Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Tauriel @ 2015 05 16, 10:26)
žiauriai geras filmas, tiesiog jo nesupratote.

doh.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjom animacinę pasaką "Septintas nykštukas" su 3D akiniais hihihi.gif . Labai fainas, pozityvus, tikroviškas ir gerai nuteikiantis filmukas thumbup.gif . 3D įtraukia į veiksmą - atrodo, kad pati leidiesi miško takeliais ir kloniais hihihi.gif. Nors kurta vaikams, bet orientuotasi ir į suaugusiuosius - daug užslėptos teigiamos ironijos, parodijos.
Atsakyti
As vakar paziurejau "Sex & city 2", dar nebuvau macius, tai nepatiko.. Kazkoks nejuokingas, nuobodus, per daug tos prabangos, sukneliu, madu.. doh.gif Nors serialas tai labai patinka, kiek rodo, tiek ir ziuriu jei nera kas veikti ir TV ijungtas biggrin.gif
Atsakyti
gal kas PAŠĖLĘS MAKSAS: ĮTŪŽIO KELIAS matė? eit ar neiti ryt į kino teatrą, štai kur klausimas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 16, 18:15)
gal kas PAŠĖLĘS MAKSAS: ĮTŪŽIO KELIAS matė? eit ar neiti ryt  į kino teatrą, štai kur klausimas  ax.gif  biggrin.gif

Eit. Labai geri atsiliepimai http://www.rottentom..._max_fury_road/
Mes gal ryt irgi eisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 16, 18:43)
Eit. Labai geri atsiliepimai http://www.rottentom..._max_fury_road/
Mes gal ryt irgi eisim ax.gif

blink.gif tai bent procentėliai. Supratau. tik eiti.
Atsakyti
Good kill sian paziurejau su Ethanu Hawke .. Ne kazin ka,bet visvien kazkaip gerai man jis susiziurejo . Buvo idomu pamatyti kaip siais laikais kariskiai valdydami dronus "tvarkosi su priesais".. Ateityje jau nebe zmones kariaus, o panasu,kad dronai pries dronus
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 16, 17:15)
gal kas PAŠĖLĘS MAKSAS: ĮTŪŽIO KELIAS matė? eit ar neiti ryt  į kino teatrą, štai kur klausimas  ax.gif  biggrin.gif

Mes buvome, vyrui labai patiko, o mane ne, na bet as nemegstu tokio zanro ax.gif Labai daug triuksmo, 3D efektai geri, tai kas tokius megsta ispudi tikrai paliks 4u.gif Vyras aukojosi del manes eidamas i Adelainos amziu (kuris man labai patiko), siame filme teko aukotis man biggrin.gif Kersytojai: Altrono amzius man labiau patiko smile.gif Is nauju dar buvome filme Musu gyvenimas, tai abiems nelabai patiko, nuobodokas, ta moteriske mane truputi erzino jaunuole vaidindama blush2.gif
Atsakyti
"Grand seduction" (2013) - labai gerietiška, šilta komedija. Tikėjausi prasto filmo, bet gavau net kelias gero juoko dozes. Žinoma, viskas aišku kuo baigsis jau pradėjus žiūrėti, bet gražiai ir optimistiškai ten viskas vystosi. Rekomenduoju lengvos komedijos vakaro norėtojams
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 05 16, 22:10)
Mes buvome, vyrui labai patiko, o mane ne, na bet as nemegstu tokio zanro ax.gif

Pažiūrėjom, tai man irgi nelabai, o vyrui labai patiko biggrin.gif Kaži kaip mjforever?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 17 gegužės 2015 - 23:05
QUOTE(mjforever @ 2015 05 16, 17:15)

Buvau ketvirtadienį. Labai labai man patiko, bet gal dėl to, kad bent kažkiek žinojau ko tikėtis.. Dėl visa ko, galit peržvelgt 1979m. Mad Max ir jo tęsinį, kad bendrai žinotumėt istoriją (nors tai nėra būtina) ir būtumėt "susipažinusi" su šituo reikalu. biggrin.gif Beprotiškas ir absurdo nevengiantis filmas (dėl to ne kiekvienam patiksiantis, matyt), ateity tikrai įtakosiantis tokio žanro ar apskritai veiksmo filmus. Senai kine tokį reginį mačiau. rolleyes.gif

Bet gal mano skoniu nelabai verta pasikliaut, o tai į tokį kaip "Age of Adaline" nėjau, o ir tas pats (šiaip jau, gan labai lauktas) Avengers: Age of Ultron ir kažkiek nuvylė, nors nebuvo taip, kad visai nepatiktų (jaučiu silpnybę komiksams kartais biggrin.gif )..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 18, 01:44)
Buvau ketvirtadienį. Labai labai man patiko, bet gal dėl to, kad bent kažkiek žinojau ko tikėtis.. Dėl visa ko, galit peržvelgt 1979m. Mad Max ir jo tęsinį, kad bendrai žinotumėt istoriją (nors tai nėra būtina) ir būtumėt "susipažinusi" su šituo reikalu. biggrin.gif Beprotiškas ir absurdo nevengiantis filmas (dėl to ne kiekvienam patiksiantis,  matyt), ateity tikrai įtakosiantis tokio žanro ar apskritai veiksmo filmus. Senai kine tokį reginį mačiau. rolleyes.gif

Bet gal mano skoniu nelabai verta pasikliaut, o tai į tokį kaip "Age of Adaline" nėjau, o ir tas pats (šiaip jau, gan labai lauktas) Avengers: Age of Ultron ir kažkiek nuvylė, nors nebuvo taip, kad visai nepatiktų (jaučiu silpnybę komiksams kartais biggrin.gif )..

1979m. Mad Max ir kt. be abejo, mačiau ir ne kartą. Klasika. Dėl to ir intrigavo naujausias statymas.

sekmadienį kinno teatro nepasiekiem, tai artimiausiu metu šturmuosim cool.gif
Atsakyti