tokie lėkšti.

San Andreas - disaster movie. Nieko naujo, istorija gana banali, viskas nuspėjama, bet daug veiksmo ir įtampos, labai gerai žiūrėjosi kine su 3D efektu. Aš, kaip šito žanro mėgėja, negaliu labai skųstis. Patiko.

It Follows - nestandartinis siaubo filmas. Jau seniai tokį gerą mačiau, be pigių ir atsibodusių triukių. Baisus bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 31 gegužės 2015 - 22:19
QUOTE(mjforever @ 2015 05 30, 19:44)
Mad Max: Fury Road neįtikėtinai geras veiksmo filmas, aš biški šoke, kaip apskritai tai įmanoma, tokius veiksmus pastatyti ir nufilmuoti. Vienareikšmiškai 10

drinks_cheers.gif Superinis.
Atsakyti
Paris (2008) - komedija, drama. Daug visko jame - daug likimų, daug jausmų, liūdnas scenas greitai keičia linksmos, gyvenimas vietoje nestovi, o viską vienija bendra vieta - Paryžius. Man patiko smile.gif
Atsakyti
puikus filmas ir nepakartojama Helen Miren
The Hundred-Foot Journey
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 22:16)

It Follows - nestandartinis siaubo filmas. Jau seniai tokį gerą mačiau, be pigių ir atsibodusių triukių. Baisus bijau.gif

drinks_cheers.gif žiauriai geras
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 31, 23:16)

dalykėlis fear.gif thumb_yello.gif ačiūkas
Atsakyti
aš baigiau serialo Outlander pirmą sezoną ir pradėjau Hannibal trečią wub.gif
Atsakyti
Happy-go-Lucky (2008) - labai gerietiška, ypač Britiška ir realistiška komedija/drama. Kaip į viską žiūrint pozityviai gyvenimas yra daug gražesnis ir lengvesnis. Rekomenduoju.
Alpeis (2011) - man kažkodėl graikiški filmai labai įsimena (mano favotitas Mikra Anglia). Šis filmas visiškas mindfuck'as , nepaskaičius apie jį sunku suvokt kas ten ir dėl ko, bet ir paskaičius visko suprast man neįmanoma. Kadangi aš šio žanro mėgėja, tai rekomenduočiau irgi tokiem pat..vien jau dėl 'išprusimo' biggrin.gif

Ačiū Leeja už priminimą apie Hannibal, reiks gal vėl pradėt žiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 06 08, 22:17)
Happy-go-Lucky (2008) - labai gerietiška, ypač Britiška ir realistiška komedija/drama. Kaip į viską žiūrint pozityviai gyvenimas yra daug gražesnis ir lengvesnis.  Rekomenduoju.
Alpeis (2011) - man kažkodėl graikiški filmai labai įsimena (mano favotitas Mikra Anglia). Šis filmas visiškas mindfuck'as , nepaskaičius apie jį sunku suvokt kas ten ir dėl ko, bet ir paskaičius visko suprast man neįmanoma. Kadangi aš šio žanro mėgėja, tai rekomenduočiau irgi tokiem pat..vien jau dėl 'išprusimo'  biggrin.gif
Ačiū Leeja už priminimą apie Hannibal, reiks gal vėl pradėt žiūrėt  g.gif

Nyfes, tikiuosi matytas?

Men & Chicken (2015)
"Mænd & høns" (original title)
104 min | Comedy, Drama, Sci-Fi
6.9
Adomo obuolių režisieriaus filmas - absurdo arba juodo humoro komedija apie genų inžineriją. Filmo moralas - gyvenimas gražus įvairiomis formomis. Iki šiol metų filmas buvo Wild tales. Dabar - Men & Chicken. Su Mads'u, suprantama smile.gif
Atsakyti
Hannibal'o dar nežiūrėjau pirmosios serijos, galvojau, šiandien žiūrėsiu po Game of Thrones naujausios serijos, bet ją žiūrėdama pusę laiko praverkiau, pusę - išsižiojus prabuvau (nes kai įvyksta tiek visko daug, kai jau nieko po vieno sukrėtimo lyg ir imi nebesitikėti), tai supratau, kad emocijų šiam kartui pakaks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2015 06 08, 15:37)
Hannibal'o dar nežiūrėjau pirmosios serijos, galvojau, šiandien žiūrėsiu po Game of Thrones naujausios serijos, bet ją žiūrėdama pusę laiko praverkiau, pusę - išsižiojus prabuvau (nes kai įvyksta tiek visko daug, kai jau nieko po vieno sukrėtimo lyg ir imi nebesitikėti), tai supratau, kad emocijų šiam kartui pakaks.  biggrin.gif

Tai, kad puse serijos nieko nevyko visiskai, tik pabaigoje blush2.gif Bet pabaiga tai efektinga buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 06 08, 22:59)
Tai, kad puse serijos nieko nevyko visiskai, tik pabaigoje  blush2.gif Bet pabaiga tai efektinga buvo  thumbup.gif

Man Stanio dukros be galo gaila buvo. unsure.gif
Atsakyti