Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 21, 11:43)
Human trafficking - apie prekyba zmonemis. Ilgas, bet neprailgo visai, itraukiantis labai, net vyras neuzmigo! smile.gif Rekomenduoju.. Baisu, kad siais laikais dar buna tokiu dalyku verysad.gif

Sita ir as paziurejau. Tikrai neblogas. Verta paziureti manau. Kazko ir as pasimokiau,kaip kad tarkime bunant kur nors uzsienyje savo vaikus labai ziureti ir saugoti,kad nenutiktu kaip vienai herojei is filmo.. unsure.gif
Atsakyti
The Jacket/2005

Senokai tokį neįdomų filmą žiūrėjau, nors daug tikėjaus. Visąlaik kovojau su noru išjungt, o Keira nuo pat pirmos minutės erzino. Nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 05 14, 12:38)
Sita ir as paziurejau. Tikrai neblogas. Verta paziureti manau. Kazko ir as pasimokiau,kaip kad tarkime bunant kur nors uzsienyje savo vaikus labai ziureti ir saugoti,kad nenutiktu kaip vienai herojei is filmo.. unsure.gif

geras šitas. dar labiau man patiko Trade (2007)

QUOTE(eliss @ 2015 05 14, 16:46)
The Jacket/2005
Senokai tokį neįdomų filmą žiūrėjau, nors daug tikėjaus. Visąlaik kovojau su noru išjungt, o Keira nuo pat pirmos minutės erzino. Nerekomenduoju.

kiek pamenu, man labai patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 14, 16:46)
The Jacket/2005

Oj,kaip skoniai skiriasi bigsmile.gif
Man sitas pamenu seniai matytas,bet laaabai patiko,net ir vyrui,kuris yra isrankus pas mane doh.gif
Super filmas bent jau man,nors keiros ir as nelabai pernesu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 14, 12:22)
geras šitas. dar labiau man patiko Trade (2007)
kiek pamenu, man labai patiko  unsure.gif

Man irgi patiko, bet pabaigos tai likau nesupratus ar tikrai viskas baigesi kaip parode ar jis cia agoninjoj viska isivaozdavo, kai uzpuole ji tas vairuotojas g.gif
Atsakyti
Žiurėjau neseniai Gravity (2013) nors ir su populiariaisiais holivudiniais aktoriais, bet visai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2015 05 15, 18:07)
Žiurėjau neseniai Gravity (2013) nors ir su populiariaisiais holivudiniais aktoriais, bet visai neblogas.

As vis neprisisruosiu jo paziureti del Sandros Bulok doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 05 15, 18:50)
As vis neprisisruosiu jo paziureti del Sandros Bulok  doh.gif  biggrin.gif

Labai geras, o Bulok man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 05 15, 11:50)
As vis neprisisruosiu jo paziureti del Sandros Bulok  doh.gif  biggrin.gif

Man ten tik vaizdai geri ir Cloonis, o Bulock tai erzino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 05 14, 15:46)
The Jacket/2005

žiauriai geras filmas, tiesiog jo nesupratote.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 05 16, 10:26)
žiauriai geras filmas, tiesiog jo nesupratote.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Trash (2014) - apie tris Brazilijos berniukus, paprastai leidžiančius laiką šiukšlyne. vienas iš jų randa pamestą piniginę ir visi trys įsivelia į rodomą istoriją. filmas vietomis labai netikroviškas, bet man visai patiko. pagrindinius vaidmenis atliekantys berniukai labai faini smile.gif
Atsakyti