Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(eliss @ 2015 05 21, 12:24)
Pažiūrėjau dar vieną Zvyagintsevo filmą:
Elena/2011

Breaking the Waves/1996

Lucia de B./2014
.

Suintrigavo ta[B] Elena,reiks paziuret kada laiko atradus 4u.gif
Pries bangas[/B] tikrai savotiskas,bet jo vivi filmai tokie,ribiniai sakyciau..kitokie

Lucia
pradejau ziuret,miegas nugalejo...kaip ir Human capital,dar nebaigtas
Atsakyti
Pažiūrėjau estų "1944" (2015). Sukrėtė. Puikus, išbaigtas, tragiškas, teisingas...Net sunku smulkiau pakomentuoti... Šaunuoliai estai 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai palike labai dideli ispudi:

1. Wild - apie saves ieskojima, labai motyvuojantis filmas
2. Metromanila - 10 balu! labai realus, nenusaldintas, itraukiantis,
3. 5 to 7 - subtili romantiska drama - ne 10 balu, bet ramiam vakarui labai tiko
Atsakyti
Laba laba, ieškau 1996 m. filmo "Evita" lietuviškai iš kur parsisiųsti, bet nerandu. Jei ne lietuviškai, tada bent ankgliškai. Help ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2015 05 24, 11:17)
Laba laba, ieškau 1996 m. filmo "Evita" lietuviškai iš kur parsisiųsti, bet nerandu. Jei ne lietuviškai, tada bent ankgliškai. Help ax.gif  4u.gif

lietuviškai savo žinomuose šaltiniuose neradau. O angliškai tai daug kur yra - nuo gerifilmai.net iki gerai žinomos visiems linkomanijos ar kitų puslapių (kickass.to ar pan.).

Catch Me If You Can (2002) - labai seniai buvau jį mačiusi, o savaitgalį turėjau progą būti prie tv, tad ir pasinaudojau šia galimybe ir pažiūrėjau šį filmą darsyk. Smagus, nenuobodus, įtraukiantis, suktas filmas su tokia atomazga, kad galėjau tik atsidust ir pagalvot, kad yra gi žmonių, kuriems sekasi. Fainas toks, galvoju, kad po kiek laiko vėl su malonumu pažiūrėčiau, nors filmas nėra toks, kurį prie geriausiųjų prirašyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 25 gegužės 2015 - 00:31
QUOTE(laTulipe @ 2015 05 25, 01:29)
Catch Me If You Can (2002) -

tikrai smagus filmas drinks_cheers.gif

Bandžiau žiūrėt rusų Жить , po pusės val liepė vyras išjungt ir baigt durniuot rolleyes.gif gal kada viena pažiūrėsiu, nes nelabai supratau kas ten darės.
Atsakyti
La delicatesse, 2011 - graži, subtili istorija, kai moteris, praradus mylimą vyrą, susidraugauja su visuomenei keistu vyru, o jai - tai žmogus, su kuriuo gera būti kartu... 4u.gif
Papildyta:
Mommy, 2014 - be galo jautri (iki ašarų), sukrečianti istorija apie stiprią motinos ir sūnaus meilę, jų gyvenimą (kartu ir smagų, ir liūdną) ir ne tik, priverčianti apie daug ką susimąstyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paint: 26 gegužės 2015 - 11:51
QUOTE(vejo nubloksta @ 2015 05 24, 05:07)
Mano paskutiniai palike labai dideli ispudi:

1. Wild - apie saves ieskojima, labai motyvuojantis filmas
2. Metromanila - 10 balu! labai realus, nenusaldintas, itraukiantis,
3. 5 to 7 - subtili romantiska drama - ne 10 balu, bet ramiam vakarui labai tiko

Siandien ziurejau,labai geras filmas.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mad Max: Fury Road neįtikėtinai geras veiksmo filmas, aš biški šoke, kaip apskritai tai įmanoma, tokius veiksmus pastatyti ir nufilmuoti. Vienareikšmiškai 10
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 30, 18:44)
Mad Max: Fury Road neįtikėtinai geras veiksmo filmas, aš biški šoke, kaip apskritai tai įmanoma, tokius veiksmus pastatyti ir nufilmuoti. Vienareikšmiškai 10

drinks_cheers.gif Nebūčiau apsirgusi, būčiau antrąsyk ėjusi. Bet kol dar rodo, turbūt nueisiu dar kart, nerealiai patiko ir man. biggrin.gif
Atsakyti
The Imposter (2012)
99 min | Documentary, Biography, Thriller
7.5

'home invasion' - apie patologinį melagį įsitrynusį į šeimą prapuolusio paauglio vieton
manęs labai nesužavėjo, bet keletą naudingų dalykų sužinojau, kaip antai, kad ausys, praktiškai tas pats kaip ir pirštų atspaudai - unikalios ir tinkamos žmogui atpažinti, duočiau 6,5-7
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 05 16, 22:50)
"Grand seduction" (2013) - labai gerietiška, šilta komedija. Tikėjausi prasto filmo, bet gavau net kelias gero juoko dozes. Žinoma, viskas aišku kuo baigsis jau pradėjus žiūrėti, bet gražiai ir optimistiškai ten viskas vystosi. Rekomenduoju lengvos komedijos vakaro norėtojams

Aciu uz rekomendacijas, tikrai patiko, seniai norejau tokio paprasto mielo filmo 4u.gif
Atsakyti