Read my lips/2001
Labai neblogas filmas,patiko. Neprigirdinti sekretorė įsimyli savo padėjėją, kuris grįžęs iš kalėjimo.
To verdener/2008
Pagal tikrus faktus, apie Jehovos liudytojus. Jauna mergina pradeda suprasti, kad netiki visu tuo, kuo tikėjo. Patiko, negalėjau ramiai žiūrėt.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 03, 20:28)
Still Alice - vis neprisiruošiau pakomentuot, gal todėl, kad negaliu nei kažko labai gero, nei kažko labai blogo pasakyt.

Beje, vakar pažiūrėjau Laukinė/Wild. Ilgas filmas ir vietomis ištemptas pasirodė. Bet visumoj patiko, toks moteriškas, verčiantis pamąstyt. Kiek supratau, tikrais faktais paremtas.
Take Shelter (2011)
120 min | Drama, Thriller |
7.4
psichologinis/mindfuckinis trileris toks, liūdnas gana ir rimtas, apie šeimą, kur vyrui pradeda rodytis haliucinacijos ir jis visom išgalėm stengiasi apsaugoti šeimą, pabaigoj jau nebesuprtau kas tikra, kas ne - tad jei yra mėgėjų tokio žanro, šis puikiai tiks
120 min | Drama, Thriller |
7.4
psichologinis/mindfuckinis trileris toks, liūdnas gana ir rimtas, apie šeimą, kur vyrui pradeda rodytis haliucinacijos ir jis visom išgalėm stengiasi apsaugoti šeimą, pabaigoj jau nebesuprtau kas tikra, kas ne - tad jei yra mėgėjų tokio žanro, šis puikiai tiks

Jeff, Who Lives at Home - visai smagi, lengva, bet ne kvaila draminė komedija. Manau, gerai pagauti tam tikri gyvenimiški momentai. Apie šeimos (mamos ir dviejų suaugusių brolių) gyvenimo dieną. Šis filmas priminė kitą filmą Our Idiot Brother. Iš tos serijos - "trečias brolis Jonas".
https://www.youtube....h?v=34kCWAsddtA
https://www.youtube....h?v=34kCWAsddtA
Lost River (2014) - pabūsiu prie tų, kam nepatiko
iš vienos pusės lyg ir viskas neblogai, bet iš kitos filme trūksta kažkokio rišlumo, minties
kažkoks miksas, šis tas Lynch'iško, šis tas Drive'iško, dar kažko. žodžiu, nurašau ant 'nesupratau'.
Sorry, Ryan, still love you

Begin Again - labai gražus, muzikalus, įkvepiantis
Patiko. Tik norėjau kitokios pabaigos.
My life without me - skaudus filmas, skaudi tema, bet labai gražiai pateiktas. Rekomenduoju.
Insurgent - prastesnis nei pirma dalis, trūko man kažko, šaudo gaudo toks gavosi. Nors pati mintis toliau gerai vyniojasi.

My life without me - skaudus filmas, skaudi tema, bet labai gražiai pateiktas. Rekomenduoju.
Insurgent - prastesnis nei pirma dalis, trūko man kažko, šaudo gaudo toks gavosi. Nors pati mintis toliau gerai vyniojasi.
The Age of Adaline (2015) - viso filmo metu buvo neįmanoma atitraukt nuo Blake Lively akių - suknelės puošė ją, o ji pati puošė sukneles.
Filmas pastatytas labai gražiai, pati istorija - nuspėjama, tačiau nelabai erzinanti. Visgi buvo kabliukų, kurie priversdavo tarpusavyje susikuždėti: kad ir Adelainos toks puikus nusimanymas praeities įvykiuose, faktuose apie pačias įvairiausias sritis, puikus daugybės kalbų mokėjimas, lyg ji būtų visą tą laiką turėjusi daugybę laiko, nors atsižvelgus į tai, kiek ji gyvena, tas skaičius nėra toks jau didelis. Aš nesakau, kad neįmanoma tų kalbų išmokti, tačiau vietomis visko, kas tik įmanoma, išmanymas, matymas atrodo netgi perspaustas. Pabaigos tikėjomės kitokios (kalbu daugiskaita, nes ne viena žiūrėjau), bet iš esmės - mielas, šiltas, liūdnas ir gražus vizualiai filmas. Tokio ir tikėjausi.

QUOTE(laTulipe @ 2015 05 11, 19:35)
Pabaigos tikėjomės kitokios (kalbu daugiskaita, nes ne viena žiūrėjau), bet iš esmės - mielas, šiltas, liūdnas ir gražus vizualiai filmas.
o kokios tikėjotės?
Žiūrėjau taip pat,manau,kad pabaiga tokia ir turėtų būti...
QUOTE(wer @ 2015 05 11, 23:39)
tragiškos. Nežinau kodėl, bet tiek aš, tiek draugė, su kuria žiūrėjau, dar filmo pradžioje tikėjomės, kad pabaigoje Adelaina kažkokiu būdu numirs. Nors kita vertus, tokios pabaigos, kokia buvo, tikėtis iš tiesų buvo galima, nes daug didesnis procentas tokių istorijų filmuose baigiasi būtent taip.
O šiaip jau paskutiniu metu iš filmų nelabai kas limpa. Esu pradėjusi keletą filmų (Restless, Wristcutters: A Love Story), lyg ir nieko tokie pasirodė, bet po keliolikos minučių išjungiau. Ir žiūriu į savo watchlist'us, bet anei vienas netraukia. Nors noras ką nors pažiūrėti yra.

The Color of Paradise - neįtikėtinai jaukus ir gražus filmas. Patiko motinos bandymas sūnui parodyti, kaip jaučiasi jo vaikas... Labai didelį įspūdį ir vaizdai paliko.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 09, 14:55)
Lost River (2014) - pabūsiu prie tų, kam nepatiko
iš vienos pusės lyg ir viskas neblogai, bet iš kitos filme trūksta kažkokio rišlumo, minties
kažkoks miksas, šis tas Lynch'iško, šis tas Drive'iško, dar kažko. žodžiu, nurašau ant 'nesupratau'.

As irgi ji isjungiau lauk jau po 25min,nesamone man kazkokia

QUOTE(Vajuza @ 2015 05 13, 14:28)
As ji turiu, kiek kartu persukau, i kelias scenas aki uzmeciau, bet man visiskai nepatiko.. Vyrui bandziau siulyti, bet irgi nenori ziureti